Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Lenka512 jo viděla jsem to, ale to byl klasický na bílé prádlo, zde se diskutuje o dětském, ale ten je taky dobrý ![]()
Maminky co jste tady psaly, že používáte prací prášek z DM DenkMint - bavíte se o tom klasickém na bílé nebo o tom sensitiv-dětském? Já jsem si tedy teď koupila Batole - sypké, budu v něm prát výbavičku na mimčo, máte s ním některá zkušenosti? Díky ![]()
Prckovi peru od začátku v dreftu sensitiv…vydrží fakt dlouho, pere dobře a krásně voní…když je nějaká echt skvrna…tak předperu ve žlučovém mýdlu
@geegoun Batole používám teď u druhého kluka a jsem s ním spokojená. Vyprala jsem v něm zatím naprosto všechny fleky, nemá problém ani s pokaděnými plenami. Takže nemohu říct špatného slova, zvládl zatím naprosto všechno v kombinaci s žlučovým mýdlem.
@geegoun píše:
Maminky co jste tady psaly, že používáte prací prášek z DM DenkMint - bavíte se o tom klasickém na bílé nebo o tom sensitiv-dětském? Já jsem si tedy teď koupila Batole - sypké, budu v něm prát výbavičku na mimčo, máte s ním některá zkušenosti? Díky
Já kupuju ten sensitive - na obrázku je nějaké dítě ![]()
@avm3 A spokojená?
@gabi.design Děkuji
a máš sypký nebo tekutý?
Jelikož jsme alergici tak používáme Lovelu, sice je to trošku dražší prášek, ale určitě to stojí zato. Jako aviváž používám batole - které je prodejné v kauflandu
@geegoun píše:
@avm3 A spokojená?
@gabi.design Děkujia máš sypký nebo tekutý?
Tak zázraky nedělá, ale vypere
Rozhodně líp, jak Lovela, ta nic nevypere. Jiné jsem nezkoušela.
Syn byl atopik, používala jsem Persil sensitive a ok. Lovela a Batole nikdy nic nevypraly a smrdělo mi to.Pak je fajn Dreft sensitive.
Tak ten persil ráda vyzkouším, když to dobře snáší i Váš malý s exémem. Docela mám strach experimentovat, ale pokud to máte vyzkoušené… Používáte i nějaké dětské aviváže?? prosím o radu
@kikisek007 V diskuzi DM psaly holky, že i ten jejich prášek snáší exematické děti dobře. Ono se taky musí dát víc máchání, ale to asi víš, viď
![]()
Já teda používám Silan sensitive kvůli vliesovým věcem, ať to neelektrizuje. Dávala jsem i ocet, ale mám ráda, když to prádlo trošku voní. (a to na vůně vůbec nejsem, aviváže opravdu jen kápnu)
Dobrý den chtěla bych se zeptat zda máte někdo zkušenosti s pracím práškem (tekutý nebo sypký) z Lidlu značky toujours teď se mění na lupilu? Chtěla bych začít prát výbavičku na první miminko a nerada bych udělala nějakou chybu. Děkuji za Vaše rady ![]()