Jak často/dlouho spí?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
P.
2302
15.9.08 10:26

Jak často/dlouho spí?

Ahoj holky, máme doma 17-ti denní holčičku a trápí nás novorozenecká kolika, propláče odpoledne a večer…ale spíš mě udivuje, že je dost čilá. myslela jsem, že mimča prospí většinu dne, tak 18 hodin, ale náš prcek spí tak od 22hod s přestávkami na kojení do 12 hod, a pak je už bdělej, kouká, někdy právě pláče atd. ale zatímco my už šilháme únavou, ona je k neutahání. je to normální? a prosím vás, je normální kašovitá žlutohnědá stolice? takový míchaný vajíčka? děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2431
15.9.08 10:45

Ahoj gratuluji k holčičce.Míchaná vajíčka jso normální :wink: a k tomu spaní každé mimnko to má jinak .A je super,že Ti spí od 22 do 12 8O s přestávkami na kojení.To u nás to bylo od 19ho.spát a po 2 hodinách kojo a vstával v 5 ráno :twisted: Jinak k těm kolikám já si hlídala co jím nic co nadýma a dostali jsme kapky a občas jsem pomohla masírováním bříška.Tak at pěkně roste :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
15.9.08 10:50

Re: Jak často/dlouho spí?

P. píše:
mimča prospí většinu dne, tak 18 hodin

Kde se bere tenhle mýtus (anebo tyhle děti :lol: )? Ale ne, mladší syn spal ze začátku přímo luxusně, jenom už přesedlal na režim „buď u mámy nebo vůbec“.
Na můj vkus ti prcek spí víc než přepychově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2733
15.9.08 12:08

Jo, skutečně jsou děti, které toho moc nenaspí, navís si myslím že 22-12 hod je super čas…prvorozený nespal skoro vůbec, druhorozený první 4 týdny jo a pak už taky nic moc, oba nejradši u prsa.
Míchaný vajíčka OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
15.9.08 12:39

Ahoj, náš malej měl s kolikama taky dost problémy a bylo to podobně jako u vás. V noci spal celkem dobře, dopoledne taky, ale odpoledne to byla hrůza. Byl schopnej být 8 hodin vkuse vzhůru. Vždycky mi usnul u prsa,ale jakmile jsem ho položila, probudil se a začal brečet. Taky jsem si řikala, že to nemůže vydržet, že přece musí spát, že malý miminka mají hodně spát. Pomohlo nám houpací lehátko, krásně se v něm uklidnil a usnul během chvilky a pak jsem ho hlavně nemusela nikam přenášet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
15.9.08 13:37

Ahojky, no tak my mame tedy asi extremne spave mimco, od narozeni spinka tak 20 hodin denne, ted jsou ji 3 mesice a spi tak 18-19 hod. za den. Manzel je take velky spac, tak treba to zdedila po nem, nevim.
Kazdpadne preji pevne nervy a neboj, treba se u vas spinkani take protahne a bude Ti pekne spinkat i pres den. Drzim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
16.9.08 09:42

Ahoj, já myslím, že se to časem upraví. Moje holčička spinká od osmi večer tak do půl osmé ráno, ale pravda, není kojená. A přes den v tomto věku skoro čtyř měsíců, už jen dvakrát přes den, ale zase déle, tedy něco přes dvě hodiny dopoledne a odpoledne. Ale jak tady holky píšou, každé miminko to má jinak. Když budete dodržovat pravidelný režim každý den, miminko si zvykne. Pamatuju si na první měsíc - také koliky a kolikrát nošení celý den a řev celý den - ale večer byla tuhá vždycky a budila se jenom jednou v noci na krmení. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí