Dětské modelingové agentury – váš názor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22040
19.11.10 21:09

Ano, určitě bych o tom velmi vážně uvažovala, protože poctivě přiznávám, že (nekriticky jako každá máma) hodnotím fyzický vzhled mých dětí jako vysoce nadprůměrný :oops: :mrgreen:

Ale rozhodně bych hodně pečlivě přemýšlela o tom, pro jakou agenturu, o co jde, kolik času to zabere, prostě o konkrétních věcech. Zkazit dětství bych jim rozhodně nechtěla, někam je cpát, do něčeho nutit, to v žádném případě… Prostě všeho s mírou, nijak to neprožívám… a asi právě proto to ani nijak sama neřeším, nezkoumám, nevyhledávám a nechávám osudu… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
19.11.10 21:11
verenika píše:
derida píše:
verenika píše:
Za mě určitě nee :wink:

Dítě si má užívat dětství a ne lítat po castingách,fotit booky atd.

A už párkrát jsem viděla pár takových fotek a je to děs,to už nemá s dětma co dělat :nevim:
Záleží také o jaké fotky by se jednalo, mojí kamarádky dcera fotila katalog s dětským oblečením a bylo to moc hezké, malá tam byla rozkošná. Vůbec to není o žádných castingách, v agentuře jsou fotky dětí a klient si vybere a jde se fotit, aspon tak to chodí v IT. A pokud to dítě baví, tak nevidím důvod proč ne. Nechápu takové ty věty, že dítě by si mělo užít dětství :zed: :zed: U dětí je to jiné než u modelek.Rozhodně nechodí každý týden přehlídky.

No ale když s děckem nafotím fotky za peníze-nemalé,tak ho pak asi budu brát na castingy nebo budu čekat až se mi milostivě ozve?
To asi ne :think:

A každý může mít svůj názor a napsat ho sem :wink:

A o tom užívání dětství nemyslím přehlídky,ale přikrášlování dětí atd.

Napsala jsem pouze svůj názor :wink:

Já ti tvůj názor neberu, jen s ním nesouhlasím :mrgreen:
Většinou si klient vybírá z fotek v agentuře, nikde děti na casting neposílají. Ani by tě nemohli nijak donutit, aby jsi tam šla. :think:
Nevím o jakém přikrašlování mluvíš, možná o tom, že dítě před focení přepudrují??? A tím mu jako ubližují??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
19.11.10 21:12

Já bych teda dítě po castingu netahala, čekala bych, jestli si ho někdo vybere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
19.11.10 21:18

Derido- nemám sílu to tu rozebírat.to fakt ne.Jen jsem odpověděla.Já taky nesouhlasím s jinýma názorama a neprobírám je tady.

Nemyslím přepudrování.Myslím řasenky,make-upy,barvení vlásků atd.

Jsem zapoměla že ty jsi zběhlá v dětské modelingu :palec: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
19.11.10 21:20

Třeba tahle mi nepříjde jen napudrovaná
http://i143.photobucket.com/…kw6H1J71.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
19.11.10 21:21

http://i143.photobucket.com/…tvOXRLRO.jpg

to jsou ukázky z netu…ale je to každého věc,kam své dítě přihlásí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
19.11.10 21:22

Já myslela, že od toho tu ta diskuse je :nevim: Aby se to rozebralo.
Jo, jo, jsem zběhlá :palec: :palec:

Pochybuju, že by 2leté dítě matlali řasenkou, hlavně že by jim u toho v klidu sedělo :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
19.11.10 21:22

Vereniko, tak přesně to jsem čekala :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
19.11.10 21:23

Americké holčičky, u nás to chodí trochu jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694

vereniko, tohle mi přijde jako nějaká soutěž krásy, nedivila bych se, kdyby to nebylo v americe (tam jsou takové věci normální - malovat děti a dělat z nich dospěláky na podpatcích, obarvovat psy..). Myslím a doufám, že v česku se toto zatím neděje a „katalogové“ děti nebývají okatě zmalované :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310

Derido-moudřejší ustoupí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
19.11.10 21:25

Dobrou noc Vereniko :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
19.11.10 21:26
Kakika píše:
vereniko, tohle mi přijde jako nějaká soutěž krásy, nedivila bych se, kdyby to nebylo v americe (tam jsou takové věci normální - malovat děti a dělat z nich dospěláky na podpatcích, obarvovat psy..). Myslím a doufám, že v česku se toto zatím neděje a „katalogové“ děti nebývají okatě zmalované :nevim:

Kakiko-moje známá začala fotit jako malá-5let,pak z ní byla modelka a nakonec skončila s bulimií v nemocnici…

Já vidím všechno černě takže vidmím ty horší stránky věci.

Určitě bych to tu nerozebírala,kdyby se někdo nenavezl do mého názoru,že za mě nee :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
19.11.10 21:27

A já myslela, že už jsi šla spát :mrgreen:
Já se do tebe nenavezla, jen jsem nesouhlasila a to je rozdíl, ale jak jsem si všimla, tak ty se ráda hádáš, co :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
19.11.10 21:29

Vereniko - ty děvenky ale nejsou modelky - to je dětská soutěž krásy - vygoogli si obrázky k children´s beauty pageant

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová