Dětské astma

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
112
1.6.12 09:24

dětské astma

Ahoj mamky, mám prosbu, máte některá zkušenost s astmatem u miminek? Mám 4 měsíčního syna, před týdenm jsme leželi v nemocnici s bronchitidou a ted mu alergolok dělal krevní testy, kde měl zvýšenou hladinu něčeho a řekl nám, že má astma. Dnes dostanem foukačku. :,( Uplně mě to drtí, je tak malej a už nemocnej, chtěla bych mu nějak pomoc,ale netuším jak. Bohužel je to dědičné, moje matka je silný astmatik a já alergik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6094
1.6.12 09:41

@zanet1109 domluv se s lékařkou,jsou ozdravné pobyty-určitě i pro miminka,a dodržovat léčebný režim.Neboj,ono se to časem ještě změní-já mám zátěžové a alergiské astma a dlouhou dobu se nic neprojevilo až ted v těhotenství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
1.6.12 10:19

Syn má astma od 7 měs. a postupem času se to lepšilo :-) Lázně jsme jezdili od 3 let (aby děti už spolupracovaly) a ted už jezdí sám :-)
Trošku nás ted se zdravím pozlobila i puberta, kdy je to jak na houpačce, ale naštěstí nic kritického :-)

Je to dost o tom, zjistit, co astma vyvolává, vyvarovat se tomu, a hlavně spolupracovat s dr. a dodržovat léčbu (jak píše Dituleska), tzn. i když jsou to kortikoidy, určitě je užívat a nevysazovat jen tak.

Držím palečky!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek