Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Jo no, prostě bych do počítače dala heslo a vypínala po určité době. Dost domácností má pro děti vyhraněný čas, kdy smějí být na počítači. U nás se to řešilo tak, že brácha dal kousek igelitu před kabel do routeru a řekl, že internet nefunguje. Vycházelo mu to asi rok, dokud mě nenapadlo zkusit kabel vyndat a zandat. ![]()
Zkus třeba tady: https://technet.idnes.cz/…oftware.aspx?…
V principu stačí zabavit napájecí kabel ![]()
Programy to za tebe ale nevyřeší, jen trochu pomůžou, prosadit to musíš sama.
..nestačím zírat, kolik rodičů nemá autoritu a ani si ji neumí zajistit
Když řeknu, že končí, tak končí.. Vypnu a jede se dál.. vůbec se s nimi o takových věcech nehodlám dohadovat.. ![]()
@Andrea.Tom přesně,pokud mu teda není 25 a matce jenom nehrabe ![]()
V nějaké poslednější verzi Routerboardu je funkce Kid Control, jde tam dle MAC adresy zařízení nastavit v jakých intervalech se lze připojit. Platí pro routery Mikrotik.
@lucie.krajcarova no to nemění nic na tom že můžeš odpojit WiFi a že neposlechne když řekneš vypnout.
@lucie.krajcarova píše:
@Ennny teď mi říká, že to nehraje online.. hraje Minecraft
tak mu ten tablet seber … nastav pravidlo, třeba 1 hod denně na kterou mu ten tablet dáš a pak ho bude muset odevzdat.
@lucie.krajcarova píše:
jedná se o tablet, který syn vyhrál..
existuje aplikace na tablety a chytre telefony. jmenuje se myslim kids control. tam nastavis, po jakem intervalu se tablet vypne a bez hesla ho nezapnou
@a12 je mu 9. hraje s ním i mladší syn 5 let a půjčuje si můj mobil. pak dělá hrozné scény, když má končit..