Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahojky všem, chci se zeptat zda nemá někdo čerstvou zkušenost s nemocnicí v Semilech, konkrétně s chirurgií, jdu na operaci s křečákama, nemáte to tam někdo za sebou? nemohu se rozhodnout zda je lepší epi a nějaký oblbovák do žíly nebo celk.narkoza..bojím se abych nic necítila a neslyšela.
Je opravdu na všech pokojích wifi??
díky
Dobrý den. Nedávno jsem v Semilech ležel. S internetem na pokoji jsem neměl žádný problém. Sousedovi se nedařilo k wifi síti připojit. Stačilo požádat sestru, která zavolal místního ajťáka. Ten problém v notebooku souseda ihned vyřešil. První den jsem využil dvou hodin internetu denně zdarma. Na další dny jsem si zakoupil kupón za 220 Kč, který zpřístupní internet na 7 dnů.
Jane, děkuji moc za info, již jsem to také našla na stránkách nemocnice, což je super.
Děkuji
Já se Semilskou nemocnicí mam velice špatné zkušenosti .Je to staré téma už ,tak snad to dobře dopadlo .
Michaele, jj už jsem měsíc po operaci, vše bylo ok, byla jsem spokojená, jak s péčí, tak s připojením ![]()
No tak to jsi asi jedna z mála .Já osobně mám zkušenosti špatné 3. A několik případů jsem slyšela .Tak to mě těší že konečně něco udělali pořádně .:-)
Ahoj
Bydlim v Praze a nemocnici v Semilech jsem si vybral na zaklade reklamy kde nabizeli operaci triselne kyly novou metodou. Zavolal jsem a druhy den se mi ozval sám primář pan Kohoutek. Musim se priznat že už po telefonu byl velice příjemný a optimistický.
Dnes jsem doma 3 dny po operaci (prováděno laparo a v narkóze )a mám dobrý pocit.
Super primar! I trikrat denně navštěvuje a vysvětluje což je pro pacienta dulezite, ale i milý personal. Zkratka jsem neslapl vedle a celemu týmu na chrurgii díky!
Petr Práger
Internet mrimerene dobry, ale ten v O2 co si platim vypadaval.