Koloběžka pro slečnu 9 let

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
130
4.3.14 13:50

Koloběžka pro slečnu 9 let

Zdravím rodiče,
prosím o radu ohledně výběru koloběžky. Sháním pro devítiletou slečnu koloběžku, ta klasická hliníková skládací, kterou jsme pořídili jako první, už je malá, nevejde se jí tam noha. Ale vůbec netušim jakou a podle čeho vybírat. Tuším, že už je třeba koupit takovou, na které jezdí i dospělí?
prosím o radu a tipy. Moc děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
MarkétkaBeruška
4.3.14 14:11

@Heduuuš no já bych o té koloběžce pro dospělé uvažovala, je sice dražší ale myslím že by ji využila ;) jinak z vlastní zkušenosti vím že takové ty terénní koloběžky jsou moc fajn.

• Citovat
  • Upravit
2242
4.3.14 14:11

Máme skládací, podobná jako ta obyč. hliníková, ale má větší kola a nosnost tuším 70kg? Jezdím na ní krom dětí i já a muž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
4.3.14 14:16

Takže budu hledat spíš ty, které jsou určené i pro dospělé. Děkuji. A měli byste nějaký konkrétní tip nebo odkaz, prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
4.3.14 14:17

My je vždycky koupíme v nějaké větším sportu, když jsou akce - Hervis, Sportissimo apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
4.3.14 14:21

Pro desetiletého jsme kupovali Yedoo City - http://www.yedoo.eu/…e_m_0002.jpg Je skvělá, dá se s ní solidně i do lehčího terénu, na cesty,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
4.3.14 14:22

Ta vypadá parádně, mrknu na to, díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
4.3.14 14:23

@Heduuuš U nás v cykloprodejně byla za dva a půl tisíce. Vydrží dlouho, má řidítka výsuvná. Já se na ní taky ráda vozím. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
4.3.14 14:27

:palec: to se nedivím, ta musí jezdit sama.
No přiznám se, že jsem chtěla hledat v trochu nižších cenových relacích… projedu se po netu a uvidím, na co narazím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.3.14 14:49

@Heduuuš mrkni na značku Yedoo - dělají hodně verzí, kluk už má 4 roky kolobrndu, která je až do 90 kg, takže když tu není, jezdím na ní já :mrgreen: seženeš i ojetou, nemusí být nová. Ty hliníkové jsou o ničom. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.3.14 14:51
@zerezmijka píše:
Pro desetiletého jsme kupovali Yedoo City - http://www.yedoo.eu/…e_m_0002.jpg Je skvělá, dá se s ní solidně i do lehčího terénu, na cesty,…

teprve teď jsem si všimla-máme jinou verzi, s menším předním kolem - tree (tuším)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ

• (3.9) + 11 recenzí