Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Divala jsem se na formular Navrhu na pobyt do lecebny a prave jsou tam jen 2 policka, kam muzete napsat mista pobytu, ale slysela jsem, ze jsou mozna 3,prave tomu nerozumim. A dale kdyz by Navrh scchalila ted pojistovna, tak v tuto dobu je vsude plno, volno cca rijen, tak podle ceho se rozhoduji???Ja bych si pak idealne zavolala na vsechna 3 mista a kde by meli nedriv volno, tam bych jela, ale lze to??
Posledni: v seznamu jsem nasla i jiz zminivany Kosumberk- plati to?
Moooc diky za rady, je to narocne se orientovat, nemam zadne zkusenosti.
Do některých lázní si můžete dát rezervaci. Nevím, jak je to v lecebnach…určitě si tam zavolejte a poptej se.
Např rezervace do lázních Jeseník stojí 2100kc. Mají takto obsazené léto. Kapacita mimo rezervace je malá.
Postup je, že nejdříve se návrh pošle do lazni/léčebny na 1. místě…když mají plno, 2. místo…a potom případně 3.
Píšete léčebný…zkuste se tam domluvit dopředu. Na nástup máte myslím 3 měsíce od schválení návrhu? Pravděpodobně nepojedet hned.
Sháníte lecebnu nebo lázně? V nadpisu máte lázně…a píšete o návrhu na lecebnu
Děti musí do lázní nebo léčebny nastoupit do šesti měsíců od schválení návrhu zdravotní pojišťovnou, dospělí do tří měsíců. Lázně na pohybové problémy pro děti jsou Janské Lázně, Klimkovice, Teplice. Do Teplic jezdí pouze děti s doprovodem rodičů, ne samotné děti. Mezi léčebnami máte na výběr dětskou léčebnu pohybových poruch v Boskovicích nebo Košumberk.
@Jana Martinková nevite, jestli je v Boskovicich na pokoji i soc. zarizeni? Pokoje rodice s detmi…diky
V léčebně v Boskovicích je 8 pokojů pro děti s doprovodem - WC je součástí pokoje č. 3 a 6. Pro ostatní pokoje je WC společné na chodbě.
Byl někdo v Metylovicich? V lazni? Jak to tam chodí? A jaký je přístup, kryz tam jedu se synem jako doprovod? Máme nějaký čas pro své volno? Dekuju ![]()