Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
My chodíme
a já jsem s ní moc spokojená, malá má teda 7 měsíců, takže jsme s ní neprožily žádné velké stonání, ale co se týče přístupu, domluvy, je velmi vstřícná.
Dcerka se narodila předčasně a paní doktorka u nás byla dvakrát doma, abychom nemuseli s malou mezi děti a i pak jsme si mohli zaklepat, abychom nebyli v čekárně. Ohledně očkování, příkrmů, vždy nám nabídla několik možností, nic nenutila, příjde mi rozumná. Líbí se mi, že i vývojově nás nikam nežene a není tabulková. Dcera měla horší držení těla, tak jsem se bála Vojtovky, ale jen mi poradila, jak lépe s dcerou manipulovat a nechala nám měsíc čas, aby se to srovnalo ![]()
Takže za mě skvělá doktorka.
Děkuju moc. Přišla mi milá, ale jako kazda matka stáním info
. A s ockovanim je to u ni jak? Toho se bojím nejvíc…
Jsem normálně očkující, nevím, jak to máš ty, jestli třeba očkovat nechceš, to nevím, jak se k tomu kloní. já to chtěla rozočkovat, s čímž neměla problém, sama mi nabídla jak to lze udělat, takže jsme jeli co 14 dní Hexa prevenar na střídačku a vždycky mi malou i převážila a zkontrolovala, jestli je vše ok. Pak chci posunout priorix a taky říkala, že s tím problém nemá.
Očkovat chci. Povinne 100%. Ten prevenar nevím.. Manžel i můj táta na ty záněty trpěli. Mas prevenar 13? A kolik se platí?
Povinnou mas ted jen hexavakcinu. Doplatek u prevenaru byl tusim 480kc na davku. My jsme davali, u nedonosencu se to doporucuje a ja prave taky hodne trpela na zanety stredousi.
Jo, jo, to vím. Bojím se těch možných reakcí…hexu snad zvládne…
Dobry den, chci tu strasne pochvalit pani doktorku Stanovou, zacali jsme. K ni chodit teprve pred rokem ale za tu dobu co jsme u ni, je ma mala velmi spokojena pani doktorku stras
ine miluje a jeji pristup je úžasnY. Hned po porodu za nami prijela primo domu donesla nam i darecky a domluva s ni je radost, pracuje i na novorozencich v neratovicÃch a miminka ji milujou proste za me zeny chodte k ni je velmi mila ochotna a obetava:-) a navic je mladá takze tam bude dlouhou dobu na rozdil od ostatnich doktorek tam.
@alici Jak je to u ní s očkováním? Je ochotná ho posunout na později případně vůbec neočkovat?
Ahoj, my k ní také chodíme a všichni jsou z ní nadšení. je milá pečlivá a nebojím se s ní o každém problému mluvit a že jich máme dost. Moje rada na rovinu se jí zeptej na její názor ohledně očkování a neboj se odpovědi jinak přece můžeš změnit pediatra né? my chodíme do očkovacího centra motol ![]()
@kabucatko Tak snadne to neni, vstricnych pediatru, co se tyce ockovani, moc neni…
Jak je to u ní s očkováním? Je ochotná ho posunout na později případně vůbec neočkovat? @kabucatko
@LadyTommy @alici @kabucatko
MUDr. Staňová nemá vůbec žádné hodnocení od pacientů. Vy, které máte s ní zkušenost, nechcete jí nějaké hodnocení (názor) napsat?
http://www.znamylekar.cz/…ediatr/praha
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, chodíte někdo k doktorce Staňové v Praze? Ul. Hostinského? Jaké s ní máte zkušenosti??? Děkuju