Dětský kabátek

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
ludmilaadamkova
21.9.21 15:15
@MimiNove píše:
Tady se mi líbí kabáty

ja zadala jen znašku manson tak si tam může na tom nextdirekt najít i jiný značky máš tam filtr tak si to tam kdyžtak nastav.. eshop by měl být OK je to next direkt

ten odkaz co jsem házela na ten kabátek z bazaru byl pro představu že i tam právě najdeš pěkný věci které vypadají jako nové (nepoužité nebo minimálně použité ale musíš hledat) je to prostě varianta jen je to hodně o náhodě třeba i pro někoho jinýho kdo o tom přemýšlí.

• Citovat
  • Upravit
335
21.9.21 15:45

@ludmilaadamkova tak nic no. Opět u toho chtějí platbu předem na účet u next kabát s leopardim límečkem Monsoon.
Tady je vidět, že přes intw nemá cenu nic kupovat. Ve svůj volný den v práci. Oblitam kamenný obchody. Zase jsem se bohužel sklamala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
21.9.21 15:47

Kdyz chtějí platby předem. Buď přijde vadný zboží, jiné zboží, nebo nic a peníze z nich budu jak vymáhat.
Prostě když už přes internet tak platba při převzíti!!!
Alza, mall atd nebo možnost dojet si pro to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
21.9.21 16:00

Takový kabátek jse loni viděla v Tesco. Já bych to nejradši koupila v mých prověřených. Tesco, lidl, pepco, hm, mall, alza. Takže si je budu hlídat a jednou za rok to najdu. Já nevím. Prostě udělám příští měsíc nájezd na obchoďák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35411
21.9.21 16:18

@MimiNove kdybys chtěla přeci jen koupit přes internet, zkus pročíst recenze na heureka.cz
Nebo třeba online H&M, Reserved taky nejde?
Nakupuju online pořád, platím předem a pak jen vyzvednu v Zásilkovně :palec:
To samý bazárky, většina prodejců má hodnocení. A většina prodejců i eshopů jsou poctivý lidi :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
21.9.21 16:22

@MimiNove je fakt že z nextdirektu jsem nikdy nebjsednavala a z Reserved jsem to měla normálně na dobírku nenapadlo mě že tady to nejde

• Citovat
  • Upravit
53190
21.9.21 16:40
@MimiNove píše:
Kdyz chtějí platby předem. Buď přijde vadný zboží, jiné zboží, nebo nic a peníze z nich budu jak vymáhat.
Alza, mall atd nebo možnost dojet si pro to

No, není to úplně pravda, jen musíš objednávat z prověřených eshopů. Objednávám po netu několikrát do měsíce všemožné zboží, z 99 % platím předem a ještě se mi nestalo, že by byl problém (krom zmiňovaného divného zboží z Alliexpresu). Paradoxně nejvíc u mě teď klesl Lidl, který byl na dobírku. V něm naprosto jiné zboží a dovolat se spravedlnosti zkouším už 14 dní :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
21.9.21 16:49
@MimiNove píše:

A v čem je dobírka jiná? Stejně musíš zaplatit zboží, který nevidíš a pak z nich eventuálně peníze vymáhat. Rozdíl je jen v tom, že dobírka je dražší.

• Citovat
  • Upravit
2581
21.9.21 17:07

Já vím, že se ptáš na kabátek, mimochodem rozklikla jsem a nelíbí se mi, ale napadlo tě někdy, jestli třeba nejsi v mánii? Máš neuvěřitelně specifický styl vyjadřování. Nemusím se dívat ani na nick a hned poznám, že jsi to ty. Nejsem odborník a fakt tě nechci nějak urazit, jen mě to vždycky nějak napadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14569
21.9.21 20:54
@MimiNove píše:

Promiň, ale podle mě už je to jedno, zda zaplatíš na dobírku nebo predem :lol: balík nemuzes před zaplacením otevřít a zkontrolovat, zda ti místo kabátu neposlali cihlu :lol: tak v čem je takovy rozdíl? Přece si stačí predem vygooglit e-shop, u kterého si nejsi jistá, a kouknout na recenze. Ale jinak je to podle mě jedno. Já objednavam porad něco a ještě se mi nestalo, že bych přišla o peníze :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76039
21.9.21 21:00

Tři strany nakecané kvůli objednávce kabátku :zed: :zed: :zed: objednávám téměř všechno přes počítač celý svůj dospělý život, kdybych měla o všem psát na emimino, potřebovala bych k tomu další dva životy :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
21.9.21 21:26

Konkrétně e-shop Rivalenti jsou pouze přeprodejci z Aliexpressu 🙋🏻‍♀️ Zadej si to na Google, nebo dej poptávku na místním FB bazárku 🤷🏻‍♀️

• Citovat
  • Upravit
37
22.9.21 14:18
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
22.9.21 14:56

Pokud si z Prahy tak jukni i po těch bazarcích. U nás mají fakt hnusný věci ale třeba v Praze sem viděla jednu maminku, která dávala krásný věci na instáč z bazaru. Dětičky měla oblečený i ve fakt krásných designových značkách za pár šušnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
16.10.21 15:08

Dámy já ho našla v oc Smíchov Tesco dneska. Krásný maslicky na rukávech a a lemování kožíšek, jenže mezitím musím počkat do další výplaty. Snad ho zatím nevyprodaji. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí