Dětské kolo DINO 16
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dětské kolo DINO 16
Ahoj všem,
nemáte náhodou někdo zkušenost s dětským kolem zn. DINO? Vybíráme dceři nové kolo vel. 16 s volnoběhem a nikde nemůžu najít žádnou recenzi. Potřebovala bych vědět, zda jsou brzdy dobře stlačitelné i pro 4letou holčičku. Díky za odpovědi. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Myslíte ruční brzdu? mi máme 12 pro,5 letýho a brzdí v pohodě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zuzkat píše:
Ano myslím ruční brzdy, šlapkama se brzdit nedá ne?
u 12 ne jestli u 16 to nevím tu nemáme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme Dino 16 a super, malá na ní jezdí od čtyř a úplně v pohodě, ruční brzda super a super je i ten volnoběh. Můžu jen doporučit, kolo je super, lehké a dobře ovladatelné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a je to super, kamarádka mají 16 kde se brzdí šlapkou a je to mnohem těžší. Začátky byly složitější, přecházela z 12 a tam se brzdí šlapkou, tak než si na to zvykla, ale pak super
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máte prosím někdo další zkušenosti s tou to značkou? Dcera si přeje k vánocům Kolo ledové království. A našla jsem ho jen od této značky, ačkoliv jsem měla původně vyhlídnuté, řekla bych kvalitnější. Potřebuji, aby něco vydrželo, jezdí na něm denně do školky. Děkuji za názory ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taly by me zajimali vase zkusenosti s timto kolem dino 16 melo by to byt tohle viz. Foto. Mate ho nekdo?? Odpovida uvedena velikost postavy? Je tam myslim 105-138cm?? Sedi to? Diky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taly by me zajimali vase zkusenosti s timto kolem dino 16 melo by to byt tohle viz. Foto. Mate ho nekdo?? Odpovida uvedena velikost postavy? Je tam myslim 105-138cm?? Sedi to? Diky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Oživuji diskuzi ![]()
Také uvažujeme nad tímto kolem, vel. 12, malé budou 4 roky v létě… Kdybyste tedy někdo měl zkušenost, sem s ní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, 12 je pro čtyřleté děcko určitě malá. My jsme kupovali 16 (dcera je spíš menší a bylo je tehdy 4r a 2m) a bylo akorát, jen jsem tedy upustila od této značky, našla jsem mnoho negativních hodnocení.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit