Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Milé maminky, vybírám dětskou rostoucí židličku, moc se mi líbí tato: Dětská rostoucí židle UNIZE, nešel mi vložit odkaz.
Chtěla bych vědět jestli některá máte, zda jste spokojené, zda např nevypadá podnožník, jak se v ní dětičkám líbí a hlavně zda je dostatečně stabilní, moc vám děkuji za odpovědi ![]()
@Saricat Máme Unize a jsme naprosto spokojení. Ségra má pro neteř Jitro a já v tom nevidím žádnej rozdíl. Taky u nás rozhodovala cena a nelituju toho, budu kupovat další pro dceru.
@Saricat Mohu se zeptat, jestli jste s zidli nadale spokojena? Taky resim dilemma jitro-unize. Jak moc se da polohovat ta hloubka sedu? A kde jste objednavala? Pripadne kdokoli, kdy ma nejakou radu nebo zkusenost? Dekuju…
@zupe píše:
@Saricat Mohu se zeptat, jestli jste s zidli nadale spokojena? Taky resim dilemma jitro-unize. Jak moc se da polohovat ta hloubka sedu? A kde jste objednavala? Pripadne kdokoli, kdy ma nejakou radu nebo zkusenost? Dekuju…
My jí máme už přes rok a spokojenost. Hloubkou sedu je myšleno dopředu dozadu? To jde v pohodě.
My jí kupovali tady http://www.hajdalanek.cz/
Diky moc za reakci. Ano hloubkou sedu myslim dopredu dozadu. Na Jitru pisou, ze nejake zidlicky maji jen dve hloubky sedu, tak si prave overuju, ze to neni tahle:-) Takze byste ji doporucili?
@zupe Jde to posouvat plynule, takže si to můžete nastavit na milimetr přesně, aby vyhovovala. Určitě dopručuju ![]()
@zupe za me nejlepsi chicco polly. Lze uvest i do polohy temer vleze a pak dalsi 2-3 polohy. Pouzivame od 6 mesicu - piti z lahvicky v poloze vleze, pozdeji krmeni v sede. Stoji sice 3000 czk, ale je fakt skvela.
@Crystalline píše:
@zupe za me nejlepsi chicco polly. Lze uvest i do polohy temer vleze a pak dalsi 2-3 polohy. Pouzivame od 6 mesicu - piti z lahvicky v poloze vleze, pozdeji krmeni v sede. Stoji sice 3000 czk, ale je fakt skvela.
Diky za doporuceni, ale synovi bude o vanocich roka a pul a cokoli v leze totalne odmita:-) Uz pomalu i spi ve stoje…
@Temaho @Saricat Díky moc za odpovědi a pomoc, tak ja do ni pujdu. Neporizovali jste k ni nahodou i ten stupinek navic? Myslim ze by maly sice vylezl, ale nemel to tak pohodlne bez nej.
Máme taky Unize (2ks), nemám absolutně žádnou výhradu. Nejdříve jsme ji kupovali pro staršího syna (před 2 lety) a po roce další pro mladšího.
První jsme kupovali z *** a druhou z *** (osobní odběr) Šla bych do ní znovu, nikde se nic nekymácí, pořád pevně drží sedák i podnožka.
Příspěvek upraven administrátorem 7.12.2013 9:42 - odkazy
No to je hudba pro me usi. Jsem prave jeste premyslela, jestli koupit tu s mini pultikem nebo uz rovnou tu bez, tak jestli tam vyleze i tak, tak mu vezmu radsi tu, co ho jeste ma, prece jen je jeste maly. No a na normalni zidli vyleze (bohuzel:-) bez problemu, tak super, jdu do ni.
My jsme ty pultíky nepoužívali vůbec. Mladší právě lezl na stůl už dávno předtím, než uměl chodit, tak si uměl na židli vylézt sám. Ze židle nespadl nikdy
Když kluky pořádně přisunu ke stolu, tak jsou jak v kleci, sami se odsunout neumí (na plovoučce by to možná šlo, my máme starou dřevěnou křivou podlahu, na ní to neklouže)