Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jako vsude jak ktera sestra. Maly tam byl se mnou jako zdravy doprovod pet tydnu po porodu. Nektere sestricky byly skvele, nektere na pest. Male miminko bych tam jako zdravy doprovod uz v zivote nevzala. To jsem ti moc nepomohla ![]()
@marrlinka no tak malé bude 5 tak snad to přežijeme ve zdraví
, přes nnoc
Ja byla s malým na dětském kvůli laryngitide, přivezli nás rychlou. Na přijmu příšerný, na oddělení pak uz ale byli všichni v pohode ![]()
@lyrica no uf, aspoň něco potivního, nejvíce se bojím narkózy, ke všemu jde o banalitu, ach jo, proč musíme mít vše složité, prý je to jen na pár minut, bojíím se, ale věřím, že budou vědět co dělají aspon že tam můžu být s ní na pokoji ![]()
@Anonymní píše:
@lyrica no uf, aspoň něco potivního, nejvíce se bojím narkózy, ke všemu jde o banalitu, ach jo, proč musíme mít vše složité, prý je to jen na pár minut, bojíím se, ale věřím, že budou vědět co dělají aspon že tam můžu být s ní na pokoji
Tak pokud tam s ni budes pres noc, tak bych se niceho nebala
Navic je to tam moc pekne udelane ![]()
@marrlinka tak to asi jak kde. My byli hned v přízemí a děs běs. Jak ze staré doby. A potkali jsme tam i šváby.
@lyrica aha, no je pravda, že my byli nahoře u dlouhodobě nemocných či něco takového…
@lyrica jéžiši no fuj, já se děsím té středy, snad to přežijeme ve zdraví, ale bojím se
, jak malá bude snaset celkovou narkozu a doktorů se bojí, no jsem zvědavá, dám vám vědět, až přijedeme domů jak to dopadlo ![]()
Dobry vecer,
diskuse uz je Starsi, nekdo cerstvejsi zkusenost z detskeho oddeleni z Pardubic? Zitra tam ma jit syn na zakrok v narkoze a jsem vim dal nervoznejsi.
Ahojky, chci se zeptat jaké je dětské oddělení v pardubicích. S tím myslím, jaké jsou tam sestry a doktoři, milé, protivní, chovají se k děttem hezky, moje dítě tam sice jde na banální zákrok, ale prostě by mě to zajímalo, děkuji