Dětské sušenky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1376
12.12.05 22:57

My sme skusali Hero, ale nic moc :-( nechel ich ani v torte na narodky.
Ale mne teda chutia strasne :D no ale co miluje su rozne chleby (maju aj bio), take tenke mi ich volame polystyrenove, maju ryzove, spaldove, kukuricne. Kupujem ich v dm drogerii alebo obchodoch so zdravou vyzivou. Tie je schopny papat stale :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1207
13.12.05 00:35

Ahoj,

nám se teda osvědčily ty od Nestle, MArjánce je tedy nedávám samotné, protože je vše upatlané, ale přidávám jí je do přesnídávky a občas pro změnu i do mléka. JIné jsem zatím nezkoušela, ale připadají mi lepší než piškoty.
 Hamina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
13.12.05 08:29

Ahoj, kolem 8měsíce jsme zkusily Hero suši. No a nic moc úspěch. Daleko víc byly v kurzu rýžové chlebíčky, které jsme ozději obohatily o kukuřičné, pohankové, později o rýžové chlebíčky s jogurtovou polevou. Sm tam dostala piškot, ale moc jí nenadchly. Dorta k narozkám měla ze sušenek Nestle a piškot a nic moc. A bordel z toho všude.
A asi ve 13měs jsem jí začala dávat klasický nebo cereální Bebe bez příchutě či polevy. Výjimečně jí mezi to dam Bebe dobré ráno s příchutí pomeranče, ale protože to je dost sladký, je to fakt velká výjimka.
Nepřeháním, je to podle mě akorát. Samo by to spousta lidí odsoudila jako zas naopak spousta lidí dává už různé polevy apod.
Maminka by se měla v první řadě řídit rozumem a citem:)
Dobrou chuť

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
13.12.05 17:40

Ahoj,
já svým dětem (9 měsíců) dávám sušenky Hero i Nestlé moc jim chutnají (i když je pak všechno zapatlané), ale beru to jen jako zpestření nebo trénink na samostatné jedení a ne jako jídlo. Sní každý tak jednu denně a nevidím v tom nic špatného, lepší než jim dávat normální sušenky nebo dokonce čokoládové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí