Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, cca za měsíc až dva se budeme stěhovat blízko Hořovicím ( u Berouna ) a chtěla jsem Vás poprosit, jestli mi můžete doporučit nějakého dobrého pediatra. Hořovice a blízké okolí.
Na natu jsem nic pořádného nenašla a na stránkách známý lékař taky nic moc není a hodnocení většinou nic moc.
Máme teď super doktorku, která mi ve všem poradí ohledně malého ( příkrmy, očkování apod. ) a jsem dost nerada, že od ní musíme odejít… Tomík má lehčí formu atop.ekzemu a tak jsem se s ní domluvila na posunutí očkování hexy ( už jsme teda byli na 2.dávce ) a nebyl v tom problém. Takže je mi velice sympatická i v přístupu.
Těžko najdu stejného lékaře
, to je mi jasné.
Prosím tedy o vaše zkušenosti a tipy s lékaři v tomto okolí.
Děkuju moc
Zkouším oživit téma, prosím, zda někdo máte nějakého dobrého pedistra, viz výše, dejte mi info. Díky ![]()
Ahoj, bohužel neporadím, taky hledám.
Zatím je malá u dr. Maninové, hlavně proto, že ta u nás má 1× týdně poradnu. Ovšem závratně nadšená z ní nejsem.
Dobrá prý je dr. Mádlová na ORL v Komárově. Pediatr to není, ale aspoň něco ![]()
Knihomyš díky
, do Komárova se právě stěhujeme, tak aspoň tohle nebude daleko:-)))))
Ahojky, my čekáme mimčo a taky uvažuji, kterou doktorku zvolit. Maleninskou ani Maninovou nechceme, co tam chodí kamarádky tak nadšené nejsou. Ale známá mi doporučila v Lochovicích Mudr. Šarmírovou a s ní je tam i Mudr. Kačírková, což je její máma a ta je prý výborná, její obor je sice alergologie a imunologie, ale prý se občas zastupují, tak nevím. Pak si ještě chválí v Žebráku Mudr. Duchanovou.
ahojky, my chodíme do Lochovic k paní doktorce Šarmírové. je strašně milá a hodná k dětem, to samé i sestřička. Její mamka paní doktorka Kačírková, už bohužel dělá jen alergologii, pár měsíců jsme jí ještě zažili jako dětskou a je velká škoda, že už to nedělá, byla skvělá. Ale ani dcera jak říkám, není vůbec špatná. ![]()
Alík píše:
ahojky, my chodíme do Lochovic k paní doktorce Šarmírové. je strašně milá a hodná k dětem, to samé i sestřička. Její mamka paní doktorka Kačírková, už bohužel dělá jen alergologii, pár měsíců jsme jí ještě zažili jako dětskou a je velká škoda, že už to nedělá, byla skvělá. Ale ani dcera jak říkám, není vůbec špatná.
Jak to tam chodí, čeká se dlouho?
paní doktorka má různé ordinační hodiny, třeba kojenecká poradna je v úterý a ve čtvrtek kolem 11-13 myslim. Ráno jsou nemocní, pak očkování, prevence atd. Kdyžtak napíšu přesný hodiny, kdybys měla zájem.
S čekáním je to jak kdy, když není období chřipek, jde to rychle, když je nemocných spoustu, hold se čeká i hodinu i dýl, ale to je bohužel všude ![]()
Sice budu dojíždět, ale líbí se mi, že si jí chválí, že má hezký přístup (ne, jako někteří doktoři, kteří jsou otravený, že si člověk připadá, že je obtěžuje
) Když jsem jí poprvé volala, tak mě přišla také milá, dala mi na sebe mobil, kdyby byla na dovolené, v době narození prcka, prý by přijela její máma
tak tak, když má dovolenou, tak zaskočí mamka. Mobil nám dávala taky a říkala, že kdyby cokoliv, tak můžeme volat, jednou jsme jí volali i v 10 večer
když měl Jenda jako mimčo zánět průdušek a začal strašně zvracet, tak nám radila. je fakt supr, snaží se vždy vyhovět, zodpoví na otázky atd ![]()
Ahojky holky, už jste zkoušely dr v Lochovicích? Teď jsme byli na 8.měsíční prohlídce ještě u staré dr a teď už musím najít jinou. Zkusím asi Mudr. Šarmínovou, tak jestli už jste zkusily, poreferujte
.
Mudr. Duchanová, tak ne, že bych na ní slyšela něco špatného, ale taky ne nic skvělého… Prý starší ráznější dáma ![]()
Sorry, musím privátně ze soukromých důvodů, ale za mě doporučuji doktorku Maninovou z Hořovic. Výborná a pečlivá! Je na ni spoustu dobrých referencí. Jen doufej, že bere!
...... Godd luck!
Ahojky, Dr. Šarmírová je super, moc příjemná,ochotná a moc pečlivá ke každému malému pacientovi.Její maminka někdy zaskakuje a ta je taky super.Chodím tam od začátku se synem(3roky) i s dcerkou(1rok).
Tak držíme palečky, ať se u pani doktorky líbí jako nám ![]()
Musím říct, že my chodíme k dr. Maninové taky a nemůžeme si stěžovat. Často se setkávám s negativním hodnocením a myslím, že je to proto, že je spousta mamin, které se neumí zeptat na to co je trápí. Nikdy jsem neměla pocit, že obtěžujeme ba naopak. Máme dost živé dítě, který má dost úrazů a proto jsme u ní téměř pořád.
tak mi jsme nakonec u dr.dudové, přímo v nemocnici Hořovice. Má tam svojí ordinaci, když slouží, tak někdo zaskakuje nebo si jí můžu nechat přímo zavolat.JE příjemná a pečlivá, atk snad to bude do budoucna stále platit ![]()