Detsky lekar - Praha 7, 8, 9

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
16.9.08 07:59

Detsky lekar - Praha 7, 8, 9

Ahojte maminky,
pro sveho syna hledam detskeho leka¨re na Praze 7,8 ,9.
Jelikoz se syn narodil jako extremne nezraly, dlouhou dobu jsme travili v nemocnici. Dnes vse nasvedcuje tomu, ze nas odchod z nemocnice domu se blizi a proto hledam dobreho detskeho lekare v optimalnim pripade, ktery ma zkusenost z nedonosenymi detmi.
Predem diky za typy. Eve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
363
16.9.08 12:29

moje holčička se narodila lehce nezralá..teď už je ok(zaťukat).. a strašně milá doktorka (když malá konečně přibrala tak jsme se objaly, a skákala semnou radostí..;o)) na praze 8- palmovka (Zenklova 39, je to kousek od úřadu phy 8- bílý dům, přímo u lekárny, jedna zast. za palmovkou…
jmenuje se Dr.Alena Krausová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
16.9.08 14:42

Ahoj, na dr. Krausovou už jsem taky slyšela chválu. Jinak já s prďolkou chodím do Kobylis k dr. Švecové, chodil k ní už i tatínek našeho malého..:-), ale tím nechci říct, že je stará, je fajn, rozumné názory, ohledně nedonošenců teda nevím, ale klidně bych ji doporučila. Je to Střelničná 1284, P8, zast. tram Štěpničná. Tel. 283 88 24 06.
Přeju hodně štěstí! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1154
16.9.08 21:10

Lékař

Jestli můžu poradit starostlivou a pečlivou lékařku, tak můžu doporučit MUDr. Kopeckou z Letňan. Má ordinaci ve škole na Rychnovské. Je moc fajn, příjemná a dětem se maximálně věnuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
21.9.08 22:09

my tedy chodíme se synem k jiné, ale za paní dr. Krausovou ručím - chodila jsem k ní coby dítě až do 18 let /a jen fakt nerada jsem šla od ní.. i moje ségra k ní chodila snad do 21 :), pak už fakt musela… :)/. je to opravdu „starý praktik“, ví co a jak, zkušeností má podle mě hodně a je hrozně milá, s dětma to umí. chtěla jsem k ní chodit se synem, ale řekla mi, že nebere nové pacienty, pokud nejsou z její oblasti, má přeplněno, a doporučila mi tu naší.

Jano - super že chodíte ke Krausové! to by mě ani nenapadlo…

mimochodem, před revolucí ordinovala v Peckově, ani nevím, jestli je tam ještě středisko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí