Dětský kabátek

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
335
21.9.21 12:06

Dětský kabátek

Ahoj,

Moje dcera má bundy podzimní a jarní, ale vše má po bráchovi v klučičím provedení, pak má holčičí lyžarskou bundu růžovou, ale nemá žádny pěkný červený kabátek z bavlny:

https://www.google.com/aclk?…

Jako takovýhle v tom odkazu, jenže chtějí platbu převodem a předem, to se zdá manželovi podezřelé, radši platím při převzetí kartou/hotovostí, nebo v kamené prodejně a manžel pochopitelně také. A navíc tam je tabulka velikostí a ta nesedí s dítětem a vůbec nemůžu najít velikost.
Jenže podobný kabátek nemohu za boha sehnat, prolítla jsem v OC Smíchov obchody a v Novodvorská plaza av HM mi řekli, že to teprve přijde, že dorazí toto zboží příští měsíc. Buď mají samé prošívané, vatované nebo chlupaté. Ale takovýhle nikde nemají.
Nechci nic z bazaru po někom nošené, počkám si více do zimi, třeba se objeví.

Velikost je 110, má sice 105, ale chi aby jí to vydrželo o něco déle. Pokusím se jětě hledat příští měsíc. Po starším sourozenci má bundy a pak má tu zimní.
Měla kabátek, měla i lehkou bundičku jenže velikost 98 už ji v 3,5 letch není.

Neviděli jste někdo ještě někde podobný takovýto kabátek? Děkuji, za tipy a odkazy na prodejny.

mall, alza a pepco selhávají zatím, a navíc manželovi a mě se nelíbí tmavě modrá a černá.
To je pohřební barva na pohřeb se nechystáme, spíše červená a růžová to hledám. Manžel tvrdí, že dceři nejvíce sluší červená a je velice obtížné to najít. Za to černá tu jsem našla.
Lyžařskou bundu holčičí má, jenže ted ještě není sníh a tuhá zima, to fakt až bude fakt zima. Něco lehčího to chce, ale vysloveně trvám na kabátku, dceři se líbil na obrázku a je zklamaná a já taky když jsem došla k platbě a zjistila, že to nechci na tomto odkaze koupit.

Není k žádné zvláštní příležitosti, občas se někdo kolem nás vdává, nebo něco slaví a taky do školky na takové normální nošení. Je to parádnice. Snad ho někde seženu.
Díky za odkazy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
21.9.21 12:12

Panejo, takový drama a text na půl stránky jen kvůli kabátku? :mrgreen: Tvoje starosti na mojí hlavu 8) Napiš do vyhledávače dívčí kabátek červený, vyjelo mi minimálně 10 odkazů, co vypadají jako ten tebou poslaný :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
21.9.21 12:16

Vypadá to na aliexpress to je zboží přímo z Číny musí se platit předem zboží dojde ale může to dlouho trvat a nevíš co bude za kvalitu může to být super ale taky dost naprd. Teď je spoustu obchodu eshopu co to preprodavaji. Já takto přes jeden e-shop nakoupila různé podkolenky a sponky ponožky a celkem dobrý jen to teda chodilo na x krát asi 3 mesice

Jestli chceš mít jistotu podívej se na kabátek třeba do markansspencer nebo mrkni na glami nebo zalando kde budeš mít výběr od prověřených značek.

• Citovat
  • Upravit
Janli
21.9.21 12:17

Nechceš nošený kabátek, ale klidně by jsi objednala něco, co pochází z aliexpresu? Google používat umíš, tak proč sis nevyjela recenze na tenhle eshop? Takový elaborát kvůli jednomu kabátu jsem tady teda ještě nezažila. Vezmi dítě ke švadleně a nech jí ušít kabát podle svých představ…

• Citovat
  • Upravit
53190
21.9.21 12:21

Jo mimochodem, z Aliexpresu jsem si kdysi objednala tuniku, přišlo něco v podobných barvách, ale v podstatě šlo o funkční triko. Docela se mi i přesto líbilo, tak jsem totéž zboží objednala znovu v jiné barvě a přišlo něco dočista jiného. Opět správná barevnost, ale odlišný materiál i střih :mrgreen: Asi tak k té Číně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6659
21.9.21 12:27

Nevím, ale na tom obchodu z odkazu to fakt nekupuj.
https://www.vinted.cz/…e-zkusenosti
 https://www.modio.cz/…ze/rivalenti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
21.9.21 12:28

Jo a pěkný kabátky má ještě mayoral

Já jsem sehnala loni naprosto nádhernej červenéj kabátek s. Pravým kožíškem v online sekacči a letos jsem ulovila kabátek co je pogumovaný a nepromokavý taky… Je to možnost

A nebo projid online obchody zarakids, Reserved, mayoral, ( ty jsou na online obchodě 4kids, ) nebo zajdi na glami s tam si zadej že hledáš ty kabatky a vyjede ti požadovaný zboží.

Jestli chceš Aliexpress tak si to objednej přímo u nich a budeš to mít ještě levnější ty e-shopy co to nabízí musí z něčeho žít a mají zbytečně přirážky

• Citovat
  • Upravit
16072

Tak v září se většinou zimní kabáty v kamenných obchodech ještě neprodávají, no.
Já jsem u dětí ve věku 3,5 let takovéto kusy vůbec nepořizovala, protože do divadla jsem s nimi nechodila, a když jsme šli ven, tak většinou hřiště, les, kopání a házení míčem, v zimě hraní ve sněhu, na podzim hraní s listím atd., takže byly oblečené funkčně. Uznávám, že na fotku je to hezké, ale pro nás jinak nepoužitelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76012

Já si loni z Aliexpresu objednala v září zimní rukavice, dorazily v dubnu :mrgreen:
ale tak rukavice užiju letos,
když ovšem dorazí dítěti kabatek 110 v dubnu, tak to moc neunosí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
21.9.21 12:29

Takže Aliexpress, Wish

• Citovat
  • Upravit
335
21.9.21 13:11

Děkuju, radši zajdu příští měsíc do kamených obchodů, Věři eshopu pouze Lidl, alza, Mall, jiným nevěřím. takže příští měsíc zkusím opet tyto eshopy a kamené prodejny.
Děkuji, Ten Alliexpres nebo jak, radší ne, na About you jsme si koupila boty, Zolando taky prověřené, mall a alza 100% prověřené a z Bibloo mám kabelku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
21.9.21 13:11

Kde berete doma čas půl měsíce konzultovat kabátek :lol:?
Dcera měla z Tesco FaF, ale je to 2 roky zpět, takže aktuálně neporadím, jen mě pobavilo to vložení se manžela do celé té kauzy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
21.9.21 13:23

Vzdy jsem kabatek kupovala v nextu. Uz ted, v obchodech maji neco mozna pred vanocemi, ale holky kabatky nosily uz na podzim. Dej pozor aby nebyl vlneny, ten nehodis do pracky vyprat. Jinak je holky nosily porad, i na hriste, i se v nich vyvalely v listi. To je ceska specialita, chodit vsude ve funkcnim obleceni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68877
21.9.21 13:36

Jen tak ze zvědavosti, řešíš všecko se stejnou pečlivostí jako kabátek? :-D
Jinak já vždycky ty nej kousky ulovila z druhý ruky, ale to slyšet nechceš, tak holt google, no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
21.9.21 13:42

@Zvonielka @kolibrik1 Děkuji. Něco určitě najdu, ale ne dle představ. Dle představ byl ten v mém odkazu. Dám pozor ať se to dá přát. Já nehledám nic luxusního. Prostě kabátek, co bude nosit kamkoliv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí