Dětské modelingové agentury – váš názor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12978
19.11.10 21:56

Trošku OT..k těm soutěžím krásy dětí..na jednom nejmenovaném kanálu to každý den dávají.
Humus. Příčesky , tuny make-upu, bílé zubní protézy, křečovité kroucení prdelek a ocelové úsměvy..Lascivní mrkání, špulení..
A pozor - sledovala jsem pár dílu a 100% maminek těchto dětí má 150kg!!! což mě velice pobavilo ( nic proti nadváze, ale tady je mindrák jasný :mrgreen: :mrgreen: )
Matky to prožívání jak nobelovku. Děti drezůrují a vozí po všech čertech..Ach jo..
Ještě jednou omluva za odbočku..jen jsem si na to vzpomněla.. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
19.11.10 21:59

Nedávno tu byla úplně stejná diskuse https://www.emimino.cz/…-deti-53364/

• Citovat
  • Upravit
13114

Lizbeth, ale to bude určo americký kanál, co??
Fakt si myslím, že u nás to tak šílené není. Rozhodně bych nesouhlasila s tím vláčet dítě proti své vůli po focení. Ale jak psala Míša, tak přesně, co třeba časopis Maminka???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22036
Michaelakkk píše: časopisy o maminkách a miminkách rodičovství apod jsou plné fotek kde jsou děti, jsou plné fotek kde jsou naaranžovaná miminka pohoršuje vás to tak moc?
:palec: :palec: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
19.11.10 22:00
Anonymní píše:
Ahoj,

zajímalo by mě, kdyby jste mely možnost „poskytnout“ své dítě do reklamy přes modelingovou agenturu, zda by jste k tomu svolily. Proč ano a proč ne.

Máte některá osobní zkušenost? Znáte spolehlivé agentury??

Všem díky za účast.

https://www.emimino.cz/…-deti-53364/ tady si to pročt, nechce se mi to psát dvakrát :-)

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
19.11.10 22:01
derida píše:
Lizbeth, ale to bude určo americký kanál, co??
Fakt si myslím, že u nás to tak šílené není. Rozhodně bych nesouhlasila s tím vláčet dítě proti své vůli po focení. Ale jak psala Míša, tak přesně, co třeba časopis Maminka???

A nejen maminka, ale rodiče, betynka, máma a já rodiče!! Tam všude je hromada dětí, které byly vybrány s pomocí nějaké agentury, koukat na toto vám nevadí že :-)

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
19.11.10 22:04
žirafííí píše:
určitě ne jsou to většinou podvody.Musíte nafotit dítě za několik tisíc a pak se občas ozvou na casting,aby se neřeklo a nebo už o nich nikdy neuslyšíte jako kdyby agentura nikdy neexistovala .. osobní zkušenost a zkušenost mojich kamarádek ..

Agentury, které doporučují děti do časopisů a na různé spoty či reklamy které běží u nás v ČR i v zahraničí nechtějí na zaregistrování žádné peníze, jelikož mají hodně zakázek a lidi potřebují.. Jde o to vybrat dobrou a ověřenou agenturu jako např. www.pro3.cz

• Citovat
  • Upravit
12978
19.11.10 22:10

A míšo na koho byl jako ten výkřik, že na časopisy se dívat nevadí???
To bylo pro ty, co o modeling dětí nestojí??
Já žádné časopisy nekupuji, jaké mimi je na přesnídávce či plenách je mi šumák a ani své dítě na fotky naprosto nestylizuji páč mám ráda momentky.
Nikomu neberu, že se chce pokusit dítě udat v modelinku, však ano.
Já ne, vadí to někomu?
Deri - jo je to Amééérika :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
19.11.10 22:15
derida píše:
No, nebudu se tady s tebou přehadovat. Už v jiných diskusích jsem si všimla, že ráda vyvoláváš hádky, hlavně nechtěj, abych vyhledávala v kterých :mrgreen: :mrgreen:
Prostě ty s tím nesouhlasíš, já za určitých podmínek ano. Zakladatelka se stejně sama rozhodne, jestli do toho jít nebo ne. Tak to ukončíme a přestaneme se tady handrkovat.
:palec: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
19.11.10 22:19
Michaelakkk píše:
A ještě něco nenapadlo vás, že časopisy o maminkách a miminkách rodičovství apod jsou plné fotek kde jsou děti, jsou plné fotek kde jsou naaranžovaná miminka pohoršuje vás to tak moc?

Jsem věděla že napíšeš :lol: .Nepohoršuje proto že je mi uplně u zadku co dělaj cizí děti.Tady padla otázka zda by jsme chtěli fotit svoje děti,né jestli nás pohoršujou cizí děti v časáku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
19.11.10 22:36

jééé říkala jsem si, že se to tu bude hádat a ono jo. Je to složitý téma.
Obecně nejsem proti, ale dala bych si záležet na výběru agentury. Ony jsou právě taky fotky a fotky. Určitě bych se zajímala o prostředí, o lidi, kteří se na focení podílí atd. Jakmile bych měla pocit, že to dítěti nedělá dobře, nechce, nerado tam jde, tak konec!

OT: soutěže krásy viz přiložené fotky jsou největší ohavnost. Svého času se po nějakých únosech malinkých missek nebo zneužití mluvilo o tom, že je zakážou, ale zdá se, že asi ne… nejspíš je to velkej byznys pro sponzory a prostor pro bláznivý nesoudný rodiče, jak kazit svým dcerám dětství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
19.11.10 22:41

do tohodle bych asi nešla.. dítě má žít detský život a né dělat modelku, protože si to přejí rodiče…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
20.11.10 08:00

Ano, pokud by to nebylo spojené se stresem, a pokud by to syn dělal dobrovolně. Jsou mu dva roky a je to exhibicionista, myslím, že by s tím problém neměl. Jak vidí foťák, hází úsměv ala Hollywood, předvádí se i před cizími lidmi. Popravdě hledala jsem nějakou agenturu, ale když jsme našla takovou, která by se mi líbila, tak měli pozastavený nábor. Mimochodem, bylo to zcela zdarma. Peníze, které by si takhle vydělal, bychom mu uložili na jeho účet, nebo bychom mu koupili něco do pokojíčku. Nešla bych do toho, dokud by byl miminko, třeba jak teď běží reklama na stavebko. Myslím, že když si dítě jednou, dvakrát zahraje v reklamě, nebo nafotí pár věcí do katalogu s oblečením, tak ho to o dětství neochudí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
20.11.10 08:55

Anonymní zakladatelko… moje starší dcera fotila do katalogu hraček… ale nebylo to přes agenturu, ale firma, kde dělal manžel (hračkářská firma) si „casting“ dělala sama a jen je fotila profi fotografka. Vesměs fotily děti zaměstnanců a jejich příbuzní nebo kamrádi.

Do agentury bych děti nedala.

• Citovat
  • Upravit
jitkatori
4.7.11 12:16

Pokud máte možnost a malou focení baví, určitě bych to vyzkoušela. :dance: Odejít můžete vždycky. Člověk má litovat jen toho, co nikdy nezkusil!! :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová