Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojte maminky,
pro sveho syna hledam detskeho leka¨re na Praze 7,8 ,9.
Jelikoz se syn narodil jako extremne nezraly, dlouhou dobu jsme travili v nemocnici. Dnes vse nasvedcuje tomu, ze nas odchod z nemocnice domu se blizi a proto hledam dobreho detskeho lekare v optimalnim pripade, ktery ma zkusenost z nedonosenymi detmi.
Predem diky za typy. Eve
moje holčička se narodila lehce nezralá..teď už je ok(zaťukat).. a strašně milá doktorka (když malá konečně přibrala tak jsme se objaly, a skákala semnou radostí..;o)) na praze 8- palmovka (Zenklova 39, je to kousek od úřadu phy 8- bílý dům, přímo u lekárny, jedna zast. za palmovkou…
jmenuje se Dr.Alena Krausová
Ahoj, na dr. Krausovou už jsem taky slyšela chválu. Jinak já s prďolkou chodím do Kobylis k dr. Švecové, chodil k ní už i tatínek našeho malého..:-), ale tím nechci říct, že je stará, je fajn, rozumné názory, ohledně nedonošenců teda nevím, ale klidně bych ji doporučila. Je to Střelničná 1284, P8, zast. tram Štěpničná. Tel. 283 88 24 06.
Přeju hodně štěstí! ![]()
Jestli můžu poradit starostlivou a pečlivou lékařku, tak můžu doporučit MUDr. Kopeckou z Letňan. Má ordinaci ve škole na Rychnovské. Je moc fajn, příjemná a dětem se maximálně věnuje.
my tedy chodíme se synem k jiné, ale za paní dr. Krausovou ručím - chodila jsem k ní coby dítě až do 18 let /a jen fakt nerada jsem šla od ní.. i moje ségra k ní chodila snad do 21
, pak už fakt musela…
/. je to opravdu „starý praktik“, ví co a jak, zkušeností má podle mě hodně a je hrozně milá, s dětma to umí. chtěla jsem k ní chodit se synem, ale řekla mi, že nebere nové pacienty, pokud nejsou z její oblasti, má přeplněno, a doporučila mi tu naší.
Jano - super že chodíte ke Krausové! to by mě ani nenapadlo…
mimochodem, před revolucí ordinovala v Peckově, ani nevím, jestli je tam ještě středisko…