Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj maminky,
hledám dětského lékaře nejlépe v Letňanech nebo v blízkém okolí. Máte nějaký dobrý tip?
Děkujuuu.
Jůůů, taky se přidám. Čekáme mimčo v květnu a už bych se ráda s někým domluvila, abych to neměla pak nahonem.
Mám dobrý typ, ale je to v Horních Počernicích. Pokud chcete, písněte SZ ![]()
Dobry den
Mam termin porodu koncem roku ale zacinam patrat po doktorech… uz jste nejakeho nasli? Ja chodim na polikliniku prosek ke svemu obvodnimu Mudr Dajkova, vedle je detsky lekar … ordinace nevim ale sestricka i cekarna vypadaly velice prijemne
je to Mudr Hola. cetla jsem na internetu dobre recenze!
Ahojky asi uz ste si nekoho nasli ale ja jsem spokojena s pani doktorkou Radvanskou sidli tam jak je skola rychnovska a sem s ni spokojena .je hodna a mila a rada pomuze a to sami sestricka.
@nikiolka píše:
Ahojky asi uz ste si nekoho nasli ale ja jsem spokojena s pani doktorkou Radvanskou sidli tam jak je skola rychnovska a sem s ni spokojena .je hodna a mila a rada pomuze a to sami sestricka.
Dekuju, jojo mam dr. Hudeckovou, taky spokojenost, ale kdyby se to zmenilo tak aspon mam dobry tip, diky
Ja jsem si nasla mudr haaseovou pristi tyden se tam jdu podivat tak uvidime slysela jsem samou chvalu! ![]()
@pav86 píše:
Ja jsem si nasla mudr haaseovou pristi tyden se tam jdu podivat tak uvidime slysela jsem samou chvalu!
Tak at je dr. Fajn, zdravim:-)
Ahoj pridávam svoje skúsenosti, síce sú veľmi milý a ochotní, naberajú až únorové miminka 2013, kedže mi máme TP 30.12. tak sa musíme popzera´t niekde inde. Nemáte ešte nejaké tipy? ďakujem
@maruska1988 píše:
Ahoj pridávam svoje skúsenosti, síce sú veľmi milý a ochotní, naberajú až únorové miminka 2013, kedže mi máme TP 30.12. tak sa musíme popzera´t niekde inde. Nemáte ešte nejaké tipy? ďakujem
Ahojky tak to jsem rada ze jsem ji psala uz v cervenci!!! Slysela jsem ze na te prosecke poliklinice je jeste dobra mudr hola ted si nejsem jiista jestli to jmeno pamatuji dobre! Radim www. Znamylekar.cz a tam jsou vzdy reference
@pav86 píše:
Ahojky tak to jsem rada ze jsem ji psala uz v cervenci!!! Slysela jsem ze na te prosecke poliklinice je jeste dobra mudr hola ted si nejsem jiista jestli to jmeno pamatuji dobre! Radim www. Znamylekar.cz a tam jsou vzdy reference
Pav 86 Vďaka za typ..no som si myslela, že na hľadanie detskeho pediatra je dosť času..hm teda budem hľada´t ďalej pani Mudr. Holú budem kontaktovať a ešte mám jednu v Letňanoch doktorka Radvanská. Snáď niekto bude ešte naberať. ![]()
@maruska1988 píše:
Pav 86 Vďaka za typ..no som si myslela, že na hľadanie detskeho pediatra je dosť času..hm teda budem hľada´t ďalej pani Mudr. Holú budem kontaktovať a ešte mám jednu v Letňanoch doktorka Radvanská. Snáď niekto bude ešte naberať.
Neni zac… no ja jsem prave slysela, ze tady v pze je to docela boj o doktory - asi tak jako registrace do porodnic atd. Takze jsem sice jako blazen registrovala svoje dite v cervenci kdyz TP mam 8/12 ale vidim, ze to bylo dobre.
Ty jsi take z letnan?
@pav86 píše:
Neni zac… no ja jsem prave slysela, ze tady v pze je to docela boj o doktory - asi tak jako registrace do porodnic atd. Takze jsem sice jako blazen registrovala svoje dite v cervenci kdyz TP mam 8/12 ale vidim, ze to bylo dobre.
Ty jsi take z letnan?
Maš šťastie a o registrácii v porodnici mi ani nehovor…šialené v 14 tt sa registrovať, no každopádne vybrali sme neratovice tu registrácia nie je nutná takže sa na to spoliehame,
ano z letnan
@maruska1988
my mame napsany nymburk… tak to bychom meli na kafe nebo projit Letnany at vime kde jsou detska hriste ![]()