Kolo Merida, jízda převážně po silnici

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
416
3.3.14 11:29

Kolo Merida

Děvčata, plánuji nákup kola a líbí se mi Merida. Chtěla jsem se zeptat, zda některá toto kolo máte, jaký typ a jak jste spokojené. Budu jezdit převážně po silnici se sedačkou.
Děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
3.3.14 11:31

@lennny nekupuj horala ale trekové. Jinak Merida je dobrá značka - měla jsem sport 300 :mrgreen: potvora za 30 tis, ale fakt super - jezdila jsem terény a bylo to špičkové kolo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
3.3.14 11:31

My s přítelem říkáme Mrdina :D Tento typ nemám, ale myslím že pro běžného člověka je to dobré kolo ;)

• Citovat
  • Upravit
8935
3.3.14 11:49

Kromě mě-mám Authora-mají v rodině všichni Meridu-manžel, syn, dcera, můj bratr, švagrová, synovec, z druhé strany rodiny neteř…a všichni moc spokojený. Kupovali kola okolo 10 tisíc. Ne ten nejzákladnější model, ale ten trošku víš.
Authora mám proto, že mám nejstarší kolo v rodině a v tu dobu byly v „kurzu“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
3.3.14 12:06

Minulý týden jsem dostala kolo od Meridy - Juliet 10V a naprostá spokojenost. Mám ho odtud http://www.cyklopoint.cz/…-10-v-6009d/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
3.3.14 12:14
@kendra píše:
Minulý týden jsem dostala kolo od Meridy - Juliet 10V a naprostá spokojenost. Mám ho odtud http://www.cyklopoint.cz/…-10-v-6009d/

Na toto jsem také koukala, ale je to horské, tak nevím. Už jsi na něm jezdila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
3.3.14 12:21

@lennny Jezdila a jelo se mi na něm perfektně. Já teda horáka chtěla, protože jezdím nejčastěji po rozbahněné polňačce, lesních cestách a hodně zdevastované asfaltce. Ale co ti můžu poradit, tak jeď do nějakýho cyklo obchodu (tím nemyslím obchod, který má cyklo oddělení, ale fakt obchod, který prodává jen kola) Tam řekni obsluze svoji představu o kolu i cenovou relaci a oni ti něco vyberou. Já se dokonce musela na parkovišti asi na třech kolech projet než mi vybrali velikost, a typ, který mi seděl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7253
3.3.14 12:22

@lennny líbí se ti proč? Merida je jednou z více kvalitních značek, ale hlavní je, aby ti seděl rám, ačkoliv výměnou jednotlivých dílů (např. představce) se dá upravit každé kolo, aby ti sedělo. Už jsi byla v obchodě ho vyzkoušet a projet se na něm? Jestli ne, tak by ti to měli určitě umožnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7253
3.3.14 12:23

@kendra přesně tak, aby seděly rozměry rámu, velikost kola atd. Je to jak u oblečení a bot, padne/nepadne a velikost s, m, l.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
3.3.14 12:24

Určitě si kup kolo trekové, ne horské.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
3.3.14 12:38
@kaminky píše:
@lennny líbí se ti proč? Merida je jednou z více kvalitních značek, ale hlavní je, aby ti seděl rám, ačkoliv výměnou jednotlivých dílů (např. představce) se dá upravit každé kolo, aby ti sedělo. Už jsi byla v obchodě ho vyzkoušet a projet se na něm? Jestli ne, tak by ti to měli určitě umožnit.

Tak určitě je důležitý, aby mi sedělo. Ale když si kupuju kolo na několik let, tak bych byla ráda, aby se mi taky líbilo 8o. Zatím jsem na něm nejela. Chtěla jsem vědět, jaká je s ním všeobecně spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7253
3.3.14 12:41
@lennny píše:
Ale když si kupuju kolo na několik let, tak bych byla ráda, aby se mi taky líbilo 8o. Zatím jsem na něm nejela. Chtěla jsem vědět, jaká je s ním všeobecně spokojenost.

@lennny 8o - proč? :lol: jasně ;)
já jen že se mi taky líbila merida, akorát že mi jaksi neseděla, resp. jiná kola mi seděla lépe.. Merida na mě byla moc krátká (ne nízká, to je o velkosti, ale prostě krátký rám) a ono když to tak vezmeš, tak dobře vypadají i jiné značky.. i když je fakt, že různé extravagance se mi nelíbí. Ale barva nejezdí. Na trhu je toho dost.. superior, trek, specialized atd.

Když si kupuješ kolo na několik let, tak je důležité, aby ti hlavně sedělo. Já vím, že je to jasné… :) A spokojenost s Meridou samozřejmě je, protože je to kvalitní značka (jedna z mnoha, se kterými je taky spokojenost). Tohle je také jasné. Dost se toho dozvíš třeba www.nakole.cz, www.bike-forum.cz atp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
19.3.17 18:05

Zdravim ja mam kolo merida matts tfs 1000 stalo asi 20 tisic bylo slevneno o 50% a jsem hrozne spokojeny akorat ze nemam skym jezdit moc lidem se nechce jezdit treba 50km kazdy vikend nebo i vic

kdyby tu byl nekdo z jihomoravskeho nebo zlinskeho kraje budu nesmirne rad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ