Dětské sušenky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
v Tv byl jednou pořad o extrémně obézních lidech. Hlavním hrdinou byl pán, jehož dcera v jednom záběru cpala hamburger do čtyřměsíčního dítěte!!!
Moje malá taky jí sušenky. Nevím už od kdy. Ale neřeším to, má ve dvou a půl letech 11 kilo, takže sladkého má kolik chce. Řekla bych, že problémy s obezitou mít nebude. Zuby se zdají taky v pořádku.
Pár sušenek do přesnídávky bych opravdu neřešila. Ona i ta přesnídávka je sama o sobě sladká, tak už je to jedno.
Jo a taky jsem viděla osmiměsíční dítě jíst grilovanou klobásu, a to na živo! Z toho mi bylo docela šoufl, to vám povím. Bylo to v době, kdy moje stejně stará dcera ještě neochutnala ani rohlík. tenkrát od oné holčičky dostala kousek chleba a já trnula jak si s tím poradí, protože ho ještě nejedla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Momi33, proč jsi tak agresivní ?
![]()
Jsi snad pediatr nebo výživovýc poradce?
Každý muže mít snad svůj názor, ne? A že je jiny nez tvůj neznamená , že je špatný…
Na susenkach či piskotech v přesnidávce nevidím nic špatného v 7 měsících ( kdyz jich nebude 10 a nebude to každý den) … Stejně tak špička rohlíku díte nezabije.
Mezi detmi mám velký věkový rozdíl - za nejstaršího se doporučoval tvaroh v půl roce…teď je to špatně …mám se jít pověsit kvůli tomu
?
Jak už někdo psal , někdy je nejlepší selský rozum …
Hezké odpoledne přeji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ráďa69 píše:
Momi33, proč jsi tak agresivní ?![]()
Jsi snad pediatr nebo výživovýc poradce?
Každý muže mít snad svůj názor, ne? A že je jiny nez tvůj neznamená , že je špatný…
Na susenkach či piskotech v přesnidávce nevidím nic špatného v 7 měsících ( kdyz jich nebude 10 a nebude to každý den) … Stejně tak špička rohlíku díte nezabije.Mezi detmi mám velký věkový rozdíl - za nejstaršího se doporučoval tvaroh v půl roce…teď je to špatně …mám se jít pověsit kvůli tomu
Hezké odpoledne přeji?
Jak už někdo psal , někdy je nejlepší selský rozum …
já byla agresivní? ![]()
já jsem se snažila být slušná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ráďa69 píše:
No , zkus si přečíst svoje příspěvky…
jo,a kdo mě tu napadl,že jsem divná?já na nikoho neútočila,jen jsem normálně psala.
Spíš si to přečti ty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já nepsala , že jsi divná a tvé příspěvky jsem četla …jinak bych na ně asi nereagovala, že ? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ráďa69 píše:
Já nepsala , že jsi divná a tvé příspěvky jsem četla …jinak bych na ně asi nereagovala, že ?
já jsem ti neřekla,že jsi to psala,přečti si,jak mě bylo napsáno,že jsem divná.
Já nikoho neurážela,to mě se dostalo čočky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A proč ty mě napadáš,že jsem agresivní?
Cituj mi přesně všechny moje agresivní příspěvky,prosím!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, já porstě musím přispět
:
Lepek se skutečně udává zkoužet zavést co nejdříve, zvolila bych dvě tři piškoty nastrouhat.
Stějně tak ostatní alergeny.
Jinak každé jídlo se dá uvařit tak, aby bylo vhodné a i pro kojence…
- Citovat
- Upravit
A moc nechápu tahat sem klobásy, hranolky, hamburgery, to je snad přepísklý, ne??
- Citovat
- Upravit
Pro zakladatelku…
Nebála bych se dát malému sušenku - napříklas Sunarku, piškot, ale všeho s mírou..
Jak bych nehrotila, v žádném případně nedát, co tam všechno může být, tak bych to ani nepřeháněla.. Třeba dvakrát týdně 3, sušenky - jakou velké jak piškot, třeba ty Sunarky k přesnídávce nevadí..
To je můj názor..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kde Mommi agresivní?Já na jejích příspěvcích nevidím nic agresivního! ![]()
- Citovat
- Upravit
lucineeccka píše:
Kde Mommi agresivní?Já na jejích příspěvcích nevidím nic agresivního!
Já taky ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakladatelko: Jak už tu některé píšou, sušenka nevadí, piškot bych taky dala, ale všeho s mírou:-) Moje dcera v téhle době měla kolikrát i TVRDÝ kousek chleba, jak kvůli lepku, tak kvůli zoubkům:) Od nějakého 8m občas i rohlík na žužláí, stejně z něj nedala víc jak pětinu. Nic jí není, zuby má zdravé:-)
Víš, ono teď se doporučuje lepek mezi 4.-6.měsícem, dříve se doporučoval později, pak se zase bude doporučovat jinak. Kdoví, jak se bude doporučovat a co až Tvá dcerabude mít děti:-)
Třeba tvaroh moje dcera ochutnala kolem 10m, jahody v 7m, bílek taky dřív než v roce. Neládovala jsem jí tím, ale když v něčem byl bílek(piškot, rohlík), tak jsem to nehrotila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pavla111 píše:
Ahoj, mám 7 měsíční dceru a chtěla bych vědět jestli ji mohu dát do přesnídávky dětské sušenky. Je na nich že obsahují lepek, tak nevím jestli už ho takhle staré mimčo může. Ještě ho neměla.
Lepek může, radí se ho vyzkoušet právě v tomhle období. Pro jistotu ale začni pomalu, zkus nejdřív jednu a pak pár dní počkej, jestli nebude nějaká reakce.
Ale opravdu je lepší to se sladkým takhle zkraje nepřehánět. Myslím, že nejde ani tak o zátěž organizmu ani o riziko zkažených zubů, jako spíš o hrozbu návyku na sladké, který se pak může s věkem jen prohlubovat a odnaučení je pak strašně těžké.
(Právě tím procházím - své hubené, téměř průsvitné dceři jsem dva roky dopřávala tu sušenku, tu piškotek, i nějakou tu čokoládu ochutnala - a teď dostane tak maximálně půl gumovýho medvídka za týden, protože se u ní vyskytlo podezření na cukrovku. A ty záchvaty pláče, že jí nechci dát piškot, když ho dva roky baštit mohla, ty nikomu nepřeju…)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit