Dětské náušnice zapínání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
17.10.24 13:56

Dětské náušnice zapínání

Chci se zeptat, hodně náušnic se zapínáním vzadu má teď takové ostré zakončení vzadu kterým se to sice líp rozepíná, že trčí dozadu, ale mám strach aby to dcerku netlačilo při spinkání, jakou máte zkušenost prosím :nevim: nenašla jsem zatím vhodnější, ty úplně dětské jí nejsou moc široké.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
17.10.24 14:06

Z mé zkušenosti byly pro malinké děti nejlepší klasické kroužky (maličké) nebo náušničky se zapínáním vepředu. Ty se sice hůř navlékají, ale zase to neděláš na denní bázi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.24 15:26

@unuděná já potřebuju 7mm a víc a bohužel všechny jsou úzké

• Citovat
  • Upravit
14376
17.10.24 15:27

Pro maličkou jsem kupovala se zapínáním vepředu a teď, když je větší, tak vzadu na klapku. Výhoda je, že je sama rozepne, až bude potřebovat ve škole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16928
17.10.24 15:27
@Anonymní píše: Více

Ahoj,

já jsem měla u obou holek ty s předním zapínáním do 7 let, že by jim byly malé se říct nedá, dostaly prostě k 8 narozeninám už ze zapínáním vzadu…

Takže bych pohledala s předním zapínáním, nebo riskla zadní a uvidíš zda si bude stěžovat… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.24 15:39

Nám zadní zapínání nevadí.. jen potřebuju aby v tom mohla i spát a řeším ten zámeček co není úplně k drátku ale trčí jakoby lehce ven, doteď jsme měli, že to bylo souměrné s drátkem, ale nesedí jí ten kov takže budu hledat jiné.

• Citovat
  • Upravit
4943
17.10.24 16:34

Nějak z toho popisu nejsem schopná pobrat, jaké zapínání máš na mysli.
https://www.prsteny.cz/…bujete-vedet
Nebo nemůžeš dát fotku konkrétních náušnic?
S náušnicemi na silné ucho teda nemám zkušenost. Mám spíš opačný problém - mám malé uši a občas nosím i náušnice pro mimina po dceři. Ale zase teda mám díky tomu bohaté zkušenosti, co při spaní tlačí a co ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Machovae
20.10.24 19:32

To je docela častý problém s těmi ostrými zakončeními. Možná by pomohlo zkusit silikonové náušnicové zarážky, které se nasadí na konec a zjemní to. Nebo zkusit nějaké náušnice s plochým zapínáním, ty by mohly být pohodlnější na spaní.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.10.24 20:11

@Machovae @Jeremi

Myslím něco takového, není to přímo ono, ale je to vidět, jak to je trochu dozadu jakoby že by mohla tlačit do krku?

https://www.vivantis.cz/…uc632dl.html

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák