Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A v čem by to mělo být nebezpečné? Až budeš mít další dítě, tak koupíš novou postýlku, aby tahle nebyla nebezpečná? Jen se ptám…
Představ si, že obě moje děti spaly v postýlce, ve které jsem před 30 lety spávala já.
Pokud po slozeni je bytelna, neprevrati se, neni okousanej lak (da se pretrit) tak proc ne. To dite v tom jen spi, nema se to moc jak rozbit. Tak kdyz ji nebudes chtit, si poridite jinou, co se ti bude zamlouvat
Pokud není na třísky tak fakt nebude nebezpečná. My jsme měli jako druhou postýlku postýlku po manželovi a nic se dětem nestalo. ![]()
My v rodině používáme postylku,která je už skoro 30 let stará a je super bytelna ![]()
Ty starší věci víc vydrží,než ty dnešní drevotrisky
Jasně, úplně v klidu.
My máme postýlku z bazaru a u tý máme záruku že je rozhodně nezávadná, protože byla na několika místech ohlodaná
A co jsem viděla toho mini bobra, který jí okousal, tak vypadal že mu to nic neudělalo ![]()
Chapu devcata a matraci?timpadem jsem asi spis myslela matraci..
No mam to z imternetu takove chytre otazky no ![]()
Tak snad chapete ![]()
@Tulipankaa píše:
Je bezpecne pro moje miminko pouzit postylku, kterou mi dala kamaradka po jejich detech?(5let stara)
(Nemam zkusenost proste se ptam)
Dekuju
Madrac kup novu a zkontroluj ci je stabilna a nikde prasklina. Unava materialu (srouby,matice atd). Jinak nicemu nevadi ze je po detech a poradne ji umyj.
@Tulipankaa
Matraci bych koupila novou..musíš vidět jestli je prochcaana nebo znicena
Koupila bych novou matraci. Pouzita postylka je ok, jen bych si dala pozor, aby nebyla ohlodaná (kvůli případným třískám).
Máme postýlku i matraci starou 20 let
postýlka je jako nová, neokousaná a matrace stejně není vidět ![]()
Kup novou matraci. Ale postýlku 5 let starou si klidně nech. Mnozí mají postýlku ještě po sobě ![]()
Záleží na každém, někdo musí mít matraci novou, jiný má použitou. Pokud nesmrdi, nebo neni viditelně poskozena nebo prolezela, klidně bych si ji nechala.
Koupila bych novou matraci, postýlku umyla a víc bych neřešila.
Prave ze je ohlodana po jejich detech tak me tohle vsechno napada…
Postylka po me a brachovi 40let stara nebyla ohlodana vubec a bracha ji pouzil na svoje dve deti…