Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
ahojky prosím o radu. včera jsme dali naši první kašičku.
dávala jsem mu banánovou ad Hami. ježiš, to byl řev… to sem s prckem ještě nezažila… potom mi nechtěl ani mlíčko. skoro půl hodiny se musel chovat s šíleným pláčem… za hodinu se mi vzbudil a to už mlíčko zbaštil. nevíte čím to???
a ještě dotaz. máte nějaký fígle na chystání kašičky??? (jak to děláte vy??) mě to přijde být hrozně zdlouhavý…
myslim ze by to mohlo byt brisko my kdyz jsme davali poprve kasi tak jsem mu dala sunarku a rval u toho i potom. zkosela jsem to asi jeste trikrat ale porad stejny tak jsem koupila jinou znacku nutrilon(ryzovou) a tu bastil v pohode a bez jakych koliv dalsich problemu a ted uz kupuju jen nutrilon(ruzne prichute). tak zkuz zmenit znacku treba to pomuze.
Ahoj, tak my dali první kaši někdy mezi 4.-5.měsícem a to taky banánovou od Hami. Malá se po první lžičce pozvracela,takže jsem řekla stop - žádná kaše. Pak jsme zkusili Nutrilon rýžovou (asi za měsíc) a ta byla v poho. Teď zas dáváme Hami banánovou a malá se oblizuje až za ušima.
Tak zkuste jinou , anebo malej ještě neni na kaši „připravenej“
Ahoj, vyzkoušej jinou. Naší malé jsem poprvé dala jen rýžovou bez příchutě (Nutrilon), jak se to správně má, ale nesnědla nic. Tak jsem napodruhé dala s příchutí (meruňkovo-broskvová od Hipp) a v pohodě. Od té doby máme tuhle. Každému chutná něco jiného…
Ahojky naše skoro 7měsíční Anička vůbec kaši od Hami banánovou nechtěla a pak vše vyzvracela tak jsem koupila od nestlé Sinlak a je to v pohodě moc jí to chutná
ahoj, nas Vita nechtel kasi na lzicku vubec zadnou. Jen do flasky. Vzdycky ho to nadavovalo. A prave dnes, pred deseti minutami snedl celou misticku tak, ze jsem mu do kase dala 2 lzicky Frutapury. On jede po ovoci jako blazen. Odpolko snedl banan+hrusku+svestku (cerstve, namackane, zahustene 3 susenkami Hami). Je nam 8,5 mesice.
maminky, chtela bych se pri teto prilezitosti jeste preptat - kdyz davate kasicku, pijou vam pak mimca jeste mlicko pred spanim? a kolik asi? Mi Vita totiz uz pak mliko nechce … ![]()
jo ja davam ted vypije 150ml ale mel i obdobi kdy si jen parkrat cucnul. Dulezity je jestli spinka celou noc a nema hlad pokud spi tak bych ho nenutila. on zacne jist vic casem. a za jak dlouho mu ji davas?
brre píše:
jo ja davam ted vypije 150ml ale mel i obdobi kdy si jen parkrat cucnul. Dulezity je jestli spinka celou noc a nema hlad pokud spi tak bych ho nenutila. on zacne jist vic casem. a za jak dlouho mu ji davas?
ahoj, diky, omlouvam se - vcera jsem to uz vypinala…
no zkouseli jsme vcera : kase v 18.00 hod. , mlicko v 19.00 hod… jenze mi u toho opet skoro spal a brecel, ze ho nechci nechat. Vypil sotva stovku, ale spal az do 5 hodin a rano vypil 230
brre píše:
a kolik ti sni te kasicky?
brre píše:
nedelam mu celou davku tu nesni zatim jen trictvrte.
aha, no ale stejne… jste o 2 mesice mladsi nez my ![]()