Dětský prací prášek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4497
26.3.13 20:27

@Lenka512 jo viděla jsem to, ale to byl klasický na bílé prádlo, zde se diskutuje o dětském, ale ten je taky dobrý ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1608
4.11.13 16:22

Maminky co jste tady psaly, že používáte prací prášek z DM DenkMint - bavíte se o tom klasickém na bílé nebo o tom sensitiv-dětském? Já jsem si tedy teď koupila Batole - sypké, budu v něm prát výbavičku na mimčo, máte s ním některá zkušenosti? Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4784
4.11.13 16:33

Prckovi peru od začátku v dreftu sensitiv…vydrží fakt dlouho, pere dobře a krásně voní…když je nějaká echt skvrna…tak předperu ve žlučovém mýdlu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
4.11.13 16:52

@geegoun Batole používám teď u druhého kluka a jsem s ním spokojená. Vyprala jsem v něm zatím naprosto všechny fleky, nemá problém ani s pokaděnými plenami. Takže nemohu říct špatného slova, zvládl zatím naprosto všechno v kombinaci s žlučovým mýdlem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25112
4.11.13 17:23
@geegoun píše:
Maminky co jste tady psaly, že používáte prací prášek z DM DenkMint - bavíte se o tom klasickém na bílé nebo o tom sensitiv-dětském? Já jsem si tedy teď koupila Batole - sypké, budu v něm prát výbavičku na mimčo, máte s ním některá zkušenosti? Díky :kytka:

Já kupuju ten sensitive - na obrázku je nějaké dítě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1608
4.11.13 18:23

@avm3 A spokojená?
@gabi.design Děkuji :kytka: a máš sypký nebo tekutý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.11.13 18:34

Jelikož jsme alergici tak používáme Lovelu, sice je to trošku dražší prášek, ale určitě to stojí zato. Jako aviváž používám batole - které je prodejné v kauflandu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25112
4.11.13 19:59
@geegoun píše:
@avm3 A spokojená?
@gabi.design Děkuji :kytka: a máš sypký nebo tekutý?

Tak zázraky nedělá, ale vypere ;) Rozhodně líp, jak Lovela, ta nic nevypere. Jiné jsem nezkoušela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
4.11.13 21:46

@geegoun Používám sypký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1608
5.11.13 08:25

@avm3 @gabi.design Děkuji Vám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
5.11.13 08:38

Syn byl atopik, používala jsem Persil sensitive a ok. Lovela a Batole nikdy nic nevypraly a smrdělo mi to.Pak je fajn Dreft sensitive.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.11.13 18:10

Tak ten persil ráda vyzkouším, když to dobře snáší i Váš malý s exémem. Docela mám strach experimentovat, ale pokud to máte vyzkoušené… Používáte i nějaké dětské aviváže?? prosím o radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25112
5.11.13 20:24

@kikisek007 V diskuzi DM psaly holky, že i ten jejich prášek snáší exematické děti dobře. Ono se taky musí dát víc máchání, ale to asi víš, viď :oops: :)
Já teda používám Silan sensitive kvůli vliesovým věcem, ať to neelektrizuje. Dávala jsem i ocet, ale mám ráda, když to prádlo trošku voní. (a to na vůně vůbec nejsem, aviváže opravdu jen kápnu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.1.18 22:54

Dětský prací prášek

Dobrý den chtěla bych se zeptat zda máte někdo zkušenosti s pracím práškem (tekutý nebo sypký) z Lidlu značky toujours teď se mění na lupilu? Chtěla bych začít prát výbavičku na první miminko a nerada bych udělala nějakou chybu. Děkuji za Vaše rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12179
10.1.18 23:24

@vendiisek91 Lepsi je Persil sensitiv 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný