Notino padělky?

970
8.3.24 18:47

Notino padělky?

Prosím máte zkušenost? Chci si koupit dva parfémy a oba mají špatné recenze, že ani jeden nemá žádnou výdrž oproti parfému třeba ze Sephory. Jak je to mozne? Děkuji za názory!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5308
8.3.24 19:00

Notino kupuje originaly urcene pro jine trhy. Takze jsou treba urcene pro jiny typ pokozky, na ktere maji jinou vydrz. Ja z Notina par parfemu koupila a vsechny byly ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9387
8.3.24 19:47
@Mamca_1234 píše:
Prosím máte zkušenost? Chci si koupit dva parfémy a oba mají špatné recenze, že ani jeden nemá žádnou výdrž oproti parfému třeba ze Sephory. Jak je to mozne? Děkuji za názory!

Já v NOTINU parfémy už nekupuju - jejich “parfémy” moc nevydrží. Hodně lidi z mého okolí má podobnou zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22221
8.3.24 20:37
@Afrikana píše:
Notino kupuje originaly urcene pro jine trhy. Takze jsou treba urcene pro jiny typ pokozky, na ktere maji jinou vydrz. Ja z Notina par parfemu koupila a vsechny byly ok.

To je zajimave - na jaky typ pokožky? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8835
8.3.24 21:14

Prostě nakupují z šeďáku no, jako skoro každý obchod kromě značkových parfumerií jako Sephora apod. Ta nízká cena tam není „zadarmo“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5910
8.3.24 21:34

Kupu tam naprosto normálně. Ne všechny parfémy mají obr výdrž, ať jsou odkudkoliv. Dokonce jsem porovnávala krabičky Notino versus Marionaud a byly totožné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
8.3.24 22:31

Pročti si jiné diskuze tady, musíš mít zrovna štěstí. Jak je napsáno výše, ta nízká cena má důvod.
Edit: a to mi ještě někdo nedávno říkal, že už ani ty ceny tak nízké nejsou - nevím, nesleduju, kupuju tam max věci co nejsou kosmetika a vůně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
8.3.24 22:42

Uz nekupuju, nebyla jsem spokojena.

Pred nejakou dobou jsem cetla, ze spoustu techto eshopu, co ma zazracne levnejsi znackove produkty (typu kosmetika, vune, pripravky na vlasy) toho docili tak, ze skupuje „vadne“ zbozi. Nikoliv padelky, ale treba palety, ktere byly spatne skladovane a v zasade by se produkty mely vyhodit apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
8.3.24 23:15

Ano, také bych z Notina už parfém rozhodně nekoupila. Měli jsme doma parfémy koupené ve Francii nebo Anglii v originálních kamenných prodejnách a ty stejné z Notina… ono nejen, že výdrž apod., ale vlastně i dost jinak voní.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
17.10.24 21:04
@MiaN1997 píše: Více

Notino je na České hned vedle Zary.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3009
17.10.24 21:12

Jej, chtela jsem koupit tchanovi Huga, tak se asi podivam jinde. Diky za recenzi. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23191
18.10.24 22:11

@MiaN1997 ještě tady ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MiaN1997
18.10.24 22:32
@lucynka25 píše: Více

Děkuju, sice to mám trošku z ruky, ale třeba to někdy využiju.

• Citovat
  • Upravit
Vepřoidka
7.11.24 15:59

No je fakt že když jsem koupila byť jen Avon tak voněl jinak než v katalogu tak nevím…

• Citovat
  • Upravit
18.11.25 10:23

Už bych nikdy nekoupila parfém v notinu. Koupila jsem valentino a doma jsem zjistila, že jinak voní a vonavka vypadala trochu jinak. Šla jsem reklamovat a vrátili mi peníze. Jsou to fejky :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák