Vstupenky Viagogo

6594
9.3.24 09:22

Vstupenky Viagogo

Holky, máte tu některá zkušenosti s nákupem vstupenek přes portál Viagogo? Koupila jsem tamvstupenky na fotbal a teď mi to hlásí, že vstupenky jsou již ke stažení - ale nikde žádné stáhnout, uložit… - kromě kupte vstupenky, takže předpokládám, že je to pod tímto, ale raději se ptám :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15423
9.3.24 09:50
@Salorka píše:
Holky, máte tu některá zkušenosti s nákupem vstupenek přes portál Viagogo? Koupila jsem tamvstupenky na fotbal a teď mi to hlásí, že vstupenky jsou již ke stažení - ale nikde žádné stáhnout, uložit… - kromě kupte vstupenky, takže předpokládám, že je to pod tímto, ale raději se ptám :-D

Neporadím. Nikdy jsem nesebrala odvahu přes ně lístky kupovat. Ty recenze jsou dost odrazující, tak držím ať to dobře dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
9.3.24 10:34

Hele mě se to právě taky nepozdávalo, ale zkusila jsem no.. stránky nepřehledný, ale co už :roll:.. nicméně za změnu termínu nemůžou. Akorát cena na vstupence je takřka o polovinu nižší než za kterou jsem kupovala - ale možná je to právě tím jiným ne tak atraktivním termínem. Jsem poučená, příště jinde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11835
9.3.24 11:47

Je to burza vstupenek ne přímý prodej…kdysi jsem tam kuloupila lístky na koncert a pak jsem se dočetla ne moc dobře recenze právě i o prodeji falešných lístků (resp prodání více lístků se stejným kódem takže projde jen ten kdo tam přijde první a ostatní mají pech) nebo ti pak přijde lístek na jiné, horší místo než si zaplatila…mě ty lístky teda platily a byly do té zóny kam bylo psáno ale koupila sem je asi o 2 tis. dráž než byl oficiální prodej…no moje blbost taky že sem klikla na první odkaz no…a jako hodně sem se klepala protože jsme na to jeli přes půl republiky (do Prahy do 02…) a kdyby nám pak u vchodu řekli sorry ale ty lístky jsou neplatný tak by mě asi jeblo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5629
9.3.24 11:54

Kupovala jsem tam jednou lístek na konzert. Je to přeprodejní portál, tudíž jsou tam lístky z logiky věci dražší než když si je člověk koupí napřímo.
Já právě zmeškala přímý prodej a chtěly jsem lístky k podiu, tak jsem zkousla to že je to tam dražší a lístek koupila. Vše bylo v pořádku, teď si nepamatuju přesně jestli mi do mailu přišel odkaz na stažení lístku, nebo jestli to bylo někde na těch stránkách, ale lístek jsem dostala, byl platný a do sekce do které měl být.

Edit.: Teď jsem mrkla do mailu a opravdu mi to přišlo mailem. Mail byl nazvaný Stáhněte si svou e-vstupenku – objednávka #######, v těle mailu pak byl odkaz na stránky viagogo kde po zadání přihlašovacích údajů mě to rovnou navedlo na stažení té vstupenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
9.3.24 12:05

Holky díky. Byla to rychloakce, takže se přiznám, že jsem žádné recenze nepročítala… Příště budu vědět a teď budu doufat, že to bude v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
2.8.24 00:39

Viagogo

My kupovali na Rammstein do Rakouska a vse v pohode. Akoratjsme zaplatili420 eur za jednu vstUpenku a na vstupence byla cena135 eur.Ale jinak bez problemu… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák