PPL, nadměrný balík

428
11.3.24 13:06

PPL, nadměrný balík

Zdravím maminky 😊. Rozšiřovali jsme náš „vozový park“ a objednávala jsem přes Feedo kočárek valco snap 4 sport, s doručením domů přes PPL. Nikdo s námi nekomunikuje, naposledy přišlo v e-mailu od PPL že balík bude doručovaný jako nadměrná zásilka. Setkala jste se s tím některá?
Objednávala jsem ve čtvrtek 29.2. balík má PPL od pondělí 4.3. a předběžné doručení bylo uvedené na středu 6.3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37131
11.3.24 13:18

Tak kontaktovat ppl, kde to vázne, volat, psát, někdo s vámi mluvit musí :nevim: já přes ne od feedo objednavala velké balíky několikrát a vždy to došlo v pořádku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
428
11.3.24 14:28

@Kriss Tina Děkuju, jakkoliv kontaktovat PPL se snažíme už třetí den a pořád nic. Na stránkách kde mají chat ani neodpovídají na to, na co se ptám a odpovídají úplně univerzální odpovědí, přitom prý komunikuju s člověkem. No nevypadá to :D. PPL mi vozila kdysi fakt velký a těžký balíky pro morčata (160cm klec, 25kg pelet, 20kg asanu a tak 😂) a nikdy nebyl problém ani to neměli vedený jako nadměrný zásilky, všechno jsem měla doma nejdýl do týdne. Tak jsem z toho taková rozhozená, nerada bych přišla o 7000Kč. Tak snad jim to jen trvá dýl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
11.3.24 14:32

@Amelka898 případně bych kontaktovala feedo, oni by na ne mohli mít nějaké jiné paky. Pokud se balík ztratil, tak pošlou nový a pak si to budou s ppl řešit oni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
11.3.24 20:48

Kdysi jsme ráno objednali jednu větší věc, už odpoledne byla na depu Ppl ve městě do 30 km od nás a tam zůstala skoro týden. Neměli k dispozici auto, kterým by to dovezli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
428
11.3.24 22:18

@Kriss Tina @Sara1803 Holky moc děkuju, přítel se odpoledne konečně dovolal do PPL kde mu řekli že nám kočárek budou doručovat ve středu, tak snad :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák