Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ano spíš na rozkládacím křesle, které musí být ráno v 7 složené. Ale pak během dne si můžeš rozložit, to nevadí. Mléko nevím, kojila jsem. Na krmení a houpání jsem v nemocnici používala vajíčko, ve kterém jsem dítě přinesla. Kočárek myslím nepotřebuješ a nevím zda může být, ale dle mě ne.
Byla jsem upozorněna na to, že se kouká na péči a pohodlí dětí a ne doprovodu. Od toho je to dětské odd.
Ahoj, já jsem byla v Motole na dětském s dvouměsíčním miminkem, a a ano spíš na rozkládacím křesle, které musí být ráno složené.. potom vlastní um mít nemůžeš, musíš dávat to co ti tam dají, což byl docela problém, protože malej pil často a tam se jelo po třech hodinách, což bylo docela náročný. Ale, nejhorší bylo, že jsem na jídlo musela chodit do jídelny, která byla v úplně jiné budově. Což jsem prostě odmítla. Představa, že ho tam půl hodiny až hodinu nechám samotného prostě nešla, takže jsem radši nejedla…ale nevím jak je to teď, už je to 7 let, co jsme tam byli…
@novaa ani ja stim pocitam cert ven to na cem budu spat ale rozlozit si to az v deset vecer abych sla spat mi prijde prehnany a kdy si byla? Kamaradka byla pred rikem a prej behem dne nemohla rozlozit vzbec aby si s malym lehla
@DaM2 ja teda jim dlabu aby mi davali jiny druh mlika kdyz mal proste ma tohle kamaradky se prej prali jaky ma. A kaslu jim na naky tri hodiny mala ji po dvou takze beru vse svoje proste. Jist klidne taky nebudu bez maly se nehnu
@Cuddy tak ted mam zmatek. Holcina nad tebou pise ze mohla kreslo roztahivat behem dne kdykoliv
a um muzu davat svoje ze jo
@novaa kamaradka rikala ze je dibry mit kocar kdyz des do ty jidelny prave a prej ho mohla mit na pokoji ale to se mi nezda
@Anonymní píše:
@novaa kamaradka rikala ze je dibry mit kocar kdyz des do ty jidelny prave a prej ho mohla mit na pokoji ale to se mi nezda
ale kamaradka byla na onko ne? tam jsou ty podmínky trochu jiné než třeba na chirurgii. Ale ono to není jen nemocnice od nemocnice, ale i v jedné nemocnici oddělení od oddělení a taky směna od směny. Můžeš narazit na cokoli. Ale motol neznám.
Ahoj, byla jsem už deset let zpátky, takže si to tolika nepamatuji, ale v desátá večer to nebyla určitě o dost dřív a ani ráno si nemyslím, že by to bylo nějak brzy. Já si jen pamatuji profesionální přístup jaký jsem v jiné nemocnici nevidela. Opravdu tam byli skvělí- milí, ochotní.
@debra.morgan prave vse co pisou holky mela stejny jen ten kocar jinak
@Anonymní píše:
@debra.morgan prave vse co pisou holky mela stejny jen ten kocar jinak
v dětské nemocnici kde jsem byla se synem já měli třeba svoje erární kočáry k pujčení a svoje jsme si brát nemohli, tak jsem si vzala nosítko. Třeba to ma motol taky.
Ahoj holky, mam par otazek na ty co lezeli s mimcem v motole na detskem oddeleni. Ceka nas ted hospitalizace kvuli vysetreni a co mi psala znama ze jak bylo na onkologii tak sem stoho cela nesva. Takze prvni otazla
Matka fakt spi na rozkladacim kresle ktere musi rano do 7h nez bude vizita slozit a cely den ho nesmi rozlozit az vecer ve 22h?
(Vzbec nevim jak uspim mal spi semnou a predstava ze si du lehnout tak pozde jo chodim spat se slepicema s malou)
Pak maji tam jidelni zidlicky pro 10mesicni mimco? Kamaradka byla s 3mesicnim tak nevi a ja nevim kde bych malou teda krmila.
Dalsi otazka muzu si donest sve mliko a nemusim prijmat to co mi oni daji?
Dalsi otazka muzu prijet kocarkem ktery mam na pokoji nebo nelde ulozi? (Kamaradka ho pry mela na pokoji)
Docela me zaskocilo ze proste behem dne si nemuzu jakoze s malou lehnout ona je prave zvykla usinat u me a nevim jak ji teda uspim a to tam mame byt tri dny.
Jinak pry pristup maji skveli
Ale docela me zaskocilo tohle jakoze zazemi
Prosim piste fakt ty co ste byly nedavno kamaradka to je rok co byla ale na onkologii