Dětská obuv Befado

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17226
10.9.12 10:28

@pazitka Jj, v tom nevidím problém. Hele, já je synovi dávám i na 2-3hodinky na písek - přeci jen za tu cenu mi to přijde jako dobré řešení. Jinak do města, výlety a delší trasy má kvalitní botičky. Víš, na obouvaní našich dětí uslyšíš plno názorů(hlavně o bačkůrkách), takže musíš dát hlavně na svůj rozum a cit. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
11.9.12 21:41

Ahoj, od Befada kupuji bačkorky do školky a jsem velmi spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11860
11.9.12 22:53

Tak uz je mame doma a vypadaji moc pekne, koupila jsem kotnickove…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31272
15.11.12 11:39

Tak já to měla naopak, včera sme slítali celé město a sháněli první botky pro malýho, protože zima se blíží a zatím udělá pár kroků jen doma, tak sme hledali boty „bačkorkového typu“ aby se mu doma nepotily nohy…
no vyzkoušeli sme všechny možný žirafkový…a byly úzké v prostoru klenby (vyčuhovala mu z boku noha) a pekelně široké v prstové části, úplně mu to tam trčelo, a přišly mi takové „fórové“, že nic nevydrží…
Fare v jeho velikosti nikde neměli a tak sme zakotvili u befada - pevná pata, měkká podrážka, větrání a zapínání sucháč (ale do boku, jako sandály s přeskou, né jen samotý suchý zip). Sedly mu jak „prdel na hrnec“ a byly to vlastně nejdražší co jsme sehnali - stály přes třistovky.
takže náš malej má jako první taky befada a nemyslím si, že by to byla špatná volba (i prodavačka, která vypadala, že se celkem vyzná, nám to schválila a že je maminy hodně kupují jako první botky a pak se vrací i pro větší a nestěžovaly si)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
15.11.12 12:48

@Mar__tanka1983 Ty jsi z Plzně, že? Já kupuju na doma taky Befada, malé sedí nejlíp. Máme je na normální přezku ne na sucháč. A za 269 Kč z Botičky v centru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31272
16.11.12 10:04

@Ukulina jojo, jsem :) koupila sem je „u stonožky“ v centru za Velkým divadlem. Paní prodavačka byla úžasná, hned se ptala na honzíkovo jméno a pak ho tak oslovovala, vyzkoušeli sme asi osmery botky, takže paní byla i trpělivá :mrgreen:
Botička? kde to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
16.11.12 10:41

@Mar__tanka1983 Taky pod divadlem, možná je to stejný obchod, na dveřích měli boticky.net :) Nás obsluhoval nějaký chlapík, poradil, ale byl studený psí čumák, typuju ho na majitele. :mrgreen: Jinak botky jsem teď musela reklamovat - začaly se párat u nýtu na nártu, ale v pohodě mi je vyměnili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31272
16.11.12 18:16

@Ukulina jo tak to bude asi stejný krám :mrgreen: pokud vím, tak tam víc obuví není, je to jakoby v tom ohybu směrem k sadům…
majitel nevim, vim, že prodavačka mluvila o paní vedoucí (chtěli sme velikost, kterou neměli na krámě, ale říkala, že je maj na pobočce na lochotíně, a že to není problém, že je paní vedoucí doveze, a druhý den je budu mít k dispozici na pobočce v centru.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
27.8.13 19:55

Holky chci se pozeptat proč ne tyto botky jako první? Opět jsem blbec dřív koupila než četla a teď tu koukám, že tu většina píše, že jako první by je nedoporučila :?
Kluk teda ještě nechodí, už je to víc jak 3 měsíce co obchází nábytek, stoupne si bez držení, udělá krok mezi gaučem, ale sám se ještě v prostoru nepustí, takže férový boty nepotřebuje. Ale zas když jdu někam na kafe či do parku kde ho chci vypustit to chce něco na nohy a teď už přeci jen neni tak teplo, že bych nechala jak dřív bosého. V dětské obuvi mu sedly jako ulitý, má vysoký nárt po mě :roll: Má je teda hlavně do kočáru na ven, doma nebo v herně capká bosej. Tak snad jsem neudělala úplně blbost :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
27.8.13 20:11

@Blešík Nechápu co by s nima mělo být za problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
27.8.13 20:12

Nečtu komentáre, jen reakce na posl dotaz… Befado není spatná znacka, je to certifikovaná obuv, kupuju je, ale je pravda, ze bych na první krůčky koupila něco jiného, aspoň českou žirafu, zdá se mi lepsi. Ono tech znacek je vic. Ale drámo bych z toho nedělala. Normálne bych je nosila, vzdyt jsou certifikované!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
27.8.13 20:14

Tak pružnou podrážku mají, pevný opatek také, certifikované jsou také, i vložka botky má odvětrávání, takže nevím, proč by je prcek nemohl mít jako první.
My teda měli jako prvný botky Pegres, ale tahle značka je taky naše oblíbená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
27.8.13 20:21

Tak to ráda slyším :palec: ne že by s nima něco mělo být, jen většina komentů v diskuzi je jako první nedoporučuje. Vlastně jsem chtěla jen utěšit, že nerakvim mlaďochovi nohy :oops: za což děkuji dámy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Malá Mia
27.8.13 22:13

Tyhle botky asi neschvalují proto, že na první krůčky se spíš doporučují kotníčkové šněrovací. Jinak značka Befado je dobrá, řekla bych, že jejich certifikát se s českou Žirafou dá srovnat. Mají i šněrovací kotníčkové botičky a nejsou ani moc drahé, tak zkus mrknout. Tyhle mu asi taky neublíží, ale úplně ideální na první krůčky nejsou. Teda podle ortopedů, já jen tlumočím, co jsem kde slyšela.

• Citovat
  • Upravit
22
27.8.13 22:26

Nedocitam… Befado kupuji kecky a sandálky-backurky. Ale az cca od dvou let. Mame to jako druhé boty na zpraseni na zahrade a v blate, na delší chozeni a na první krůčky bych je urcite nekoupila. Stejne jako crocsy třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková