dětský lékaři v uh.hradišti-poradíte?

2
7.1.10 14:31

dětský lékaři v uh.hradišti-poradíte?

prosím o radu,kde v uherském hradišti je nějaká dobrá dětská lékařka. Hlavně příjemná,vlídný přístup a tak. :cert: děkuji katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12565
7.1.10 14:39

Katino, tak paní dr. Gricová to určitě není :lol:
S druhým prckem mám v plánu chodit k dr. Vlachynské, doufám, že nás vezme. Je vážně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2452
7.1.10 14:48

Vlachynská je svělá dr, chodila k ní švagrová a byla moc spokojená, ale pak se museli odhlásit skrz stěhování, měli to daleko. Taky jsem tam chtěla chodit ale nejsem u uh, ale ze Zlechova tak mě nechtěla vzít a ten rok 07 se rodilo moc dětí, tak jsem měla smůlu a musím chodit do Buchlovic k Filové, ale taky ujde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
28.1.10 11:23

Já jsem taky ze Zlechova,chodíme do Starého Města k Honigové,je to nejlepší doktorka,co znám,velice lidský a milý přístup,naše Natálka se vždycky uplně zklidnila,když ji viděla,poradí…můžu jen doporučit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L_B
106
26.2.10 19:51

Katino, jestli by ti nevadilo dojizdet do jarosova, tak 100% doporucuju Mudr. Sipkovou - ma ordinaci hned vedle jarosovske skoly.
Chodim k ni s detma, kdyz jsme u rodicu (a ono se vzdycky neco vyvede, ze jsme tam skoro pokazde :lol: ) a je moc mila, pecliva a jako bonus ma moc pekne zarizenou cekarnu - coz u nasi „normalni“ doktorky neni ani zdaleka tak pekne - deti nechteji kolikrat jit ani domu…:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katka2581
20.10.11 21:21

Paní Mudr. Šipková je sice moc milá na malé děti, ale mám dceru, které je 16 a nechová se k ní dvakrát dobře. Ptala jsem se i jiných kamarádek které tam chodily s dětmi až do 19ti let a taky nebyly moc spokojeny

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty