Dětské modelingové agentury – váš názor

Anonymní
19.11.10 20:02

Dětské modelingové agentury - váš názor

Ahoj,

zajímalo by mě, kdyby jste mely možnost „poskytnout“ své dítě do reklamy přes modelingovou agenturu, zda by jste k tomu svolily. Proč ano a proč ne.

Máte některá osobní zkušenost? Znáte spolehlivé agentury??

Všem díky za účast.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12978
19.11.10 20:12

Ne.
A proč ne? Nevím , asi osobní antipatie k takovýmto aktivitám.. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
19.11.10 20:22

nevím, asi ne.
Sic mé díte je dle některých známých vyložene modelingový tip, já sama bych ho nikam nepřihlašovala.
Pokud bude chtít samo,pak ano,ale kvuli mému přání asi NE

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
19.11.10 20:24

Taky jsem měla možnost Matyho šoupnout jako modela :lol: ,ale za mě taky né.Dítě není cvičená opička a jestli chce bejt v reklamě at si to rozhodne sám až bude mít rozum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
19.11.10 20:33

Za mě klidně, pokud to dítě nedělá z donucení a nemusíš ho tam násilně dotáhnout, tak bych do toho šla. Nepíšeš o jak staré dítě se jedná??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
19.11.10 20:35

určitě ne jsou to většinou podvody.Musíte nafotit dítě za několik tisíc a pak se občas ozvou na casting,aby se neřeklo a nebo už o nich nikdy neuslyšíte jako kdyby agentura nikdy neexistovala .. osobní zkušenost a zkušenost mojich kamarádek ..

• Citovat
  • Upravit
44197
19.11.10 20:41

Otázka zakladatelky je málo obsáhlá - nepíše, o jak staré dítě se jedná, o jakou modelingovou agenturu jde, kolik času tam má dítě strávit, jak na to reaguje dítě, kde jsou v té době rodiče, jaké mají pravomoci.

Já nepíšu jednoznačné ne. Záloželo by na hodně okolnostech a taky, jaký by byl profit z toho všeho. Pokud by bylo vše ošetřené, modelingová agentura známá, měla by zkušenosti, moje dítě v přiměřeném věku, neobtěžovalo by ho to a dělalo by to rádo a byl by z toho nějaký finanční profit, který by mu byl uložen do budoucna, neříkám ne.

Ale osobně si nedělám žádné iluze. Jedna moje známá v mladším pubescentním věku pracovala u modelingové agentury. Vybrali si ji sami, když dělali nábor ve školách. Nebyla ještě zletilá, vše za ni podepisovali rodiče a na přehlídky a focení s ní musela jezdit maminka. Finanční profit minimální, více peněz procestovala, tak toho nechala. Ale dnes v dospělosti je ráda, že si to mohla zkusit, že to mohla zažít, že má profi fota. Byla ve věku, kdy už se mohla rozhodnout, bylo jí 13 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
19.11.10 20:43

Za mě určitě nee :wink:

Dítě si má užívat dětství a ne lítat po castingách,fotit booky atd.

A už párkrát jsem viděla pár takových fotek a je to děs,to už nemá s dětma co dělat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
19.11.10 20:51
verenika píše:

A už párkrát jsem viděla pár takových fotek a je to děs,to už nemá s dětma co dělat :nevim:

Záleží také o jaké fotky by se jednalo, mojí kamarádky dcera fotila katalog s dětským oblečením a bylo to moc hezké, malá tam byla rozkošná. Vůbec to není o žádných castingách, v agentuře jsou fotky dětí a klient si vybere a jde se fotit, aspon tak to chodí v IT. A pokud to dítě baví, tak nevidím důvod proč ne. Nechápu takové ty věty, že dítě by si mělo užít dětství :zed: :zed: U dětí je to jiné než u modelek.Rozhodně nechodí každý týden přehlídky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
19.11.10 20:55

Asi záleží na hodně okolnostech…třeba jak dlouho by focení trvalo, jaké téma by bylo (třeba focení do katalogu by mi nevadilo), ale určitě by záleželo na dítěti. Třeba teď bych do toho nešla, Luky je mezi cizími nesvůj. Kdyby byl lidumil a nechal ze sebe dělat panenku apod. Já žádné takové agentury neznám ani nevyhledávám, takže nemám nejmenší tušení, jak to probíhá. Mít víc informací, tak bych se k tomu dokázala vyjádřit lépe :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.11.10 20:56
derida píše:
verenika píše:

A už párkrát jsem viděla pár takových fotek a je to děs,to už nemá s dětma co dělat :nevim:
Záleží také o jaké fotky by se jednalo, mojí kamarádky dcera fotila katalog s dětským oblečením a bylo to moc hezké, malá tam byla rozkošná. Vůbec to není o žádných castingách, v agentuře jsou fotky dětí a klient si vybere a jde se fotit, aspon tak to chodí v IT. A pokud to dítě baví, tak nevidím důvod proč ne. Nechápu takové ty věty, že dítě by si mělo užít dětství :zed: :zed: U dětí je to jiné než u modelek.Rozhodně nechodí každý týden přehlídky.

přesně o takové agentuře mluvím, stačí poslat foto a pak počkat, zda si dítě někdo vybere. Buď na oblečení či hračky, reklamy na léky..
Malé jsou 2 roky a focení jí baví, máme tu možnost,ale já jsem právě na vážkách.. zase ale na druhou stranu můžu kdykoliv říct ne..

Děkuji všem za názory :hug:

• Citovat
  • Upravit
16694
19.11.10 20:59

anonymní a ty máš nějaký kontakt (myslím www stránky) na tu agenturu? Ráda bych se podívala a přiučila se :wink: Nevím tedy, jestli by to nebylo bráno jako reklama, tak klidně do sz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
19.11.10 21:01

Záleží na okolnostech.Pokud to dítě baví a samo to chce tak asi ano.Ale pokud by to zabíralo přes příliš moc času,tak to ne.
Také záleží o jakou reklamu by se jednalo-pokud charitativně či informačně založenou,tak určitě ano,pokud dítě nebude proti.Pokud třeba reklamu na čokoládu nebo prací prášek,tak to spíš ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
19.11.10 21:02

Anonymní, já to vidím i na naší Klaudi, strašně ráda se čančá před zrcadlem a pak se nechá fotit, takže pokud by mi někdo nabídnul, že malá může fotit katalog nebo dělat reklamu, asi bych se nebránila. Samozřejmě nevím, jak by pak reagovala před cizíma lidma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
19.11.10 21:07
derida píše:
verenika píše:

No ale když s děckem nafotím fotky za peníze-nemalé,tak ho pak asi budu brát na castingy nebo budu čekat až se mi milostivě ozve?
To asi ne :think:

A každý může mít svůj názor a napsat ho sem :wink:

A o tom užívání dětství nemyslím přehlídky,ale přikrášlování dětí atd.

Napsala jsem pouze svůj názor :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová