Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@kolibrik1 Prostě jsem si vzpomněla, že jsem nějaký hezký modrý kabátek z bavlny nosila viz fotka z odkazu, a chtěla dle nápadu, co jsem vznikla, pořídit dceři kabátek.
@Janli ty jsi dobře rýoavá vid
, nevadí. Prostě chci aby to dítěti slušelo. Nemusí chodit odrbaná jak vandrak, syn má taky pěkný bundy, ale na dceři jsou hnusný, protože jsou hodně klukovske.
A ona nemá nic holčičí. Že všeho vyrostla
Rýpavá * @Janli
Zatím nosí klucici, vše co bylo holčičí už ji není a tak co je špatného na tom, jo něco koupit? ![]()
Děkuji. Holky za radu, odkazy.
Zimní bundu holčičí má fakt do sněhu teplou a teď není na ni čas. A chci ji koupit velikost i na příští rok.
Na aktuálně 104 a když koupím 110 bude ji i příští rok. Rukávy ohrnu. No je jedno teď neřeším velikost, hlavní je sehnat ji něco na teď. Bundu má to neřeším.
@MimiNove píše:
@Janli ty jsi dobře rýoavá vid, nevadí. Prostě chci aby to dítěti slušelo. Nemusí chodit odrbaná jak vandrak, syn má taky pěkný bundy, ale na dceři jsou hnusný, protože jsou hodně klukovske.
A ona nemá nic holčičí. Že všeho vyrostla
Já některý myšlenkový pochody prostě nepobírám. Promiň. Hele, obě holčičky mám komplet oháknutý v bazárcích za pár korun, chodí jak princezny a v kvalitním oblečení. Klukovský oblečení jim nedávám ani poděděný, takže tvou poznámku o vandráctví nechápu… když jí chceš koupit oblečení, tak to udělej. Eshopů je spousta, na heurece a seznamu jsou prověřený včetně recenzí. A najít červený kabátek na prověřeným eshopu zabere míň času než tvůj elaborát…
To co nosila dcera do svých 3 let má naprosto všechno po kamarádčině dceři, pár kusů jsme koupili.
Ale kamarádky dcera neměla kabátek.
Syn do svých 6 let taky nosil naprostou většinu po synovi kamarádky. A pár kusů jsme koupili.
Kamarádka mě zásobila 10 pytli. Ale chtěla jsem ji něco koupit sama. Nemusí vše dědit.
Ale nechci nic luxusního a drahého, ale nechci nic z bazaru.
Ja se podívám příští měsíc. Určitě už něco bude k dostání.
Děkuji.
Nezlobím se na tebe.
@MimiNove Já tě teda taky nechápu, proč to tak prožíváš. Chci koupit kabátek, tak buď napíšu někam na Heuréku „dětský kabátek“ a probírám se nabídkou, nebo zvednu zadek, sjedu do nákupního centra a koupím. Vyřešeno. Nemusíš se před nikým obhajovat, proč dcera nosí kabátek místo bundičky ![]()
@Janli samozřejmě už před týdnem jsem hledala a jak píšete vyjíždí na mě stejně kousky na Google, ale nic se mi nelíbí. Chci vlnu a bavlnu pouze. Žádný flausch, baloňáček, ani vatovany, ani orošívaný, ani pletený. Prostě jak je v tom odkazu. Bez kapucí a ousek, to je hnus a pásek si neumí vázat. To vše na mě vyjelo na Google a to není vhodné a nelíbí se mi.
Je těžké to sehnat. A pochybným eshopum nevěřím jako je ten z mého odkazu. Žádná platba předem. Jinak bych ho koupila.
@unuděná právě, že ty nákupní centra OC Smíchov, Novodvorská plaza, Paladium už jse zkoukla, jse z Prahy a je tu spousty obchodů. Praha je velká, ale všechny obchoďáky, mají stejné obchody. A v HM mi řekli, že toto zboží brzy dorazí. Tak musím čekat. Však ono zboží dorazí všude, ale ne všechny mají dětskou módu.
New York nemá dětskou. CA je pěkný hnusný dle manžela. Říkám, že příští měsíc opět vše obejdu.
Jen jse si to skrz lidi zde na emimino chtěla zkrátit.
@MimiNove Tvůj manžel je vtipnej, to takhle musí odsouhlasit vše, co dětem koupíš? Zaplať pánbů za toho mého, který mi do toho nekecá. Maximálně pozitivně ohodnotí nějaký nový kousek.
https://www.elegantbaby.cz/…veny-d82.htm
Kupovala kamarádka pro vnučku.
Myslím že to budeš mít trochu těžký protože tvá představa kabátku je dost specifická
Mrkla jsem do jednoho bazárku s kterého jsem objednávala a mám s ním dobrou zkušenost a hodilo mi to tohle… zkus popřemýšlet zda to nezkusíš je to za pár korun podle mě nevypadá uplně špatně.
existuje těch bazarů fakt kvanta je to prostě varianta za zlomek ceny kterou bys takový kabát koupila nový
@ludmilaadamkova píše:
Mrkla jsem do jednoho bazárku s kterého jsem objednávala a mám s ním dobrou zkušenost a hodilo mi to tohle… zkus popřemýšlet zda to nezkusíš je to za pár korun podle mě nevypadá uplně špatně.existuje těch bazarů fakt kvanta je to prostě varianta za zlomek ceny kterou bys takový kabát koupila nový
https://satnicek.cz/…/535766.html
Děkuji.
Ta barva se mi nelíbí. Hnědou nechci. Ona měla vánoční šaty byli červené opravdu je v červený krásná. Červená nebo růžová. Ale děkuji za tip.
@ludmilaadamkova děkuji. Tady v to. Odkazu ty kabáty monsoon jsou krásné děkuji. Za tipy. Myslím že se podívám na způsob platby. Ty jsou super. Děkuji si zlatá
@ludmilaadamkova píše:
Myslím že to budeš mít trochu těžký protože tvá představa kabátku je dost specifickáhttps://www.nextdirect.com/…-isort-score
Tady se mi líbí kabáty