Dětské oslavy narozenin jako příčina sporů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
21.9.17 18:20
@Anonymní píše:
Vy byste si teda nemyslely, že ta matka dítěte uvedeného v emailu není taky praštěná jako ta, která ten email odeslala?

V klidu. Spíš bych se trochu divila kamaradce, že to nutně musela rodičům psát. Když nepozvali, tak nepozvali. Cpátvse k někomu jen proto, že tam.jsou všichni…Doufám, že až syn doroste, nebudu muset doma nechat celou armádu chlapečků. Za nás to vyřešil pytlík bonbonů donesený v den narozenin do školy. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11226
21.9.17 18:24

Kolik je ve třídě těch holčiček? Protože pozvat všechny kromě dvou by mě asi nenapadlo, být pořádající té oslavy. Kdybych na oslavu zvala celou třídu, pozvu všechny. Ale já bych asi pozvala spíš jen nějaké hlavní kamarádky…

Asi bych to neřešila, ale trochu by mě to mrzelo a říkala bych si, co asi proti dcerce mají, když pozvali všechny, kromě těchto dvou a zajímalo by mě, dle čeho vybraly dvě, co se nevlezly do počtu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
21.9.17 19:08
@Anonymní píše:
Vy byste si teda nemyslely, že ta matka dítěte uvedeného v emailu není taky praštěná jako ta, která ten email odeslala?

Tak strašně moc ti záleží na tom, co si kdo myslí? Jako fakt? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
21.9.17 19:21

@Manhattan tak si treba dala strop kolik tam chce deti kazdy dite navic je znat a navic treba nejsou s jeji dcerou takovy kamaradky tak co by zvala lidi, ktery nejsou dulezity kdyz se nejak moc nekamaradi? Zakladatelka psala, ze ji to neni lito a i kdyby tak na svete si vsichni nesednou at si zvyka, ze ne kazdej o ni bude stat, cim driv tim lip…to je zivot :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.9.17 21:32
@Elle11 píše:
@Manhattan tak si treba dala strop kolik tam chce deti kazdy dite navic je znat a navic treba nejsou s jeji dcerou takovy kamaradky tak co by zvala lidi, ktery nejsou dulezity kdyz se nejak moc nekamaradi? Zakladatelka psala, ze ji to neni lito a i kdyby tak na svete si vsichni nesednou at si zvyka, ze ne kazdej o ni bude stat, cim driv tim lip…to je zivot :mrgreen:

Stanovili si určitý počet dětí a 2 se tam už nevlezly. Ta oslava nebyla venku nebo doma, bylo to v jednom zařízení, kde se za účast každého dítěte celkem dost platí. Navíc my oslavenkyni taky nikdy nezvali, ani kamarádka. Tím je ten dotaz ještě bizarnější. No nic, už se stalo no. Já bych to jako taky neudělala, že bych 2 ze třídy vynechala, ale nemůžu se někam vnucovat a ptát, je to věc těch rodičů, když jim to přijde správné. Je fakt, že některého dítěte by se to dotknout mohlo, pokud by se o tom ve třídě pořád bavili a ono vědělo, že je mezi dvěma nepozvanými. Takový je ale život, co se dá dělat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.9.17 21:34
@radkka píše:
Tak strašně moc ti záleží na tom, co si kdo myslí? Jako fakt? 8o

Ano, u lidí, které pravidelně vídám, mi na tom záleží a nechtěla bych tam být za podivína. To je snad normální, ne? Nechci mít pověst někoho, kdo vyhledává sporty a kvůli takové blbosti být potom pomlouvána apod.

• Citovat
  • Upravit
20767
21.9.17 21:35
@Anonymní píše:
Ano, u lidí, které pravidelně vídám, mi na tom záleží a nechtěla bych tam být za podivína. To je snad normální, ne? Nechci mít pověst někoho, kdo vyhledává sporty a kvůli takové blbosti být potom pomlouvána apod.

Omluvila ses, to snad stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
21.9.17 21:44
@Anonymní píše:
Ano, u lidí, které pravidelně vídám, mi na tom záleží a nechtěla bych tam být za podivína. To je snad normální, ne? Nechci mít pověst někoho, kdo vyhledává sporty a kvůli takové blbosti být potom pomlouvána apod.

Svuj nazor si k emailu vyjadrila. Vic uz opravdu udelat nemuzes. A co si kdo o tom mysli, take neovlivnis. Ze Ti prijde chovani nekterych rodicu odtazete muze byt jen vsugerovane. Ale pokud Ti na tom moc zalezi, tak se jich mezi 4 ocima zeptej co si o mailu mysli. A hlavne se dal ke vsech chovej stejne jako pred emailem. A vic to uz neres!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí