Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, chtela bych se zeptat zda nemate nekdo zkusenost s detskymi lekari v okoli Kryr (Podborany atd.). Slysela jsem, ze primo v Kryrech je spatna lekarka.
Ahoj, tak já chodím do Kryr
s paní doktorkou jsem maximálně spokojená. Paní Dr. co na srdci to na jazyku a tak když nějaká maminka cpe 8 měsíční dítě kachnou a ona ji za to pokárá - některé maminky to holt neunesou
, páč si myslí, že jim to paní Dr. nechce dopřát a jdou jinam.
Paní Dr. taky zbytečně nedává antibiotika, což oceňuji, než aby si dítě na antibiotika zvyklo a pak nic nezabralo až bude nejhůř - což něteré maminky taky nerespektují
Řeknu ti jedno, malýmu je dneska 7 měsíců, paní Dr. vždycky ráda pomohla, poradila a moje dítě žije a je v pořádku - taky jsem slyšela stížnosti a některé maminky zbytečně jezdí do Podbořan ale jedná se převážně o úskostlivé maminky, co by nejraději cpali děti různými léky aby nemarodili…
Jinak plno mých kamarádek s ní nemá problém a normálně tam taky chodí. No co si budeme nalhávat, když nám někdo nepadne do oka, nebo nám zrovna nevyhový, tak proč bychom ho chválili že??? na každém doktoru najdeš od někoho nit mokrou, nejlepší je udělat si svůj úsudek, přejít k jinému lékaři můžeš vždycky ![]()
To jasne, ze kazdy si nesedne. Ja osobne zbytecnym lekum taky moc nefandim, sama se lekum vyhybam… Jak rikam, nemam s dr. z Kryr zadnou zkusenost a dokonce ani konkretni stiznosti. Bylo mi pouze receno, ze tato dr. neni dobra a lidi si na ni stezujou. A co ta dr. v Podboranech, mas s ni zkusenost?
No kámoška právě jezdí do Podbořan k nějaké Dr. na autobusovém nádraží, teď si nevzpomenu, jak se jsmenuje
nějak od Šp…
chválí si jí. Říkala mi o ní, že ta Dr. nemá děti ale s dětmi to moc umí. Nemůžu soudit, já ji nikdy neviděla. Jen je zajímavý že mě kluka začali očkovat až kolem 3 měsíce a jí tahle Dr už v 9.týdnu. No každý to má asi jinak. ![]()
Ahojky, u toho autobusáku v Podbořanech je to paní doktorka Špeniková, ordinuje i v Kryrech. Chodíme k ní a zatím bez problému.
@štírata píše:
Ahojky, u toho autobusáku v Podbořanech je to paní doktorka Špeniková, ordinuje i v Kryrech. Chodíme k ní a zatím bez problému.
Ahoj, na tu prave nadavaji
ordinuje naproti nasemu baraku v Kryrech. My zatim chdime k MuDr. Tupe. ![]()
@eva420 My zatím problém žádný neměli, ono je asi těžké vybrat.. ![]()
Je pravda, ze si mezi doktory nevyberes…kazdy leci po svem a nekomu to proste vyhovuje a nekdo nadava ![]()
Juju koukala jsem na www.znamylekar.cz a tam jsou dobré reference, zato na Dr. Špenika, gynekologa je to hnus ![]()
@štírata Tak to ja zas byla nespokojena s gynekolozkou v kralovicich. Od 15ti let mi tvrdila, ze zrejme nevudu moc mit deti a ted mam gynekologa bezkonkurencniho, ale dojizdim k nemu 80 km a vubec mi to neva. ![]()
@eva420 píše:
@štírata Tak to ja zas byla nespokojena s gynekolozkou v kralovicich. Od 15ti let mi tvrdila, ze zrejme nevudu moc mit deti a ted mam gynekologa bezkonkurencniho, ale dojizdim k nemu 80 km a vubec mi to neva.
Ja pochazim z Plzne a porad tam jezdim na gyndu, tak take 70 km, ale nemenila bych. Doktor na svem miste.
@štírata Tak to jsem na tom podobne…ja pochazim jeste o 12 km za Plzni ![]()
Ahoj. Znovu prosim o radu s detskym lekarem. Mudr. Tupa v Podboranech se nam neosvedcila, ba naopak. ![]()