Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Byla jsem na pediatrii v Motole před dvěma lety. Křeslo jsem ráno skládala, ale přes den jsem ho v klidu rozložila a kojila na něm a nikdo nic neřekl.
Mléko dcera tehdy dostávala z tamní kuchyně, ale koupila jsem si vlastní a oni ho připravili do lahviček. Každé ráno prostě do lednice dali požadovaný počet lahviček, takže kdo krmil často, dostal jich klidně 8.
Holky takze je to tam taklen; kreslo sem mohla mot cely den roztazeny. Mliko mi delali oni ale nebylo v lednici abych si sama brala ale vzdy sem musela jit si reict deset minut dopredu aby mi ho vyndali z lednice a dali do ohrivace. Ale ja si delala svoje a jejich vylejvala proste nebudu davat odstaty um klidne i 18h co sem dostala. Kocarek sem vlastni mit nemohla ale ta ci semnou byla na pokoji vlastni mela tak nechapu. Nabizej na den 6plen a i prikrmy klidne daji coz si myslim ze je fajn ale ja mela vse svoje. Ale co mi prislo nelogicky je ze mimco si nesmite sebou vzit do kuchynky takze musi byt samotny na pokoji. To me stvalo kdxz sem sla male ohraz prikm
Do jidelny na jidlo sek nechodila to nam vozili.
Jinak musim rict ze vsichni mily a uzasny co se tyce sester a doktorek
@Anonymní píše:
Holky takze je to tam taklen; kreslo sem mohla mot cely den roztazeny. Mliko mi delali oni ale nebylo v lednici abych si sama brala ale vzdy sem musela jit si reict deset minut dopredu aby mi ho vyndali z lednice a dali do ohrivace. Ale ja si delala svoje a jejich vylejvala proste nebudu davat odstaty um klidne i 18h co sem dostala. Kocarek sem vlastni mit nemohla ale ta ci semnou byla na pokoji vlastni mela tak nechapu. Nabizej na den 6plen a i prikrmy klidne daji coz si myslim ze je fajn ale ja mela vse svoje. Ale co mi prislo nelogicky je ze mimco si nesmite sebou vzit do kuchynky takze musi byt samotny na pokoji. To me stvalo kdxz sem sla male ohraz prikm
Do jidelny na jidlo sek nechodila to nam vozili.
Jinak musim rict ze vsichni mily a uzasny co se tyce sester a doktorek
S tou kuchyňkou to jsou hygienické předpisy, nemůžeš tam brát nemocné dítě, připravuje se tam jídlo. To jsem řešila kočárkem, nechala jsem ho před kuchyňkou, vložka tam, dala vařit vodu a rychle zpět, akce na pár sekund. Ono evidentně i s tím křeslem jsou různé poměry.
Ahoj, ja byla nedavno hospitalizovana se synem a kreslo jsem mohla mit rozlozene cely den, syn si obcas lehl do postele se mnou (na uspavani), jinak spal celou noc ve sve. Jidelni zidlicky tam meli a clovek mohl mit v lednicce vlastni jidlo, davala jsem vlastni i synovi kdyz nechtel to jejich (uz ale neni na UM). Na jidlo jsem do jidelny nechodila, taky jsem tam nechtela nechat syna samotneho, manzel mi jidlo nosil. Celkove to bylo ok, i na tom kresle se dalo spat. Sestry byly jak ktera, nektere moc mile, nektere moc ne…jako vsude
Ale doma je doma…
@Cuddy mala neni nemocna ale to je jedno
Jak pises taky sem ti tak chtela resit ze necham pred kuchynkou to mi tez bylo zakazano
@píďalka0484 nevim no
Byla sem ve dvou nemocnicich a tam si kzda mamina michala mliko sama.
Doma si to preci taky delas sama.
Hlavne mi moc v pohode neprijde ze mi treba sedm mlik na cely den pripravy a ja je budu postupne brat kdyz na samotnym obalu mlika pisou ze hned udelane mliko zdelat