Puky Fitsch

4583
13.3.14 12:35

Puky Fitsch

Ahoj holky,
máte někdo zkušenost s Puky Fitsch?
Máme dcerku 2,5 roku, ale je prťous (89cm, 12kg). Miluje Enduro, ale už je na ni malé. Uvažovala jsem o koloodrážedle (First bike, puky LR1 aj.) ale jedno nám leží v garáži - půjčené od kamarádky a dcerka se ho bojí, vůbec ho nechce zkusit). Tak mě napadlo, že bych koupila ještě na půl roku Enduro větší a pak koloodrážedlo, ale tohle Puky Fitsch mě zaujalo. To by se jí mohlo líbit, jen nevím, jestli to ušlape a vyzkoušet opět není kde :think:

http://trikolky.heureka.cz/…a-trojkolka/

http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13749
13.3.14 12:49

Podle mně je tříkolka se šlapkama na předním kole úplně k ničemu. Možná jen tak na hraní na zahradě nebo doma. Protože takové šlapky dítě neušlápne, ještě ke všemu před sebou.

Já mám odrážedlo na to, aby dítě jelo stejně rychle jako já, abychom někam došli. Tohle je max. na hraní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
13.3.14 12:50

Ahoj :mrgreen: No nevím, je to daleko větší dřina, malá něco takového zkoušela u nás v bazaru a moc jí to nešlo a to má docela páru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4583
13.3.14 13:36

Holky, díky za postřehy. Mrkla jsem na klasické kovové tříkolky s řetězem a všude píšou, že pro 2,5leťáky jsou už malé, tak asi vezmu ještě to větší Enduro a na podzim dostane koloodrážedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
13.3.14 14:00

Nase mala 2,5r neuslape ani trikolku, co je po nas, takova ta kovova, ani v hernach jinou, proste slapani jeste nedava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4583
13.3.14 14:04

@xreni už jsem to vyřešila - mamka mi doveze tu tříkolku ještě po nás :lol: - tak ji vyzkoušíme, když jí to nebude bavit, tak pořídím větší Enduro a k narozkám dostane Strider bike :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ

• (3.9) + 11 recenzí