Nemocnice Semily

5345
28.1.12 13:20

Nemocnice semily

ahojky všem, chci se zeptat zda nemá někdo čerstvou zkušenost s nemocnicí v Semilech, konkrétně s chirurgií, jdu na operaci s křečákama, nemáte to tam někdo za sebou? nemohu se rozhodnout zda je lepší epi a nějaký oblbovák do žíly nebo celk.narkoza..bojím se abych nic necítila a neslyšela.
Je opravdu na všech pokojích wifi??
 díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Jan Hengal
29.1.12 19:00

Internet na pokoji

Dobrý den. Nedávno jsem v Semilech ležel. S internetem na pokoji jsem neměl žádný problém. Sousedovi se nedařilo k wifi síti připojit. Stačilo požádat sestru, která zavolal místního ajťáka. Ten problém v notebooku souseda ihned vyřešil. První den jsem využil dvou hodin internetu denně zdarma. Na další dny jsem si zakoupil kupón za 220 Kč, který zpřístupní internet na 7 dnů.

• Citovat
  • Upravit
5345
29.1.12 19:40

Jane, děkuji moc za info, již jsem to také našla na stránkách nemocnice, což je super.
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaele
26.4.12 12:57

Já se Semilskou nemocnicí mam velice špatné zkušenosti .Je to staré téma už ,tak snad to dobře dopadlo .

• Citovat
  • Upravit
5345
26.4.12 13:03

Michaele, jj už jsem měsíc po operaci, vše bylo ok, byla jsem spokojená, jak s péčí, tak s připojením :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaele
26.4.12 14:51

No tak to jsi asi jedna z mála .Já osobně mám zkušenosti špatné 3. A několik případů jsem slyšela .Tak to mě těší že konečně něco udělali pořádně .:-)

• Citovat
  • Upravit
19.12.13 19:26

Ahoj
Bydlim v Praze a nemocnici v Semilech jsem si vybral na zaklade reklamy kde nabizeli operaci triselne kyly novou metodou. Zavolal jsem a druhy den se mi ozval sám primář pan Kohoutek. Musim se priznat že už po telefonu byl velice příjemný a optimistický.
Dnes jsem doma 3 dny po operaci (prováděno laparo a v narkóze )a mám dobrý pocit.
Super primar! I trikrat denně navštěvuje a vysvětluje což je pro pacienta dulezite, ale i milý personal. Zkratka jsem neslapl vedle a celemu týmu na chrurgii díky! :srdce: :srdce: :srdce: Petr Práger

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.12.13 19:31

Internet mrimerene dobry, ale ten v O2 co si platim vypadaval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty