Dětský polštář 40x60 cm

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1764
24.11.11 17:47

dětský polštář 40x60 cm

Prosím o radu při koupi polštářku. Sháním pro svou holčičku polštář, který se dá vpohodě celý vyprat, protože naši holčičce se hodně potí hlava. Víte o nějakém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Aty
7700
24.11.11 18:17

ikea prodává rozměry 40×60 a peru je dost často. na mimibazaru hodně maminek zasílá zásilkovou službou ikea zboží, pokud nebydlíš někde poblíž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30300
24.11.11 18:33

Já jsem teď kupovala deku od Škodáka a vypadá moc dobře. Časem se tam chystám pořídit manželovi polštář, má jeden za Makra, ale ten už je hrozný. Na netu jsem tedy zrovna tento polštář nenašla, ale oni toho tam mají málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1764
24.11.11 18:44

Aty a když ho vypereš, tak ten vnitřek je vpohodě jako před prvním vypráním? Mám totiž jeden polštář, ale jak jsem to vyprala, tak se mi ten vnitřek všelijak skroutil a mám ho takový cuckový ten vnitřek. Na kolik ho pereš a otáčky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
24.11.11 20:38

Tak se moc omlouvám, ikea provedla změnu od té doby, co jsme polštáře i povlaky kupovali a teď mají polštáře rozměry 50*60. no v tom případě ti doporučuju ušij si je nebo někdo ať ti je ušije a nápln lze koupit na netu (polyesterové kuličky) např. http://www.zenskaruka.cz/…a-p-830.html
pokud neseženeš. Jinak z té ikey, ty levné jsou plněné jenom jakýmsi vatelínem v kusu, takže ten se prostě sroluje a nedá se narovnat, ale ty dražší jsou plněné něčím podobným jako ty polyesterové kuličky a neplechu nedělají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák