Dětské sušenky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
666
24.2.12 16:53

Taky jsem chtěla napsat že je to dost odbornic na výživu :mrgreen: Ale nikdy by mě nenapadlo řešit cukr ve 3 sušenkách, bílek v 5 piškotech a sůl v rohlíku :zed: Pak bude škrob v bramborách a co ještě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
24.2.12 17:04
lúlinek píše:
Taky jsem chtěla napsat že je to dost odbornic na výživu :mrgreen: Ale nikdy by mě nenapadlo řešit cukr ve 3 sušenkách, bílek v 5 piškotech a sůl v rohlíku :zed: Pak bude škrob v bramborách a co ještě…
:lol: :lol: :lol: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
24.2.12 17:13
Sonask píše:
lúlinek píše:
Taky jsem chtěla napsat že je to dost odbornic na výživu :mrgreen: Ale nikdy by mě nenapadlo řešit cukr ve 3 sušenkách, bílek v 5 piškotech a sůl v rohlíku :zed: Pak bude škrob v bramborách a co ještě…
:lol: :lol: :lol: :potlesk: :potlesk:

pak dají v roce dítěti smažák a hranolky, když může dospělou stravu :mrgreen: legrace I když už jsem viděla tak roční dítě v mekáči - v jedný ruce hranolku a v druhé nugetku namočenou v omáčce.

• Citovat
  • Upravit
2377
24.2.12 17:14
lúlinek píše:

a taky je bezva gulas a knedlik je taky v podstate pecivo a proc to hned na pulroce vsechno do tech deti nenacpat, kdyz to prezijou ze… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
24.2.12 17:24
momi33 píše:
lucie.t píše:
tvrdost susenek vadi cemu?
třeba dětským zoubkům,ne?
dostali jsme krabici dětských sušenek od Nestlé,a jako ukousnout je byl problém pro dospělého,natož pro dítě.A to nebyly prošlé,nic.

co ze? prave kdyz rostou zoubky, tak je to to prave :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
24.2.12 17:25
monika32 píše:
momi33 píše:
monika32 píše:
momi33 píše:
pavla111 píše:
monika32 píše:
momi33 píše:
lucie.t píše:
tvrdost susenek vadi cemu?
třeba dětským zoubkům,ne?
dostali jsme krabici dětských sušenek od Nestlé,a jako ukousnout je byl problém pro dospělého,natož pro dítě.A to nebyly prošlé,nic.
A syrové ovoce a zeleninu dítěti nedáváš? Jako třebas jabko je taky tvrdý, to je pěkně uhozenej důvod pro to, nedat sušenku :nevim: Jinak zakladatelko klidně můžeš dát, dnes se doporučuje zavést lepek nejlépe mezi 4-6 měsícem a nejlépe při plném kojení :palec:
No já jsem právě lepek taky ještě nedávala, takže bych ho asi měla začít zavádět, ale nevím v jakém jídle. Kaši mi doktorka řekla že dávat nemám, protože malá přibývá dobře, tak prý není důvod. Tak co mám dát, aby to obsahovalo lepek a zároveň to mohlo 7. měsíční?
dala bych rohlík,nějakou obilnou kaši…
když byl malý mimino,tak se doporučoval lepek později,já jsem rohlík dala až tak okolo 10-11m,a to jen kousek,tak špičku.
Rohlík, to s tou solí to to dítě fakt vyhraje, ty jsi divná, na cukr pohlížíš jak na jed a slanej rohlík nebohému dítěti nacpeš :mrgreen: :jazyk: Trocha cukru dítěti neublíží, neotráví ho.
hm,budeš se divit,ale jako nesladím,tak i nesolím ;)
dítě to jistě neotráví,ale je to zbytečné,hlavně pro mimino ;)
a špička rohlíku,to je teda kotel 8o 8o :lol: :lol: zvlášť,jak když jsem psala,tak skoro nesolím.
A nyní očekávám kritiku,že nebohému dítěti ani neosolím :lol: :lol:
A řekl ti už někdo, že v rohlíkách je sůl? Teď tvoje dítě nedostane ani špičku. No ne, není ti to trapné, tak strašně brojit proti cukru apod… :roll: :roll: Hlavně pro 7miměsíční mimino budou více vhodné dětské sušenky od 6 měsíců než rohlík… Ale to člověk jako ty nikdy, nikdy nepochopí :*

no,ještě,že jsi mi to řekla,teď vím,že je v rohlíkách sůl 8o 8o
kdo by to byl řekl 8o 8o
pro mimino od 6m je vhodný neslaný zeleninový příkrm,a MM-UM.
Já s příkrmama začala v 6,5m,a narvat mu po půl měsíci šušenky,no,to by bylo to správné ořechové :pankac: :pankac:
stále nevím,co to tomu 6-7m miminu dá za přínos,že se do něj ihned narve cukr v podobě sušenek.
Mch,i v těch sušenkách je sůl ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
24.2.12 17:25
Sonask píše:
Chudák zakladatelka ,určitě nemohla tušit ,že se tu sejde tolik ,,odbornic,,na výživu.
Moje rada je ,moc je tu neposlouchej a poslechni obyčejný selský rozum.Všeho moc škodí,3 sušenky nikoho nezabijí
S

tak nejak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
24.2.12 17:28
lúlinek píše:

jeste caj. je to zbytecne, kdyz se koji nebo dava UM, na sladky caj je casu dost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
24.2.12 17:34
beruska2× píše:
lúlinek píše:
a taky je bezva gulas a knedlik je taky v podstate pecivo a proc to hned na pulroce vsechno do tech deti nenacpat, kdyz to prezijou ze… :roll:

na knedliku neni nic spatnyho, je to uplne stejny jako rohlik(az na to vejce, ktery strasne skodi). takovej knedlik se svickovou (nesolenou)v 8,9 mesici :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
666
24.2.12 17:34

Mojí kamarádky známá nám líčila, jak dala v půl roce dítěti vypít flašku rajské. A ujišťovala nás, že 2 flašky by mu fakt nedala. Vidíte, ta si nelámala hlavu s ničím :P Ale já bych to teda nedala :mrgreen: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2872
24.2.12 21:20

Melej zobe Piškoty,rohlík,sunarky a už zkoušel i chleba "samo že co sezobe je minimum ale jak to tak čtu tak bych se asi měla zahrabat :zed:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Zakladatelko klidně mu sušenku do přesnídávky dej za mně klidně i do ručky at se hezky zapatlá „Sunarky sušeny to umí :mrgreen: “

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
24.2.12 21:38
koukám,že naše děti baští to samé,jo,jo,sunarky sušenky umí pěkně zapatlat :palec: většinou si s tím jen hraje,ožužlá a je toho spíš víc na ní,než v ní :mrgreen: no ale není to dítě s jídlem v ruce nehodnější a nejspokojenější? :pankac:
Petra1239 píše:
Melej zobe Piškoty,rohlík,sunarky a už zkoušel i chleba "samo že co sezobe je minimum ale jak to tak čtu tak bych se asi měla zahrabat :zed: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Zakladatelko klidně mu sušenku do přesnídávky dej za mně klidně i do ručky at se hezky zapatlá "Sunarky sušeny to umí :mrgreen: "
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2872
24.2.12 21:47
slonikova píše:
koukám,že naše děti baští to samé,jo,jo,sunarky sušenky umí pěkně zapatlat :palec: většinou si s tím jen hraje,ožužlá a je toho spíš víc na ní,než v ní :mrgreen: no ale není to dítě s jídlem v ruce nehodnější a nejspokojenější? :pankac:
Petra1239 píše:
Melej zobe Piškoty,rohlík,sunarky a už zkoušel i chleba "samo že co sezobe je minimum ale jak to tak čtu tak bych se asi měla zahrabat :zed: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Zakladatelko klidně mu sušenku do přesnídávky dej za mně klidně i do ručky at se hezky zapatlá "Sunarky sušeny to umí :mrgreen: "

Je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
25.2.12 13:05

Hahaha :palec: :lol:

lucie.t píše:
bilek v piskotech :roll: no v tech trech, co by pripadne snedlo ho bude mraky a asi ho otravi
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
25.2.12 13:08
pavla111 píše:
Ahoj, mám 7 měsíční dceru a chtěla bych vědět jestli ji mohu dát do přesnídávky dětské sušenky. Je na nich že obsahují lepek, tak nevím jestli už ho takhle staré mimčo může. Ještě ho neměla. :D

Ahoj, já dceři dávám sem tam do jogurtu nebo přesnídávky. Mám buď sušenky od Hami nebo Sunarky, dostane tak max. 4 sušenky… nevidím v tom problém.. Hlavně, ať si to každý dělá dle svého uvážení ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí