Dětské hry na playstation

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
36
6.10.23 07:50

Dětské hry na playstation

Ahoj, potřebuju poradit- Jaké hry hrají vaše děti na playstation? Dcera - skoro 7 let, chce hrozně hrát, ale nemáme žádné dětské hry a vůbec nevíme, co pořídit, aby to nebyla úplná blbost. Blíží se její narozeniny (a Vánoce) tak bych ráda nějakou hru koupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5913
6.10.23 07:57

Tak záleží co chce hrát a jaké má záliby. Může být Minecraft, Rachet and Clank, Kena (ta uz je docela složitá), Astro Bot, Little Big planet, PJ masks, Miraculous, Sonic atd.
Záleží jak to zvlada s ovladačem, zda umí anglicky a taky co jí baví. Stačí když si vyhledáš eshop s hrami a vybereš dle věkové kategorie a toho co jí baví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
6.10.23 07:59

U nas byly oblibene Lego hry. Jursky park, Lego world, Lego movie, Harry Potter..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3706
6.10.23 08:32

Chceš z ní mít dementa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
6.10.23 08:39

V sedmi letech? 8o

• Citovat
  • Upravit
6.10.23 08:43

Rayman Origins, je to taková roztomilá skákačka. :dance:

Diskusi přidávám do oblíbených - na tipy pro sebe. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
6.10.23 08:45
@Tyna25111 píše:
Ahoj, potřebuju poradit- Jaké hry hrají vaše děti na playstation? Dcera - skoro 7 let, chce hrozně hrát, ale nemáme žádné dětské hry a vůbec nevíme, co pořídit, aby to nebyla úplná blbost. Blíží se její narozeniny (a Vánoce) tak bych ráda nějakou hru koupila.
Žádné, play station doma nemáme, dítě nevidí hrát rodiče, nemá důvod takto trávit volný čas :nevim:
Raději si zahrajeme něco společně, šachy, dámu, karetní hry, Scrabble, brain box, pexeso, mikádo… klukovi je deset, hru na mobilu si výjimečně zahraje, když je u babičky…
  • Citovat
  • Upravit
22791
6.10.23 08:47

My máme doma různé Lego hry, pak i Hogwarts Legacy, ale to pomáhá táta, má taky ráda Spidermana, Frantic - to je super hra pro celou rodinu :D Pěkný byl Spyro dráček, to hrála jako první, máme i virtuální realitu a tam je spousta pěkných děských her :) Nejvíc u nás frčí Just dance. Dceři už je 9let. Mladší 6 letou to vubec nebere, jen když si pustí Just dance nebo hrajeme celá rodina Frantica.
@Sadman Proč dementa? U nás se PS hraje třeba 1× za 10-14dní, většinu času je holka na treninku, ve škole nebo venku. Manžel taky na to nemá čas, ale občas si spolu zahrají..Na zimu je to fajn odreágování… :think: Záleží na rodiči jak si to nastaví :mavam:
EDIT: a klasické společenské hry hrajeme taky, máme jich plnou velkou skříň :mrgreen:

Příspěvek upraven 06.10.23 v 09:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22791
6.10.23 08:50

@broskvová zmrzlina Co Crash Bandicoot?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
6.10.23 08:56

Dcera hraje Starlit Kart, Crashe Bandicoota a Minecraft. Nevadí mi to, ale má to svá pravidla. My s manželem hrajem když děti spí neb naše hry jsou příliš strašidelné nebo násilné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.23 08:59

@lucynka25 děkuju, kouknu! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1500
6.10.23 09:26

@Sadman ty hraješ od sedmi let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
6.10.23 10:10

@lucynka25 Souhlasím s tebou. Pro mě je PS prostě relax a baví mě. :palec:
Deskovky taky máme a hrajeme s manželem. Třetí člen musí ještě trochu vyrůst a dostat rozum, že je to super zábava. :lol:
Začínala jsem občas a i s asistencí na PC ještě dřív jak v 7 letech a jako dement si nepřipadám. :nevim:
A to tady asi nesmím ani zmínit moje období na střední, kdy jsme hráli online s přáteli a já u toho seděla od pátku, kdy jsem mrskla tašku do rohu až do neděle než jsem se učila do školy. :mrgreen: Ráda vzpomínám na období, kdy jsem hrála do půlnoci a ve 4 vstávala na praxe. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3706
6.10.23 10:41
@Alice180 píše:
@Sadman ty hraješ od sedmi let?

Jupí, argument ze školky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1500