Dětské kolo - plastová kolečka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
dětské kolo - plastová kolečka
Ahoj, vybíráme právě první kolo pro dceru a narazili jsme i na kola, která nemají nafukovací kola, ale plastová. Máte někdo zkušenost? Jak takové kolo pak je vhodné do terénu, není plast rychle zničen? Díky L.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Neni to takova ta pevna guma, co se dava na kola kocarku? Mam kocarek s nenafukovacimi koly a dva roky s nim intenzivne jezdim vsemoznym terenem a ac „plast“, drzi paradne, byt to samozrejme neni az tak uplne mekke jako u nafukovacich. Tipuji, ze u tech kol to bude podobne. Rekla bych, ze se sice nijak strasne neopotrebi, ale komfort jizdy bude rozdilny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Do plastových bych nešla.. První jsme měli koloodrážedlo Davídek (kolo bez šlapek) s nafukovacími koly a další rok klasické kolo a po tom drandění na koloodrážedle se velice rychle naučil a i na klasickém kole se šlapkama a ani ta plastová přídavná kolečka nebyla potřeba. Já mám nafukovací i kola na kočárku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Plastová, tím myslíš plastová jako na enduru?
Do toho bych nešla, bála bych se, co to udělá v trochu vyšší rychlosti.
To už bych spíš přemýšlela nad „Eva“ pěnou nebo tak nějak se ten typ kol jmenuje. Takže to dobře drží na vozovce, tolik to neklouže a zároveň je to lehké a nehrozí píchnutí. Ale mám to jen načtené z popisku u kolo odrážedla Hudora.
A nebo pak bantamová kola /to by měla bejt čistá guma, bez výplně)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kracmeratko No kamarádky dcera si stěžovala, že z toho malé strašně brní ruce a to jezdí po asfaltu. Přeci jen kola nebývají odpružená a to měla i „posltrování“ pro ruce (nemůžu si vzpomenout, jak se tomu říká
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My začínali na first bike je to určité to nejlepší kolo na trhu na udržení rovnováhy:-) pak už je to jedno na jaké prechszite jestli na 12 nebo 16 podle velikosti dítěte a už tedy bez přídavných zadních koleček protože rovnováhu už krásné umí z odrazedla jinakmbych tedy určité plastové nekouopila ani na kočárku jsem je nechtěla, nejlepší jsou nafukovací, ale pokud nebudete jezdit nikde do terénu a jen po hladkém chodníku tak by i ty plastové měli vyhovovat ale myslím si ze se rychleji opotrebuji
- Citovat
- Upravit
Děkuji za příspěvky, my taky byli rozhodnutí spíše pro nafukovací, ale udivila nás cena u plastových, v řádu o 1000 levnější kolo. Ale je pravda, že kvalita jízdy bude asi podstatně horší než u těch plastových kol. Díky za rady. L.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kracmeratko Koloodrážedlo s nafukovacíma kolama, ale bez výpletu (takže umělý střed) se dají sehnat pod tisícovku a to normálně v nějakém „cyklokrámu“, takže to zas taková pálka není ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit