Dětská obuv Befado

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
30.8.14 23:28

Tak jsem si procetla tuto diskuzi a pak letela do obchodu omrknout ony „slavne“ befado a reknu vam, ze bych je teda malemu nekoupila. Kvalita toho siti je otresna, trosku pochybuju, ze to vydrzi a jestli nekdo toto vypusti do sveta, tak se divim, ze dostava tolik certifikatu. Protetika je bota, ze ktere ta kvalita uplne cisi, ale je pravda, ze jsou drahe. Taky me na tech befado trosku zarazi ta tmava podrazka, to vam ve skolce vazne akceptuji jako papucky? Me to teda zadna pecka neprisla a dat za obycejne hadrove boty pres 300 Kč (v mistnim obchode), tak to se mi vazne nechce. Kamarad je navic ortoped a je vzdycky uplne nestastny z toho, kdyz k nemu dojdou maminky s detma, ktere smatlaji, maji vykrivene kotniky, propadajici klenbu a dojdou v befadech. S nadsazkou se da rict, ze jim okamzite predepisuje poradne boty, takze pevna pata, kotnikove, snerovaci a s tvarovanou stelkou.

Blbe je, ze boty pro deti dneska stoji celkem dost penez. Ale efekt z pouzivani levnych a nekvalitnich botu se bohuzel projevi az za hodne dlouho. V 15 vam decka skutecne nepodekuji, ze maji znicene nohy.

Tak to je muj nazor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
31.8.14 08:23

Tak ve školce je u nás má většina dětí, buď befada nebo žirafy, na podrážku mi nikdo neřekl ani pumpička. Kvalita šití mi přijde naprosto běžná, když je vyřazuji po donošení, stále vypadají jak nové. Ke zbytku se nevyjadřuju, každého věc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
31.8.14 08:30

@breb kotníkové šněrovací dáš dítě asi těžko do školky jako přezůvky nebo ven na zahradu… to by tě učitelky hnaly.
Jinak klukovi na bačkory od befada nikdo nic neřekl. A když je vyřazujeme poté, co mu z nich vyroste noha, tak vypadají pořád dobře. Takže s tou kvalitou na tom nebou tak špatně.

• Citovat
  • Upravit
4336
31.8.14 08:46

@breb Mates měl taky asi 3× bačkůrky Befado a že by byly tak špatné, to mi nepřijde. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
31.8.14 08:50
@breb píše:
Tak jsem si procetla tuto diskuzi a pak letela do obchodu omrknout ony „slavne“ befado a reknu vam, ze bych je teda malemu nekoupila. Kvalita toho siti je otresna, trosku pochybuju, ze to vydrzi a jestli nekdo toto vypusti do sveta, tak se divim, ze dostava tolik certifikatu. Protetika je bota, ze ktere ta kvalita uplne cisi, ale je pravda, ze jsou drahe. Taky me na tech befado trosku zarazi ta tmava podrazka, to vam ve skolce vazne akceptuji jako papucky? Me to teda zadna pecka neprisla a dat za obycejne hadrove boty pres 300 Kč (v mistnim obchode), tak to se mi vazne nechce. Kamarad je navic ortoped a je vzdycky uplne nestastny z toho, kdyz k nemu dojdou maminky s detma, ktere smatlaji, maji vykrivene kotniky, propadajici klenbu a dojdou v befadech. S nadsazkou se da rict, ze jim okamzite predepisuje poradne boty, takze pevna pata, kotnikove, snerovaci a s tvarovanou stelkou.

Blbe je, ze boty pro deti dneska stoji celkem dost penez. Ale efekt z pouzivani levnych a nekvalitnich botu se bohuzel projevi az za hodne dlouho. V 15 vam decka skutecne nepodekuji, ze maji znicene nohy.

Tak to je muj nazor.

Nevím o jaké tmavé podrážce mluvíš, my jsme měli vždycky podrážku bílou. Syn je nosil i jako tenisky na ven, na písek, na odrážedlo (!) a těm botám vůbec nic není. Tož tak :mavam: A nešmatlá! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
31.8.14 08:54

@breb Jinak třeba Protetika je opravdu fajn botka, ale já si prostě nemůžu dovolit koupit mlaďasovi dejme tomu každy 3 měsíce botky za 800,–Kč a víc. A jinak si myslím, že problémy s nožkama mají i děti, které nosí kvalitní obuv, že je to víceméně záležitost genetiky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
25.3.18 23:08

Sandálky

Zdravím. Nekupoval. někdo sandály pro 3leté dítě. této značky? Jsou vhodné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
26.3.18 12:33

@ArumLily0 ja tyto botky nedoporucuju :nevim: zkus se podivat na znacku Little blue lamb, jsou krasne mekke a nebrani v hrani, jsou pohodlne, syn je nechtel sundat z nohy. Ceny jsou prijatelne ;) nebo pak jeste D.d.step

Příspěvek upraven 26.03.18 v 12:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
26.3.18 12:34

Https://www. littleshoes. cz/detske-boty:ddstep, little-blue-lamb/?pv42=264&order=price

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková