Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj,
Moje dcera má bundy podzimní a jarní, ale vše má po bráchovi v klučičím provedení, pak má holčičí lyžarskou bundu růžovou, ale nemá žádny pěkný červený kabátek z bavlny:
Jako takovýhle v tom odkazu, jenže chtějí platbu převodem a předem, to se zdá manželovi podezřelé, radši platím při převzetí kartou/hotovostí, nebo v kamené prodejně a manžel pochopitelně také. A navíc tam je tabulka velikostí a ta nesedí s dítětem a vůbec nemůžu najít velikost.
Jenže podobný kabátek nemohu za boha sehnat, prolítla jsem v OC Smíchov obchody a v Novodvorská plaza av HM mi řekli, že to teprve přijde, že dorazí toto zboží příští měsíc. Buď mají samé prošívané, vatované nebo chlupaté. Ale takovýhle nikde nemají.
Nechci nic z bazaru po někom nošené, počkám si více do zimi, třeba se objeví.
Velikost je 110, má sice 105, ale chi aby jí to vydrželo o něco déle. Pokusím se jětě hledat příští měsíc. Po starším sourozenci má bundy a pak má tu zimní.
Měla kabátek, měla i lehkou bundičku jenže velikost 98 už ji v 3,5 letch není.
Neviděli jste někdo ještě někde podobný takovýto kabátek? Děkuji, za tipy a odkazy na prodejny.
mall, alza a pepco selhávají zatím, a navíc manželovi a mě se nelíbí tmavě modrá a černá.
To je pohřební barva na pohřeb se nechystáme, spíše červená a růžová to hledám. Manžel tvrdí, že dceři nejvíce sluší červená a je velice obtížné to najít. Za to černá tu jsem našla.
Lyžařskou bundu holčičí má, jenže ted ještě není sníh a tuhá zima, to fakt až bude fakt zima. Něco lehčího to chce, ale vysloveně trvám na kabátku, dceři se líbil na obrázku a je zklamaná a já taky když jsem došla k platbě a zjistila, že to nechci na tomto odkaze koupit.
Není k žádné zvláštní příležitosti, občas se někdo kolem nás vdává, nebo něco slaví a taky do školky na takové normální nošení. Je to parádnice. Snad ho někde seženu.
Díky za odkazy.
Panejo, takový drama a text na půl stránky jen kvůli kabátku?
Tvoje starosti na mojí hlavu
Napiš do vyhledávače dívčí kabátek červený, vyjelo mi minimálně 10 odkazů, co vypadají jako ten tebou poslaný ![]()
Vypadá to na aliexpress to je zboží přímo z Číny musí se platit předem zboží dojde ale může to dlouho trvat a nevíš co bude za kvalitu může to být super ale taky dost naprd. Teď je spoustu obchodu eshopu co to preprodavaji. Já takto přes jeden e-shop nakoupila různé podkolenky a sponky ponožky a celkem dobrý jen to teda chodilo na x krát asi 3 mesice
Jestli chceš mít jistotu podívej se na kabátek třeba do markansspencer nebo mrkni na glami nebo zalando kde budeš mít výběr od prověřených značek.
Nechceš nošený kabátek, ale klidně by jsi objednala něco, co pochází z aliexpresu? Google používat umíš, tak proč sis nevyjela recenze na tenhle eshop? Takový elaborát kvůli jednomu kabátu jsem tady teda ještě nezažila. Vezmi dítě ke švadleně a nech jí ušít kabát podle svých představ…
Jo mimochodem, z Aliexpresu jsem si kdysi objednala tuniku, přišlo něco v podobných barvách, ale v podstatě šlo o funkční triko. Docela se mi i přesto líbilo, tak jsem totéž zboží objednala znovu v jiné barvě a přišlo něco dočista jiného. Opět správná barevnost, ale odlišný materiál i střih
Asi tak k té Číně.
Nevím, ale na tom obchodu z odkazu to fakt nekupuj.
https://www.vinted.cz/…e-zkusenosti
https://www.modio.cz/…ze/rivalenti
Jo a pěkný kabátky má ještě mayoral
Já jsem sehnala loni naprosto nádhernej červenéj kabátek s. Pravým kožíškem v online sekacči a letos jsem ulovila kabátek co je pogumovaný a nepromokavý taky… Je to možnost
A nebo projid online obchody zarakids, Reserved, mayoral, ( ty jsou na online obchodě 4kids, ) nebo zajdi na glami s tam si zadej že hledáš ty kabatky a vyjede ti požadovaný zboží.
Jestli chceš Aliexpress tak si to objednej přímo u nich a budeš to mít ještě levnější ty e-shopy co to nabízí musí z něčeho žít a mají zbytečně přirážky
Tak v září se většinou zimní kabáty v kamenných obchodech ještě neprodávají, no.
Já jsem u dětí ve věku 3,5 let takovéto kusy vůbec nepořizovala, protože do divadla jsem s nimi nechodila, a když jsme šli ven, tak většinou hřiště, les, kopání a házení míčem, v zimě hraní ve sněhu, na podzim hraní s listím atd., takže byly oblečené funkčně. Uznávám, že na fotku je to hezké, ale pro nás jinak nepoužitelné.
Já si loni z Aliexpresu objednala v září zimní rukavice, dorazily v dubnu ![]()
ale tak rukavice užiju letos,
když ovšem dorazí dítěti kabatek 110 v dubnu, tak to moc neunosí ![]()
Děkuju, radši zajdu příští měsíc do kamených obchodů, Věři eshopu pouze Lidl, alza, Mall, jiným nevěřím. takže příští měsíc zkusím opet tyto eshopy a kamené prodejny.
Děkuji, Ten Alliexpres nebo jak, radší ne, na About you jsme si koupila boty, Zolando taky prověřené, mall a alza 100% prověřené a z Bibloo mám kabelku
Kde berete doma čas půl měsíce konzultovat kabátek
?
Dcera měla z Tesco FaF, ale je to 2 roky zpět, takže aktuálně neporadím, jen mě pobavilo to vložení se manžela do celé té kauzy
Vzdy jsem kabatek kupovala v nextu. Uz ted, v obchodech maji neco mozna pred vanocemi, ale holky kabatky nosily uz na podzim. Dej pozor aby nebyl vlneny, ten nehodis do pracky vyprat. Jinak je holky nosily porad, i na hriste, i se v nich vyvalely v listi. To je ceska specialita, chodit vsude ve funkcnim obleceni ![]()
Jen tak ze zvědavosti, řešíš všecko se stejnou pečlivostí jako kabátek? ![]()
Jinak já vždycky ty nej kousky ulovila z druhý ruky, ale to slyšet nechceš, tak holt google, no…
@Zvonielka @kolibrik1 Děkuji. Něco určitě najdu, ale ne dle představ. Dle představ byl ten v mém odkazu. Dám pozor ať se to dá přát. Já nehledám nic luxusního. Prostě kabátek, co bude nosit kamkoliv