Dětské oddělení Pardubice

Anonymní
31.10.14 18:21

Dětské oddělení Pardubice

Ahojky, chci se zeptat jaké je dětské oddělení v pardubicích. S tím myslím, jaké jsou tam sestry a doktoři, milé, protivní, chovají se k děttem hezky, moje dítě tam sice jde na banální zákrok, ale prostě by mě to zajímalo, děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2997
31.10.14 18:52

Jako vsude jak ktera sestra. Maly tam byl se mnou jako zdravy doprovod pet tydnu po porodu. Nektere sestricky byly skvele, nektere na pest. Male miminko bych tam jako zdravy doprovod uz v zivote nevzala. To jsem ti moc nepomohla :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.14 19:24

@marrlinka no tak malé bude 5 tak snad to přežijeme ve zdraví :lol:, přes nnoc

• Citovat
  • Upravit
41882
31.10.14 19:49

Ja byla s malým na dětském kvůli laryngitide, přivezli nás rychlou. Na přijmu příšerný, na oddělení pak uz ale byli všichni v pohode :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.11.14 13:27

@lyrica no uf, aspoň něco potivního, nejvíce se bojím narkózy, ke všemu jde o banalitu, ach jo, proč musíme mít vše složité, prý je to jen na pár minut, bojíím se, ale věřím, že budou vědět co dělají aspon že tam můžu být s ní na pokoji :hug:

• Citovat
  • Upravit
2997
1.11.14 22:37
@Anonymní píše:
@lyrica no uf, aspoň něco potivního, nejvíce se bojím narkózy, ke všemu jde o banalitu, ach jo, proč musíme mít vše složité, prý je to jen na pár minut, bojíím se, ale věřím, že budou vědět co dělají aspon že tam můžu být s ní na pokoji :hug:

Tak pokud tam s ni budes pres noc, tak bych se niceho nebala ;) Navic je to tam moc pekne udelane ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
2.11.14 08:20

@marrlinka tak to asi jak kde. My byli hned v přízemí a děs běs. Jak ze staré doby. A potkali jsme tam i šváby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
2.11.14 12:30

@lyrica aha, no je pravda, že my byli nahoře u dlouhodobě nemocných či něco takového…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.11.14 17:01

@lyrica jéžiši no fuj, já se děsím té středy, snad to přežijeme ve zdraví, ale bojím se :(, jak malá bude snaset celkovou narkozu a doktorů se bojí, no jsem zvědavá, dám vám vědět, až přijedeme domů jak to dopadlo :)

• Citovat
  • Upravit
7
2.12.18 19:54

Detske oddeleni Pardubice

Dobry vecer,
diskuse uz je Starsi, nekdo cerstvejsi zkusenost z detskeho oddeleni z Pardubic? Zitra tam ma jit syn na zakrok v narkoze a jsem vim dal nervoznejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty