Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Nečekám extra kvalitu, ale syn je opravdu extra hubenour, tak se bojím, aby kalhoty nebyly moc velké. Poradíte? Kupujete? Kvalita se dá? ![]()
Děkuji!
@Mamca_1234 píše: Více
Kvalita teda hrozná. Po jednom vyprání jsou barvy vysisovane, jsou fakt tenké. Lepší jsou z lidlu a nebo Tchibo. Velikostně odpovídají co je uvedené na cedulce.
Kvalita nic moc, takový tenký hadr, ale hubeným to celkem sedí, synové je dostali od tchyně k Vánocům a oba jsou to drobci a nic z nich nepadá.
Kvalita mi prijde takovy prumer. Syn ma odtud dve, davam normalne do susicky a poznat to na nich neni. Je taky hubenour a nepadaji ![]()
Kvalita opravdu slabší, obrázek se během chvilky loupe, švy se pářou. Velikostně mi přijde o jednu menší, ale jsou i na hubenější dítě.
Ja jsem i s kvalitou v pohode. Nektere kousky mame uz pres rok a i obrazek drzi. Ne jako novy, ale drzi cely.
Velikostne beru o velikost vetsi, ale my nemame hubenoura, ale beznou postavu
Za mě teda odpovídá cena kvalitě. Ale dítě je hubeňour a z věcí ze sinsay nemusím řešit našívání gum a nějaké zužování. Tu sezónu to oblečení vydrží, nepočítej ale, že ho udas někam dál.
Jo a nemám sušičku.
Koupila jsem před mnoha lety dva kusy pyžama ze Sinsay pro velmi štíhlou dceru. Kvalita děsivá, po jednom vyprání sepraný hadr na podlahu. Nakonec to ani nenosila. Pak si to vzala na vyrábění.
V pohodě mi přijdou dětská pyžama z Reserved, C&A a dál nevím, protože dcera už nosí větší velikosti než já.
Pokud hledáš levnější varianty, koukni se na Vinted. Nevím, možná jsem výjimkou, ale prodávám po postižené dceři mnoho téměř nového oblečení za pár korun. Teď žádná pyžama nemám, ale prodávala jsem právě třeba i chlapecké s pokémony, asi dvakrát použité, z Reserved. Bylo hned pryč.
Třeba tam narážíš na podobného, poctivě bláznivého, prodejce.