Dětské sušenky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17630
25.2.12 13:08
**pak dají v roce dítěti smažák a hranolky, když může dospělou stravu :mrgreen: legrace I když už jsem viděla tak roční dítě v mekáči - v jedný ruce hranolku a v druhé nugetku namočenou v omáčce. **
v Tv byl jednou pořad o extrémně obézních lidech. Hlavním hrdinou byl pán, jehož dcera v jednom záběru cpala hamburger do čtyřměsíčního dítěte!!! 8o
Moje malá taky jí sušenky. Nevím už od kdy. Ale neřeším to, má ve dvou a půl letech 11 kilo, takže sladkého má kolik chce. Řekla bych, že problémy s obezitou mít nebude. Zuby se zdají taky v pořádku.
Pár sušenek do přesnídávky bych opravdu neřešila. Ona i ta přesnídávka je sama o sobě sladká, tak už je to jedno.
Jo a taky jsem viděla osmiměsíční dítě jíst grilovanou klobásu, a to na živo! Z toho mi bylo docela šoufl, to vám povím. Bylo to v době, kdy moje stejně stará dcera ještě neochutnala ani rohlík. tenkrát od oné holčičky dostala kousek chleba a já trnula jak si s tím poradí, protože ho ještě nejedla :lol: A do druhé to maminka tlačila s klobásou :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
25.2.12 13:41

Momi33, proč jsi tak agresivní ? 8o :roll:
Jsi snad pediatr nebo výživovýc poradce?
Každý muže mít snad svůj názor, ne? A že je jiny nez tvůj neznamená , že je špatný…
Na susenkach či piskotech v přesnidávce nevidím nic špatného v 7 měsících ( kdyz jich nebude 10 a nebude to každý den) … Stejně tak špička rohlíku díte nezabije.

Mezi detmi mám velký věkový rozdíl - za nejstaršího se doporučoval tvaroh v půl roce…teď je to špatně …mám se jít pověsit kvůli tomu :mrgreen: ?
Jak už někdo psal , někdy je nejlepší selský rozum …

Hezké odpoledne přeji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
25.2.12 13:44
Ráďa69 píše:
Momi33, proč jsi tak agresivní ? 8o :roll:
Jsi snad pediatr nebo výživovýc poradce?
Každý muže mít snad svůj názor, ne? A že je jiny nez tvůj neznamená , že je špatný…
Na susenkach či piskotech v přesnidávce nevidím nic špatného v 7 měsících ( kdyz jich nebude 10 a nebude to každý den) … Stejně tak špička rohlíku díte nezabije.

Mezi detmi mám velký věkový rozdíl - za nejstaršího se doporučoval tvaroh v půl roce…teď je to špatně …mám se jít pověsit kvůli tomu :mrgreen: ?
Jak už někdo psal , někdy je nejlepší selský rozum …

Hezké odpoledne přeji ;)

já byla agresivní? 8o
já jsem se snažila být slušná 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
25.2.12 14:24

No , zkus si přečíst svoje příspěvky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
25.2.12 14:25
Ráďa69 píše:
No , zkus si přečíst svoje příspěvky…

jo,a kdo mě tu napadl,že jsem divná?já na nikoho neútočila,jen jsem normálně psala.
Spíš si to přečti ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
25.2.12 14:27

Já nepsala , že jsi divná a tvé příspěvky jsem četla …jinak bych na ně asi nereagovala, že ? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
25.2.12 14:29
Ráďa69 píše:
Já nepsala , že jsi divná a tvé příspěvky jsem četla …jinak bych na ně asi nereagovala, že ? :D

já jsem ti neřekla,že jsi to psala,přečti si,jak mě bylo napsáno,že jsem divná.
Já nikoho neurážela,to mě se dostalo čočky 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
25.2.12 14:30

A proč ty mě napadáš,že jsem agresivní?
Cituj mi přesně všechny moje agresivní příspěvky,prosím!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
25.2.12 14:38

No, já porstě musím přispět :mrgreen: :
Lepek se skutečně udává zkoužet zavést co nejdříve, zvolila bych dvě tři piškoty nastrouhat.
Stějně tak ostatní alergeny.

Jinak každé jídlo se dá uvařit tak, aby bylo vhodné a i pro kojence…

• Citovat
  • Upravit
byron
25.2.12 14:39

A moc nechápu tahat sem klobásy, hranolky, hamburgery, to je snad přepísklý, ne??

• Citovat
  • Upravit
14335
25.2.12 14:40

Pro zakladatelku… :) Nebála bych se dát malému sušenku - napříklas Sunarku, piškot, ale všeho s mírou..
Jak bych nehrotila, v žádném případně nedát, co tam všechno může být, tak bych to ani nepřeháněla.. Třeba dvakrát týdně 3, sušenky - jakou velké jak piškot, třeba ty Sunarky k přesnídávce nevadí..
To je můj názor..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
25.2.12 14:43

Kde Mommi agresivní?Já na jejích příspěvcích nevidím nic agresivního! :roll:

• Citovat
  • Upravit
12272
25.2.12 14:45
lucineeccka píše:
Kde Mommi agresivní?Já na jejích příspěvcích nevidím nic agresivního! :roll:

Já taky ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
25.2.12 14:52

Zakladatelko: Jak už tu některé píšou, sušenka nevadí, piškot bych taky dala, ale všeho s mírou:-) Moje dcera v téhle době měla kolikrát i TVRDÝ kousek chleba, jak kvůli lepku, tak kvůli zoubkům:) Od nějakého 8m občas i rohlík na žužláí, stejně z něj nedala víc jak pětinu. Nic jí není, zuby má zdravé:-)
Víš, ono teď se doporučuje lepek mezi 4.-6.měsícem, dříve se doporučoval později, pak se zase bude doporučovat jinak. Kdoví, jak se bude doporučovat a co až Tvá dcerabude mít děti:-)
Třeba tvaroh moje dcera ochutnala kolem 10m, jahody v 7m, bílek taky dřív než v roce. Neládovala jsem jí tím, ale když v něčem byl bílek(piškot, rohlík), tak jsem to nehrotila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
25.2.12 14:54
pavla111 píše:
Ahoj, mám 7 měsíční dceru a chtěla bych vědět jestli ji mohu dát do přesnídávky dětské sušenky. Je na nich že obsahují lepek, tak nevím jestli už ho takhle staré mimčo může. Ještě ho neměla. :D

Lepek může, radí se ho vyzkoušet právě v tomhle období. Pro jistotu ale začni pomalu, zkus nejdřív jednu a pak pár dní počkej, jestli nebude nějaká reakce.
Ale opravdu je lepší to se sladkým takhle zkraje nepřehánět. Myslím, že nejde ani tak o zátěž organizmu ani o riziko zkažených zubů, jako spíš o hrozbu návyku na sladké, který se pak může s věkem jen prohlubovat a odnaučení je pak strašně těžké.
(Právě tím procházím - své hubené, téměř průsvitné dceři jsem dva roky dopřávala tu sušenku, tu piškotek, i nějakou tu čokoládu ochutnala - a teď dostane tak maximálně půl gumovýho medvídka za týden, protože se u ní vyskytlo podezření na cukrovku. A ty záchvaty pláče, že jí nechci dát piškot, když ho dva roky baštit mohla, ty nikomu nepřeju…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí