Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
U nás nejvíc frčí Minecraft - jak u syna tak u dcery. Jsem za to ráda, protože to je za mně hra, která opravdu k něčemu je. staví si tam už fakt vymazlené stavby a světy, i podle plánků, co si vytváří. Baví je to stále i po 2 letech, co PS mají.
Dcera pak ještě ráda hraje Little big Planet a Just Dance (pozor na to potřebuješ kameru nebo mít nainstalovanou appku na telefonu - dítěti to snímá jeho pohyby)
@lucynka25 píše:
My máme doma různé Lego hry, pak i Hogwarts Legacy, ale to pomáhá táta, má taky ráda Spidermana, Frantic - to je super hra pro celou rodinuPěkný byl Spyro dráček, to hrála jako první, máme i virtuální realitu a tam je spousta pěkných děských her
Nejvíc u nás frčí Just dance. Dceři už je 9let. Mladší 6 letou to vubec nebere, jen když si pustí Just dance nebo hrajeme celá rodina Frantica.
@Sadman Proč dementa? U nás se PS hraje třeba 1× za 10-14dní, většinu času je holka na treninku, ve škole nebo venku. Manžel taky na to nemá čas, ale občas si spolu zahrají..Na zimu je to fajn odreágování…Záleží na rodiči jak si to nastaví
EDIT: a klasické společenské hry hrajeme taky, máme jich plnou velkou skříň
Ježiš Spyro the Dragon!!
To se ještě vyrábí? To jsme měli kdysi v pravěku na PS 1 my jako děti
Moje nejoblíbenější hra ![]()
PS: dement myslím nejsem
![]()
@vedma007 jj prodávají pořád toho stejného
Taky to byla moje ![]()
@vedma007 píše:
Ježiš Spyro the Dragon!!To se ještě vyrábí? To jsme měli kdysi v pravěku na PS 1 my jako děti
Moje nejoblíbenější hra
PS: dement myslím nejsem![]()
![]()
Ten vypadá skvěle!! Milovala jsem Croca (prý mají dělat remaster) a tohle vypadá hodně podobně! ![]()
Syn (7 let) a dcera (11 let) rádi hrají Minecraft, Lego - Harry Potter, Avangers, a dcera hodně hraje The Sims, syn si to zahraje jen občas. PS4 dostali loni k Vánocům, o prázdninách hráli víc, ale když chodí do školy, mají dovoleno hrát jen o víkendu. Syn si přeje k Vánocům Hogwarts, ale nevím, jestli to vůbec bude umět hrát. Dcera by chtěla zase pokračování Sims - psy a kočky, to se musím podívat, jestli pro PS4 vůbec je. Možná dokoupím další Lego hry.
@PapeJ Sims taky miluju, ale jen na PC. Používám je i na učení se jazyků - před 20 lety jsem se na jedničce naučila anglicky, teď hraju zase čtyřku v jiném jazyce. Na PS jsem si stáhla jen tu základní zadarmo, a ten ovladač mi k tomu nesedí, přijde mi to takové neohrabané. Zlatá myš.