Dětské sušenky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
momi33 píše:lucie.t píše:třeba dětským zoubkům,ne?
tvrdost susenek vadi cemu?
dostali jsme krabici dětských sušenek od Nestlé,a jako ukousnout je byl problém pro dospělého,natož pro dítě.A to nebyly prošlé,nic.
A syrové ovoce a zeleninu dítěti nedáváš? Jako třebas jabko je taky tvrdý, to je pěkně uhozenej důvod pro to, nedat sušenku
Jinak zakladatelko klidně můžeš dát, dnes se doporučuje zavést lepek nejlépe mezi 4-6 měsícem a nejlépe při plném kojení ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No určitě je v 7 měsících na sušenky brzo,ale když už tak bych dala sušenky dětem určené a nejlepší se mi zdají Sunarky i když je tam cukr,tak jsou chuťově moc dobré a tvrdé fakt nejsou,spíš se hodně drobí.U nás je nejvíc miluje manžel ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
monika32 píše:momi33 píše:A syrové ovoce a zeleninu dítěti nedáváš? Jako třebas jabko je taky tvrdý, to je pěkně uhozenej důvod pro to, nedat sušenkulucie.t píše:třeba dětským zoubkům,ne?
dostali jsme krabici dětských sušenek od Nestlé,a jako ukousnout je byl problém pro dospělého,natož pro dítě.A to nebyly prošlé,nic.Jinak zakladatelko klidně můžeš dát, dnes se doporučuje zavést lepek nejlépe mezi 4-6 měsícem a nejlépe při plném kojení
no,myslím,že jablko se s touto sušenkou srovnat rozhodně nedalo ![]()
pro mě je hlavní důvod cukr v sušence,tvrdost sušenky je až poté.
Pro 7m dítě je cukr navíc zbytečný,to nemá pro mimino žádný výživový přínos.
Cukr navíc nemá výživový přínos vůbec pro nikoho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
monika32 píše:momi33 píše:A syrové ovoce a zeleninu dítěti nedáváš? Jako třebas jabko je taky tvrdý, to je pěkně uhozenej důvod pro to, nedat sušenkulucie.t píše:třeba dětským zoubkům,ne?
dostali jsme krabici dětských sušenek od Nestlé,a jako ukousnout je byl problém pro dospělého,natož pro dítě.A to nebyly prošlé,nic.Jinak zakladatelko klidně můžeš dát, dnes se doporučuje zavést lepek nejlépe mezi 4-6 měsícem a nejlépe při plném kojení
a jaký je důvod dát sušenku v 7m? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pro tak malé mimi asi přínos nemá,ale všeobecně má…je to zdroj energie.Ale rozhodně je lepší hroznový a nebo ovocné cukry.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já jsem právě lepek taky ještě nedávala, takže bych ho asi měla začít zavádět, ale nevím v jakém jídle. Kaši mi doktorka řekla že dávat nemám, protože malá přibývá dobře, tak prý není důvod. Tak co mám dát, aby to obsahovalo lepek a zároveň to mohlo 7. měsíční?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pavla111 píše:monika32 píše:No já jsem právě lepek taky ještě nedávala, takže bych ho asi měla začít zavádět, ale nevím v jakém jídle. Kaši mi doktorka řekla že dávat nemám, protože malá přibývá dobře, tak prý není důvod. Tak co mám dát, aby to obsahovalo lepek a zároveň to mohlo 7. měsíční?momi33 píše:A syrové ovoce a zeleninu dítěti nedáváš? Jako třebas jabko je taky tvrdý, to je pěkně uhozenej důvod pro to, nedat sušenkulucie.t píše:třeba dětským zoubkům,ne?
dala bych rohlík,nějakou obilnou kaši…
když byl malý mimino,tak se doporučoval lepek později,já jsem rohlík dala až tak okolo 10-11m,a to jen kousek,tak špičku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chudák zakladatelka ,určitě nemohla tušit ,že se tu sejde tolik ,,odbornic,,na výživu.
Moje rada je ,moc je tu neposlouchej a poslechni obyčejný selský rozum.Všeho moc škodí,3 sušenky nikoho nezabijí
S
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
momi33 píše:pavla111 píše:dala bych rohlík,nějakou obilnou kaši…monika32 píše:No já jsem právě lepek taky ještě nedávala, takže bych ho asi měla začít zavádět, ale nevím v jakém jídle. Kaši mi doktorka řekla že dávat nemám, protože malá přibývá dobře, tak prý není důvod. Tak co mám dát, aby to obsahovalo lepek a zároveň to mohlo 7. měsíční?momi33 píše:A syrové ovoce a zeleninu dítěti nedáváš? Jako třebas jabko je taky tvrdý, to je pěkně uhozenej důvod pro to, nedat sušenkulucie.t píše:třeba dětským zoubkům,ne?
když byl malý mimino,tak se doporučoval lepek později,já jsem rohlík dala až tak okolo 10-11m,a to jen kousek,tak špičku.
Rohlík, to s tou solí to to dítě fakt vyhraje, ty jsi divná, na cukr pohlížíš jak na jed a slanej rohlík nebohému dítěti nacpeš
Trocha cukru dítěti neublíží, neotráví ho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
monika32 píše:momi33 píše:Rohlík, to s tou solí to to dítě fakt vyhraje, ty jsi divná, na cukr pohlížíš jak na jed a slanej rohlík nebohému dítěti nacpešpavla111 píše:dala bych rohlík,nějakou obilnou kaši…monika32 píše:No já jsem právě lepek taky ještě nedávala, takže bych ho asi měla začít zavádět, ale nevím v jakém jídle. Kaši mi doktorka řekla že dávat nemám, protože malá přibývá dobře, tak prý není důvod. Tak co mám dát, aby to obsahovalo lepek a zároveň to mohlo 7. měsíční?momi33 píše:A syrové ovoce a zeleninu dítěti nedáváš? Jako třebas jabko je taky tvrdý, to je pěkně uhozenej důvod pro to, nedat sušenkulucie.t píše:třeba dětským zoubkům,ne?
když byl malý mimino,tak se doporučoval lepek později,já jsem rohlík dala až tak okolo 10-11m,a to jen kousek,tak špičku.![]()
hm,budeš se divit,ale jako nesladím,tak i nesolím ![]()
dítě to jistě neotráví,ale je to zbytečné,hlavně pro mimino ![]()
a špička rohlíku,to je teda kotel
zvlášť,jak když jsem psala,tak skoro nesolím.
A nyní očekávám kritiku,že nebohému dítěti ani neosolím
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
momi33 píše:monika32 píše:hm,budeš se divit,ale jako nesladím,tak i nesolímmomi33 píše:Rohlík, to s tou solí to to dítě fakt vyhraje, ty jsi divná, na cukr pohlížíš jak na jed a slanej rohlík nebohému dítěti nacpešpavla111 píše:dala bych rohlík,nějakou obilnou kaši…monika32 píše:No já jsem právě lepek taky ještě nedávala, takže bych ho asi měla začít zavádět, ale nevím v jakém jídle. Kaši mi doktorka řekla že dávat nemám, protože malá přibývá dobře, tak prý není důvod. Tak co mám dát, aby to obsahovalo lepek a zároveň to mohlo 7. měsíční?momi33 píše:A syrové ovoce a zeleninu dítěti nedáváš? Jako třebas jabko je taky tvrdý, to je pěkně uhozenej důvod pro to, nedat sušenkulucie.t píše:třeba dětským zoubkům,ne?
když byl malý mimino,tak se doporučoval lepek později,já jsem rohlík dala až tak okolo 10-11m,a to jen kousek,tak špičku.![]()
dítě to jistě neotráví,ale je to zbytečné,hlavně pro mimino
a špička rohlíku,to je teda kotel![]()
![]()
![]()
zvlášť,jak když jsem psala,tak skoro nesolím.
A nyní očekávám kritiku,že nebohému dítěti ani neosolím![]()
A řekl ti už někdo, že v rohlíkách je sůl? Teď tvoje dítě nedostane ani špičku. No ne, není ti to trapné, tak strašně brojit proti cukru apod…
Hlavně pro 7miměsíční mimino budou více vhodné dětské sušenky od 6 měsíců než rohlík… Ale to člověk jako ty nikdy, nikdy nepochopí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pavla111 píše:monika32 píše:No já jsem právě lepek taky ještě nedávala, takže bych ho asi měla začít zavádět, ale nevím v jakém jídle. Kaši mi doktorka řekla že dávat nemám, protože malá přibývá dobře, tak prý není důvod. Tak co mám dát, aby to obsahovalo lepek a zároveň to mohlo 7. měsíční?momi33 píše:A syrové ovoce a zeleninu dítěti nedáváš? Jako třebas jabko je taky tvrdý, to je pěkně uhozenej důvod pro to, nedat sušenkulucie.t píše:třeba dětským zoubkům,ne?
Dávala jsem mrňousovi kuskus, polívky zahušťovala vločkami.
Jinak v 7 měsících dostal dětskou sušenku a nechtěl. Zkusila jsem piškoty a červené bebe sušenky a ty mu jedou.
- Citovat
- Upravit
Pavlo111 kasi deti bezne ji i kdyz prospivaji dobre. Tu bych klidne dala taky. A k tomu susenku a rohlik
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem chtěla napsat že je to dost odbornic na výživu
Ale nikdy by mě nenapadlo řešit cukr ve 3 sušenkách, bílek v 5 piškotech a sůl v rohlíku
Pak bude škrob v bramborách a co ještě…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit