Dětský lékař Praha Letňany

499
31.1.12 11:00

Dětský lékař Praha Letňany

ahoj maminky,

hledám dětského lékaře nejlépe v Letňanech nebo v blízkém okolí. Máte nějaký dobrý tip?

Děkujuuu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3668
31.1.12 11:14

Jůůů, taky se přidám. Čekáme mimčo v květnu a už bych se ráda s někým domluvila, abych to neměla pak nahonem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
31.1.12 11:55

Tak to máme dokonce i stejný termín porodu, já mám 20.5. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
31.1.12 11:57

Mám dobrý typ, ale je to v Horních Počernicích. Pokud chcete, písněte SZ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1621
15.5.12 13:17

Dobry den
Mam termin porodu koncem roku ale zacinam patrat po doktorech… uz jste nejakeho nasli? Ja chodim na polikliniku prosek ke svemu obvodnimu Mudr Dajkova, vedle je detsky lekar … ordinace nevim ale sestricka i cekarna vypadaly velice prijemne :) je to Mudr Hola. cetla jsem na internetu dobre recenze!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
10.10.12 00:28

Ahojky asi uz ste si nekoho nasli ale ja jsem spokojena s pani doktorkou Radvanskou sidli tam jak je skola rychnovska a sem s ni spokojena .je hodna a mila a rada pomuze a to sami sestricka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
10.10.12 18:02
@nikiolka píše:
Ahojky asi uz ste si nekoho nasli ale ja jsem spokojena s pani doktorkou Radvanskou sidli tam jak je skola rychnovska a sem s ni spokojena .je hodna a mila a rada pomuze a to sami sestricka.

Dekuju, jojo mam dr. Hudeckovou, taky spokojenost, ale kdyby se to zmenilo tak aspon mam dobry tip, diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1621
10.10.12 22:48

Ja jsem si nasla mudr haaseovou pristi tyden se tam jdu podivat tak uvidime slysela jsem samou chvalu! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
11.10.12 12:55
@pav86 píše:
Ja jsem si nasla mudr haaseovou pristi tyden se tam jdu podivat tak uvidime slysela jsem samou chvalu! :potlesk:

Tak at je dr. Fajn, zdravim:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maruska1988
23.10.12 10:21

Mudr. Haasova

Ahoj pridávam svoje skúsenosti, síce sú veľmi milý a ochotní, naberajú až únorové miminka 2013, kedže mi máme TP 30.12. tak sa musíme popzera´t niekde inde. Nemáte ešte nejaké tipy? ďakujem

• Citovat
  • Upravit
1621
23.10.12 10:32
@maruska1988 píše:
Ahoj pridávam svoje skúsenosti, síce sú veľmi milý a ochotní, naberajú až únorové miminka 2013, kedže mi máme TP 30.12. tak sa musíme popzera´t niekde inde. Nemáte ešte nejaké tipy? ďakujem

Ahojky tak to jsem rada ze jsem ji psala uz v cervenci!!! Slysela jsem ze na te prosecke poliklinice je jeste dobra mudr hola ted si nejsem jiista jestli to jmeno pamatuji dobre! Radim www. Znamylekar.cz a tam jsou vzdy reference

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maruska1988
23.10.12 13:08
@pav86 píše:
Ahojky tak to jsem rada ze jsem ji psala uz v cervenci!!! Slysela jsem ze na te prosecke poliklinice je jeste dobra mudr hola ted si nejsem jiista jestli to jmeno pamatuji dobre! Radim www. Znamylekar.cz a tam jsou vzdy reference

Pav 86 Vďaka za typ..no som si myslela, že na hľadanie detskeho pediatra je dosť času..hm teda budem hľada´t ďalej pani Mudr. Holú budem kontaktovať a ešte mám jednu v Letňanoch doktorka Radvanská. Snáď niekto bude ešte naberať. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1621
23.10.12 13:16
@maruska1988 píše:
Pav 86 Vďaka za typ..no som si myslela, že na hľadanie detskeho pediatra je dosť času..hm teda budem hľada´t ďalej pani Mudr. Holú budem kontaktovať a ešte mám jednu v Letňanoch doktorka Radvanská. Snáď niekto bude ešte naberať. :nevim:

Neni zac… no ja jsem prave slysela, ze tady v pze je to docela boj o doktory - asi tak jako registrace do porodnic atd. Takze jsem sice jako blazen registrovala svoje dite v cervenci kdyz TP mam 8/12 ale vidim, ze to bylo dobre.
Ty jsi take z letnan?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maruska1988
23.10.12 13:20
@pav86 píše:
Neni zac… no ja jsem prave slysela, ze tady v pze je to docela boj o doktory - asi tak jako registrace do porodnic atd. Takze jsem sice jako blazen registrovala svoje dite v cervenci kdyz TP mam 8/12 ale vidim, ze to bylo dobre.
Ty jsi take z letnan?

Maš šťastie a o registrácii v porodnici mi ani nehovor…šialené v 14 tt sa registrovať, no každopádne vybrali sme neratovice tu registrácia nie je nutná takže sa na to spoliehame, :D ano z letnan

• Citovat
  • Upravit
1621
23.10.12 13:25

@maruska1988
my mame napsany nymburk… tak to bychom meli na kafe nebo projit Letnany at vime kde jsou detska hriste :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty