Milly Mally - dětské kolo - odrážedlo

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2098
9.3.14 11:49

Milly Mally - dětské kolo-odrážedlo

Ahoj holky máte někdo zkušenost s tímhle odrážedlem? chceme ho koupit 3 leté holčičce jen nás zarazily kolečka z tvrzeného plastu prosím o radu když pojede bude to rachtat nebo dělat nějáký zvuk? vůbec nevím co to je za materiál děkuju za radu popřípadně zkušenost s odrážedlem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
9.3.14 11:53

Na gumových kolech se jí vždycky pojede lépe.. My máme Yedoo too too C.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
9.3.14 11:56

@Sibyla0 takže nafukovací jsou prostě lepší ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
9.3.14 11:58

@nojmisek19 no tak pro jízdní komfort a přenos vibrací přes řidítka určitě. Zase se ale dají píchnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10075
9.3.14 12:30

Mi ted koupili dceři s nafukovacima ty jsou určitě lepší :pankac: syn měl umělou hmotu jakousi a jelo to pomaličku :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
9.3.14 12:33

Tak tyhle kola nejsou špatný, ale zapichujou se do nich kamínky a hodně se sjížděj. Ale zase je to kolo lehčí než s nafukovačkama. My máme Stridera a původně jsme ho měli s těmahle kolama kvůli váze, ale za pár měsíců jsme stejně koupily ty nafukovací, protože je to pro dítě lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
9.3.14 15:23

Holky děkuju moc budeme se poohlížet po jiném kde jsou nafukovací kola jen teda ještě nevím jaké ale děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
9.3.14 18:51

Těch odrážedel je teď tolik, že bych nevěděla, který vybrat. My jsme toho Stridera kupovali kvůli tomu, že je nižší než Firstbike. Takže jsem měla jednoduchej výběr :). Elča na něm drandí už od roka a půl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
8.6.14 23:24

Holky, zajímá mě, dají se na to koupit extra nafukovací kola kdyžtak?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
9.6.14 08:06

Tak třeba Strider se kupuje s plastovejma kolama a my jsme pak přikupovali za pár měsíců nafukovací. Ty plastový mají výhodu, že je pak to kolo lehčí. I Stridera to dělalo skoro kilo. Třeba k firstbiku se dají taky koupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
9.6.14 08:10

Milly mally máme a jsou úplně super, doporučuji. Máme je skoro rok a není na nich žádná známka opotřebení. Za mě fakt super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
9.6.14 10:53

Takze to neni tak hrozny jak se rika? A nedrnca to moc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
13.9.14 22:40

@Cipisek79 Ahojky, můžu se zepat jestli se u nich nepřetáčí řídítka a kdy ti tak začala používat brzdu??? :D :D díky zrovna se nad ním rozhoduju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
14.9.14 08:36

Řídítka se nepřetáčejí, brzdu děcka nepoužívají, brzdí špičkama bot ( i fungl nových :zed: :lol: ). Ona ta brzda jde hodně blbě zmáčknout, jde to těžko i mně, takže zatím svoji funkci neplní. Ale ničemu to nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
26.3.17 22:38

Obnova diskuse a prosba

Zdravím, prosím má někdo zkušenost s dřevěným odrážedlem - kolem Milly Mally King? Případně, jak jste spokojené? Nemůžou se přetočit řídítka a dítko spadnout? A výškově není moc velké pro 2 letou holčičku? Předem děkuji a s pozdravem Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ

• (3.9) + 11 recenzí