Dětská obuv Befado

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4433
14.6.12 20:32

Tak já jsem s nima taky moc spokojená, máme kecky na písek a bačkory s otevřenou špičkou na doma a jsem s nima max. spokojená. Jako celodenní bych je nedávala a jako první taky ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
14.6.12 20:34
@beruska2× píše:
prosim te zirafa neni vubec zaruka nejake top kvality, hafo uzasnych kvalitnich bot zirafu nema, protoze to zvysuje cenu, to je cely, klidne kup botky kvalitni bez zirafy ;)

Já právě synovi nekupovala žirafu, ale dle mého názoru to kvalitní botky byly. A má ploché nohy. Nevím právě, zda se žirafou by je ploché neměl a tak to řeším teď u druhého dítěte, abych tomu předešla. Všude mi „nutí“ jen tu žirafu :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
14.6.12 20:36

@Misula.vdf ony by děti do 3 let neměly mít tvarovanou stélku. Ploché nohy se také řeší až dýl. Nevím tedy jak máš staré dítko :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
14.6.12 20:38

Malé děti (cca do 3 let?) mají klenbu zarostlou tukem, takže se u nich plochá noha asi moc nepozná a ještě se to všecko vytváří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
14.6.12 20:41

Jemu už bude tři a půl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
14.6.12 20:46
@verenika píše:
@Misula.vdf ony by děti do 3 let neměly mít tvarovanou stélku. Ploché nohy se také řeší až dýl. Nevím tedy jak máš staré dítko :think:

Neměly? to je pro mě novinka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
14.6.12 20:49

Já jsem s Befado naprosto spokojená a jsme teda jedni asi z mála, kteří tyto botky měli i jako „první boty“. Koupila jsem je teda prvotně jako botky k šatičkám na občasné nošení, ale teda musím vám napsat, že dcera v nich měla stabilnější nožku než ve zdravotní obuvi z lékárny. Začla v nich prakticky okamžitě chodit a krok byl jistý a stabilní, to se opravdu o jiných botech, které máme (kožené, kotníčkové, s žirafkou) nedá říct. Dávám odkaz na sandálky, o kterých píšu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
14.6.12 20:59
@vodaziva píše:
Já jsem s Befado naprosto spokojená a jsme teda jedni asi z mála, kteří tyto botky měli i jako „první boty“. Koupila jsem je teda prvotně jako botky k šatičkám na občasné nošení, ale teda musím vám napsat, že dcera v nich měla stabilnější nožku než ve zdravotní obuvi z lékárny. Začla v nich prakticky okamžitě chodit a krok byl jistý a stabilní, to se opravdu o jiných botech, které máme (kožené, kotníčkové, s žirafkou) nedá říct. Dávám odkaz na sandálky, o kterých píšu

A to mi přijde, že ta nožka nemůže být pořádně zpevněná ne?? :think:. Když už tak spíš toto ne? http://www.obuvdetska.cz/…053/227.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1aktak1
14.6.12 21:02
@beruska2× píše:
prosim te zirafa neni vubec zaruka nejake top kvality, hafo uzasnych kvalitnich bot zirafu nema, protoze to zvysuje cenu, to je cely, klidne kup botky kvalitni bez zirafy ;)

Konečně rozumná slova :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
1aktak1
14.6.12 21:04

@vodaziva ano děti do tří (někdo říká do čtyř) by neměly mít boty s klenbou…

• Citovat
  • Upravit
5394
14.6.12 21:08
@1miss1 píše:
@vodaziva ano děti do tří (někdo říká do čtyř) by neměly mít boty s klenbou…

Já jsem z toho paf :mrgreen:. A jakou značku byste přímo doporučily holky?? Tu žirafu mi „nutí“ i neuroložka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
14.6.12 21:09
@Misula.vdf píše:
A to mi přijde, že ta nožka nemůže být pořádně zpevněná ne?? :think:. Když už tak spíš toto ne? http://www.obuvdetska.cz/…053/227.html

No to bych taky řekla, ale bohužel opak byl u nás pravdou. Vykračovala si náramně jistě a stabilně, mě přijde, jako by hodně záleželo spíš na té podešvi - lehkosti, dobrému tvaru, a např v botkách Santé - kožené, kotníkové, má problém dodnes, podrážka je příliš mohutná, celé botky jsou hodně vysoké, nožka podle mě špatně manévruje. Však si samy obujte kotníkovou koženou botu s tlustou podrážkou a např. baleríny, lehčeji a pohodlněji se chodí v balerínách. Je to sice dost šílené přirovnání, pokud jde o botku pro děti :mrgreen: ale snad mě pochopíte, co tím chci říct ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
14.6.12 21:10
@Misula.vdf píše:
Já jsem z toho paf :mrgreen:. A jakou značku byste přímo doporučily holky?? Tu žirafu mi „nutí“ i neuroložka…

Ale Žirafa není značka, je to jen tzv. Certifikát o nezávadnosti dětské obuvi…jinak zanček kvalitních botiček máš spousty - Superfit, Fare, Essi, Protetika, Santé, DPK…je jihc spousty, každému dítku sdne něco jiného ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
14.6.12 21:11

@Misula.vdf A pro první krůčky bych volila spíše nějaké capáčky s měkkou podrážkou, aby se jí dobře ohýbala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1aktak1
14.6.12 21:11

@Misula.vdf tak u žirafy jde o to, že ta bota je zdravotně nezávadná ( ale upřímně, v dnešní době se dá už podplatit vše)a jak už tu někdo psal, tento atest hrozně zvyšuje cenu u tech bot a ono už samotná kožená bota je docela drahá. To, že je ta žirafa nezávadná ti však nezaručí, že Vám bude sedět a bude pro Vás vhodná.

Bohužel netuším co ti doporučit za značku, snd jiné maminky ví ;) já ted prodávala dětskou obuv a žirafu jsme neměli, měli jsme kožené kvalitní boty.

Bohužel v dnešní době je obrovská, hlavně mediální, masáž prosazující tyto atesty (neříkám, že jsou k ničemu), ale vážně nezaručí to, že to pro Vás bude to nej.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková