Dětský dotykový tablet

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
703
7.8.13 23:29
@Ali-Ali píše:
My jsme malemu na iPad koupili tohle a je spokojenost na obou stranach:
http://www.amazon.com/…p/B0072BKZOQnicmene ten detsky tablet by me zajimal, jestli to je dostatecne funkcni. snad nekdo bude mit zkusenost.

tenhle je fakt super doporučuji :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1046
8.8.13 00:42

Jsem mimo asi:-D netusim o cem je skoro rec a to jsme hodne moderni rodina:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2526
8.8.13 07:59

Děkuji za názory :hug:,po poradě se zbytkem rodiny tedy nakonec pořídíme nějaký normální tablet. Koukla jsem na to video, jak sem někdo dal a je to asi opravdu kravina. Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
8.10.13 20:46

Trochu obnovím diskuzi. Ráda bych pořídila synovi k prvním narozkám dětský tablet. Nepotřebuju nic světobornýho, kluk je ještě malej, nemáte někdo doma? prosím doporučte ať nekupuji zajíce v pytli. Nejlíp nějaký se zvířátky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30384
8.10.13 20:51

@Blešík Tablet k prvním narozeninám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
8.10.13 20:56

IPad :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
8.10.13 21:03
@hanka.br. píše:
@Blešík Tablet k prvním narozeninám?

no nevěřim, že by něco takového bavilo více jak roční dítě :roll: :lol:

@martin 35 píše:
IPad :)

to nee :lol: chci nějakou plastovku co bude moci majznout kostkou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30384
8.10.13 21:10

@Blešík Já padnu, tablet pro děti :mrgreen: Člověk se pořád učí. Já myslela, že chceš malýmu koupit opravdickej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
8.10.13 21:12

Hele děti ve školce ujíždí na Ipadu, ale kup mu třeba něco levnějšího s androidem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
8.10.13 21:16
@martin 35 píše:
Hele děti ve školce ujíždí na Ipadu, ale kup mu třeba něco levnějšího s androidem.

to je úplně zbytečný, vždyť je zhruba na úrovni delfína :lol: chci fakt jen hračku. Původně jsem chtěl nějakej rádoby mobil, ale tohle by mohlo být lepší, jen jich je asi 8 druhů a rády bych koupila nějakej co bude bavit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
8.10.13 21:19
@Blešík píše:
to je úplně zbytečný, vždyť je zhruba na úrovni delfína :lol: chci fakt jen hračku. Původně jsem chtěl nějakej rádoby mobil, ale tohle by mohlo být lepší, jen jich je asi 8 druhů a rády bych koupila nějakej co bude bavit :think:

nepodcenuj ty prcky ;) nas maly pouziva iPad asi od 8 mesicu. mame na nej tenhle obal:
http://www. amazon. com/Fisher-Price-Laugh-Learn-Apptivity-Case/dp/B0072BKZOQ/ref=sr1_2?ie=UTF8&qid=1381259876&sr=8-2&keywords=fisher+price+ipad+case
je tudiz vodeodolny i narazuvzdorny - klidne ho muze maznout kostkou, pustit na zem a slintat po nem

Příspěvek upraven 08.10.13 v 21:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
8.10.13 21:23

@Ali-Ali děkuju, znám, četla jsem o tom, ale nic to nemění na tom, že je to pro tak malý dítě naprosto zbytečný. Opravdu bych ráda spíš radu ohledně hračky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
8.10.13 21:26

@Blešík
jo, chapu. jde o to, jestli byste jinak iPad vyuzili, to dite ho nemusi mit samo pro sebe.
my jsme jeden detsky tablet dostali jako darek, maleho bavil asi 2 dny, poklikal zviratka a zvuky a ted si ho ani nevsimne :nevim:
jako byl to byla fakt hracka, nedalo se tam nic stahnout, nic s tim udelat, jenom to vypadalo jak tablet a dalo se klikat na ruzne obrazky a delalo to zvuky. tak to fakt nebrat, to je na pr. d
jinak netusim, jestli je neco pro deti, kam se ale daji stahnout ruzne veci, aby se dalo menit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
8.10.13 21:28

@Ali-Ali ipad máme doma ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
8.10.13 22:14

@Blešík Prtě má nakonec mobil, tablety byly děsný buď mechanicky nebo zvukem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák