Jídelní židlička - kterou?

219
11.12.05 21:27

Jídelní židlička - kterou?

Ahojte holky,

mam dilema kterou koupit jidelni zidlicku. Je jich tolik a maji tolik funkci.

Kolik tech funkci budu potrebovat?
Od kdy v ni dite muze sedet nebo polosedet?
Libi se mi Baby dreams Bambi, je dobra? Mate s ni zkusenosti?
Co ten trn mezi nozickama? Je lepsi nez pasy?

Prosím poradte.

Jasmine a Filipek 5 mesicu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1468
11.12.05 21:44
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
11.12.05 22:24

Ahojky,
tak my máme Baby Dreams Bambi.Sedačka má dvě polohy,tu v polosedě jsem používala ze začátku,když jsem začala přikrmovat.Dá se nastavit asi do tří výšek,já používám bud tu nejvyšší,ta je akorát k jídelnímu stolu,a nebo tu nejnišší.Pásy používám pořád,i když,když je sedačka v poloze sed tak by z n í malej nejspíš nevylezl,ale jistota je jistota.Ted když už Pepča sám sedí (9 měsíců),tak ho tam dávám,když potřebuju něco udělat.Na pultík mu dám hračky a docela tam vydrží a to je dost živej.Má kolečka,což mi velmi vyhovuje.Když uklízím,tak si ho vozím sebou po bytě.A ten pultík se dá odendat a je dvojitý.Původně jsem chtěla dřevěnou,ale ty levnější byly bez pásu a 5 000 se nám dávat nechtělo.Tahle stála asi 2 400,nejlevnější není,ale jsem s ní spokojená.Jo a je stabilní.
Tak přeju at dobře nakoupíte.Kiky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.12.05 23:46

Jidelní židlička

Ahoj, taky jsem pořád přemýšlela, hledala, zvažovala pro a proti, až bylo nakonec malé 10 měsíců a koupili jsme jí tu obyčejnou v Ikee za 400 stovky a udělá stejnou službu. Pa a dobře vyber Romana

• Citovat
  • Upravit
2221
12.12.05 12:37

Ahoj

My jsme pořídili tuhle židličku http://www.prag-info.cz/…p/index_.php?…
ale v trošku jiné barvě. Má polohovatelnou sedačku - 3 polohy, a polohovatelnou výšku židličky - 2 polohy.

Ta polohovatelnost sedačky je fakt dobrá, když dítko neumí ještě sedět, tak tu sedačku prostě víc nakloním a dítko se tolik nenamáhá sedět. Výšku židličky využijeme až dýl, až bude sám malý chodit.

Jinak židlička má kšírky a ten trn mezi nožičkama. Obojí je fakt dobrý. Pak má ještě jídelní pultíček, který se dá odendat. Jo a židlička je taková pogumovaná, takže se dá lehce otřít.

Oluška a Martínek 6 měsíců a 9 dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
12.12.05 13:25

Já mám Chicco mamma. Je to teda dražší židla ale dobrá. Ještě se mi líbi Polly ( taky tuším od Chicca ) ale tu v té době ji ještě neměli. Polohování je super, já do toho dávám malou asi od 3 měsíců ( jen teda nachvilku ). Teď je jí skoro 7 m, tak ji v tom krmím. Uvazuju ji kšírama pro jistotu vždycky. Nastavitelnost výšky je různá, takže taky super. Pultík zatím nepoužívám ale je taky dvojitý. Trn mám na pultíku, takže když pak bude sama z židličky slejzat, nemůže se napíchnout. Kamoška má trn na židličce a to se mi teda moc nelíbí ( kůli tomu děcku a slejzání ). Kolečka jsou taky velmi dobrá věc, navíc je židlička celá omyvatelná, takže žádné praní nebo drhnutí dřeva. Asi je těch židlí spousta, já bych se hlavně dívala na polohovatelnost a ten trn. Kolečka, dvojitý stoleček, nastavitelná výška, to už jich má většina. Ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.12.05 14:25

My máme stoličku přidělávácí ke stolu a plastovku z ikea.
*ta ke stolu: má látkový potah - musí se často prát, musíš mít pevný stůl, ale je převozitelná (na cestování super)
*ta z Ikea: je stabilní, levná cca 400kč, výborně se udržuje (zvlášt, když jí dítě samo), dá se přenášet po bytě. jediný „nedostatek“ je, že je neskladná (pro další dítě) a nedá se rozložit na stoleček a židli.

Vřele doporučuju tu z Ikea, až jí nebudeš potřebovat někomu jí půjčíš a stoleček děcku stejně koupíš podle pokoje. Myslím, že drahá židlička jsou vyhozené peníze. Počítej, že ji využiješ cca od 7měs. do max 2 let.

jo a lepší je podle mě ta tyčka pevná mezi nožkama, než pásek.

vyber dobře.

• Citovat
  • Upravit
377
12.12.05 14:59

Není pravda, že jsou to vyhozené peníze. Já ji používám cca od 3 měsíců, a kamarádka má holku 4 roky a ta v ní pořád ještě sedá. Hraje si tam s plastelinou apod., a pořád tam jí. Židličku má na spodní poloze a pořád se tam ještě vleze. A pokud budeš mít další mimi, určitě se ti vyplatí pořídit něco kavlitního a praktického. Taky jsem si myslela , že raději ušetřím ale jsem ráda, že mám to, co mám.
A malé mimi nepotřebuje mezi nohama pevný trn, stejně je zakloněné a stačí kšandy s páskem mezi nohama. Ten pevný trn se mi pravé nělíbí, když ti dítě vyroste a samo slejzá dolů. Musí se u toho tak kroutit, aby ten trn přelezlo. Proto bych preferovala ten trn na stolku, který, když děcko pouštíš, oděláš i s trnem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí