Dětské modelingové agentury – váš názor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10813
19.11.10 21:29

bry vecer- asi konkretni nabidku bych brala ale litat nekde ani nahodou. znamy mi M sikovn e fotil, ona je heeerecka tak pozovala neuveritelne - to ma odmala… a verim ze by se i chytla treba nekde ale ze bych si na tom zalozila zivnost to ne..

myslim ze americke holcicky jsou extrem kde si jejich matky na soutezich krasy honi svoje nesplnene detske sny a nemaji soudnost, v cechach jsem nic tak strasneho nevidela.bohudik..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
19.11.10 21:31
verenika píše:
Kakika píše:
vereniko, tohle mi přijde jako nějaká soutěž krásy, nedivila bych se, kdyby to nebylo v americe (tam jsou takové věci normální - malovat děti a dělat z nich dospěláky na podpatcích, obarvovat psy..). Myslím a doufám, že v česku se toto zatím neděje a „katalogové“ děti nebývají okatě zmalované :nevim:

Kakiko-moje známá začala fotit jako malá-5let,pak z ní byla modelka a nakonec skončila s bulimií v nemocnici…

Já vidím všechno černě takže vidmím ty horší stránky věci.

Určitě bych to tu nerozebírala,kdyby se někdo nenavezl do mého názoru,že za mě nee :wink:

Jo, jasný, vím jak to myslíš :hug:
Za mě, já bych třeba 10ti letou holku do focení nehnala, spíš naopak, protože mi přijde, že zvlášť v tomto věku jsou děti náchylné na takové nemoci (anorexie, bulimie…). Ale pokud by zakladatelka chtěla nechat fotit dvouleté dítě, tak předpokládám, že tam by problém vzniknout nemusel. Otázkou pak je, jestli by zvádli včas přestat. To už je ale na ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
19.11.10 21:31

Derido-já se hádám?No nezlob se na mě,ale kdo se tady začal hádat? 8-o že nesouhlasím s tím co píšeš tak se hádám?Ukaž mi kdo se tady na emimi někdy nedohadoval :mrgreen:

Já nepsala že jdu spát-to ty :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
19.11.10 21:32
Kakika píše:
verenika píše:
Kakika píše:
vereniko, tohle mi přijde jako nějaká soutěž krásy, nedivila bych se, kdyby to nebylo v americe (tam jsou takové věci normální - malovat děti a dělat z nich dospěláky na podpatcích, obarvovat psy..). Myslím a doufám, že v česku se toto zatím neděje a „katalogové“ děti nebývají okatě zmalované :nevim:

Kakiko-moje známá začala fotit jako malá-5let,pak z ní byla modelka a nakonec skončila s bulimií v nemocnici…

Já vidím všechno černě takže vidmím ty horší stránky věci.

Určitě bych to tu nerozebírala,kdyby se někdo nenavezl do mého názoru,že za mě nee :wink:
Jo, jasný, vím jak to myslíš :hug:
Za mě, já bych třeba 10ti letou holku do focení nehnala, spíš naopak, protože mi přijde, že zvlášť v tomto věku jsou děti náchylné na takové nemoci (anorexie, bulimie…). Ale pokud by zakladatelka chtěla nechat fotit dvouleté dítě, tak předpokládám, že tam by problém vzniknout nemusel. Otázkou pak je, jestli by zvádli včas přestat. To už je ale na ní.

tak to myslím,kdy je čas říct dost a pokud to jěště jde.Myslím když se daří :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
19.11.10 21:36

No, nebudu se tady s tebou přehadovat. Už v jiných diskusích jsem si všimla, že ráda vyvoláváš hádky, hlavně nechtěj, abych vyhledávala v kterých :mrgreen: :mrgreen:
Prostě ty s tím nesouhlasíš, já za určitých podmínek ano. Zakladatelka se stejně sama rozhodne, jestli do toho jít nebo ne. Tak to ukončíme a přestaneme se tady handrkovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
19.11.10 21:39

Ty máš svůj názor a já svůj.Já tvůj nerozebírala ty můj ano :think:

zrovna tohle je diskuze kde si myslím,že každý měl napsat svůj názor a nerozebírat názor druhých :palec:

Příspěvek upraven 19.11.10 v 21:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
19.11.10 21:42

A to určuje kdo??? kdy se smí názor rozebrat a kdy ne??? :mrgreen: :think: Třeba dostaneš novou funkci na emiminu :palec:
Dobrou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
19.11.10 21:45

Koukám,že nemůžu říct názor vůbec na nic.

Jediný kdo se tu hádá jsi ty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
19.11.10 21:46

Ale můžeš, nikdo ti nebrání :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
19.11.10 21:49

Derido sory,ale začala si tady vereniku popouzet ty.

Já taky napsala že nesouhlasim.Od toho ta diskuze tady je aby zakladatelka znala názory ostatních

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
19.11.10 21:50

Nechápu takové ty věty, že dítě by si mělo užít dětství :zed: :zed: U dětí je to jiné než u modelek.Rozhodně nechodí každý týden přehlídky.

M yslím tím tento příspěvek u kterého jsi si málem umlátila hlavu o zeď než se pustíš i do mě,ale já se dohadovat nehodlám,jen jsem měla potřebu se k tomu vyjádřit :mrgreen:

Příspěvek upraven 19.11.10 v 21:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
19.11.10 21:51

Nevšimla bych si, že bych někoho popouzela, ale pokud nesouhlasím s něčím názorem, tak to napíšu a napíšu taky proč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
19.11.10 21:53

Nejsem jediná, kdo používá smajlíky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
19.11.10 21:56
derida píše:
Nevšimla bych si, že bych někoho popouzela, ale pokud nesouhlasím s něčím názorem, tak to napíšu a napíšu taky proč.

To je taky pravda.Já se do toho nemotám,jen jsem taky k tomu měla potřebu se vyjádřit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
19.11.10 21:56

A ještě něco nenapadlo vás, že časopisy o maminkách a miminkách rodičovství apod jsou plné fotek kde jsou děti, jsou plné fotek kde jsou naaranžovaná miminka pohoršuje vás to tak moc?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová